Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriuszka25

sam chce wyjechać - co robić?

Polecane posty

Gość semigallia
"Gdybyś jednak zrywała za każdym razem jak facet cie opierrdoli, to powinnaś leczyć sie na nogi, bo na głowę już za późno" A czemu akurat na nogi...? Nie chce mi sie facet z Tobą dyskutować, bo się nie dogadamy, widać od razu, ze mamy inne doświadczenia i potrzeby emocjonalne DO autorki - przeczytaj dokładnie post o "kwiatuszach" i "perełkach" - nic Ci to nie daje do myslenia?

tak tak, koleś ma wszystko zaplanowane, kupiona wódka, koledzy ustawieni, ale że kwiatuszek i perełka nie chce zeby sobie z nimi popil, to wynalazla sobie lekarza :o

Gość semigallia
wyjazd miał być BEZ KOLESI gamoniu, czytaj

ja nie mówię o wulgaryzmach, tylko o ostrzejszym tonie rozmowy. o konkretnycm daniu do zrozumienia że wypraszasz sobie taki ton zwracania się do Ciebie i że żądasz poszanowania Twojej osoby. a Ty tylko "nie rozumiem o co ci chodzi..." :/

Gość edf
i co pojechal tam w koncu sam? mi tez by sie podnioslo cisnienie po takich esach :/ jak dziecko.. co z tego ze sobie wkrecil ze bedzie pic? a co to dziecko jakies jest ze musi miec wszystko to co chce natychmiast? dorosly czlowiek umie zrozumiec takie rzeczy. Jesli Twoj facet Ci nie wierzy i wyzywa od cwaniakow i sugeruje ze jestes glupia no to sorry... nie wiem,moze napisal tak w zlosci a potem sie zreflektowal, ale nawet jesli tak to nie usprawiedliwia go to za bardzo :/

Gość Kafeteriuszka25
Jakoś się zwinełam i w piątek przyjechałam do niego, zeby wyjechać a tu się okazało, że on ani spakowany, miał jakieś zajęcia więc i tak pojechaliśmy w sobotę...