Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat dzisiaj

Przegrywam urodziny na kafe

Polecane posty

Gość 19 lat dzisiaj

Wy też spędzacie urodziny na kafe czy tylko ja jestem tak zaawansowana w przegrywaniu życia? :( Ech, wińska bym się napiła ale ojciec w jest w domu. Dobrze, że chociaż pamiętał i dał mi trochę kasy. Będzie przynajmniej za co się napić jak będę mieć wolną chatę :(

Gość 19 lat dzisiaj
tak przegrałam, że nawet nikt mi nie odpisuje 🖐️

Życzenia są czymś bardzo ważnym - szczególnie w dniu Urodzin. Tak wiec życzę Ci tego wszystkiego co Ty sobie życzysz. Niech Ci słonko ciepło gra, i .... nie trać swej wesołej minki, dziś są Twoje Urodzinki :D :D :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🌻👄🌻👄🌻👄

Gość 19 lat dzisiaj
a i tak mnie nie znacie więc po co te sztuczne życzenia? :( jakbyście mnie znali to byście mnie w dupę kopnęli bo po tylko sprawiam kłopoty ludziom :(

no nieee .... 19 to piekny wiek , a dzien jak kazdy inny w roku,wiec za bardzo nie przejmuj sie :classic_cool: Tak mysle, jakby Ci humor na odleglosc poprawic i zebys sie usmiechnela sprawic :D Wiec zycze Ci aby wszystkie fajne dni w zolwim tempie uplywaly, by co dzien usmiechal sie do Ciebie swiat caly. By nigdy nie bylo porannej pobudki i wial wiatr specjalny co rozwiewa smutki. od faceta dla Ciebie 🌻 .... rany,zawsze wreczalem flaszke :D