Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój mąż

mój mąż pcha mi cały czas tam ręce !

Polecane posty

Gość mój mąż

czasem mnie to juz irytuje. Gdzie nie pojdziemy ciagle mi wkłada ręce pod spodnie, spodniczke :o ostatnio poszliśmy do parku, rozłozylismy kocyk , wylegiwaliśmy się na słońcu, pełno ludzi do około a ten mi rozpina spodenki i wkłada ręce, nie mowie ze nie ale on nie zwraca uwagi na to czy się ludzie patrzą czy nie, a to mnie krępuje. mówiłam mu to ale on twirdzi , że mnie bardzo kocha i caigle go podniecam .....

Gość bączek19
szybki lopez (szybki.lopez79@gmail.com) A to zbok!!! Włóż sobie jeża w majtki. Się kiedyś zdziwi to mu przejdzie, buahahahahahaha!! :D :P padam ze śmiechu

Gość prycha321
Miałam ten sam problem Kumpela doradziła mi że jak widzę że zaczyna pchać ręke w majtki to mam mu zwalić konia I tak zrobiłam waliłam mu konia nawet 5 razy dziennie . Przeszło mu po 5 miesiącach

"on twirdzi , że mnie bardzo kocha i caigle go podniecam" Ale to nie powinien być powód żeby to robił. Trzeba go sprowadzić z obłoków na ziemię. W małżeństwie liczy się partnerstwo i jeśli Ciebie taka sytuacja krępuje, to on powinien to zrozumieć i się zastosować do twoich uwag.

Gość to już nudne
a jakby nie pchał to byloby źle bo nie napalony kobiety opanujcie się

Gość MAŁRYCY
Dokladnie! Jakby nie pchal to byloby ze oziebly, ze nie interesuje sie Toba i takie tam. Babie to nigdy nie dogodzisz, dlatego trzeba je po prostu ruchac.

Tak brzydko, ruchać :/ Z kobietami można się kochać, bzykać czasami jak jest nastrój to rżnąć ale ruchać??? :/ Ty miałeś jakąś której imię nie kończy się na jpg albo avi?

ja też używam takiego słownictwa to nieuleczalne... :( mojemu chłopakowi glupio jak mówie "ruchanko :D:D:D"

Gość karton i miiki
to ty tam mu pchaj rece w parku zobaczysz jaka bedzie reakcjia

Gość ucieszy sie
za pewne jak moj. banan na twarzy. to nie pomaga

Gość MAŁRYCY
Lopez, uzywam innych okreslen, ale jak czytam co wypisuja tu niektore dziewczeta to normalnie nie moge. Jedna pisze ze tak zle, druga ze akurat tego jej brakuje, trzecia marzy o murzynie z HIVem. Wez to wszystko ogarnij. A wlasnie one takie sa naprawde, net im daje anonimowosc i pisza tutaj prawde. Dlaczego wiec nie powiedza tego swoim chloptasiom? Nalezy im sie tylko ruchanie!