Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klampacyna_01836

Grubaski na ulicy

Polecane posty

Gość klampacyna_01836

A dzis ulica idzie sobie taki paszczur z 160 cm i z 70 kg wagi krótka mini celulitis mega:/ jak ona sie nie wstydzi tak wyjść , chociaż by załozyła leginsy a nie ...niewiem co na tych ulicach sie dzieje ...grubasów coraz wiecej i się jeszcze panoszą w spódniczkach:/

legginsy jeszcze bardziej pokazują cellulit. ale fakt, deptaki są ostatnio lepsze niż z.o.o czy kabaret:D

wg mne... mnie ma racje... dziewczyny w 90 % nie dbaja o siebie.... najgorsze jest to że przechodzisz obok jakiegoś fast fooda w centrach handlowych a tam grubasy wjadają cheeseburgery i cieszą pały :d żałosne...

nawet duża babka może sie kuso ubrac i będzie seksownie wyglądać. ale niestety nie każdy kusy ubiór do ,,większych''pasuje

Gość grubaski
tez mają prawo ubrać mini. jest gorąco. mają się męczyć w długich, ciemnych ciuchach? jak się nie podoba to wcale nie trzeba patrzeć ;) może ta grubaska jest kochana, uprawia regularnie seks i nie ma kompleksów ?

Gość do mrrr kotka
one chociaz nie maja kompleksow, sa szczesliwe i zyja sobie majac was w dupie :) a ty i twoje kolezanki widocznie jestescie bardzo zakompleksione skoro zazdroscicie GRUBASOM :)

Gość hsyryrhr
a ja jestem gruba.. ale nie jadam fast foodów moze jeden hamvurger na 2 lata ani słodyczy nie wpierdalam. i nie wie czemu jestem gruba :O Znaczy nie jestem taka cielsko grube tylko no mam nadwage, A pozatym moge wytrzymac nawet miesiac ie jadajac cukierków... Wiedz nie wiem od czego jestem gruba napewno to ze mam słabą przemiane materii ..

chodziło mi o to że 90% grubych babek nie dba o siebie :) reszta to pewnie jakies choroby :o

po pierwsze- to jest cellulit a nie celulitis a po drugie- trochę tolerancji kobieto, bo nigdy nie wiesz, jak Ty będziesz kiedyś wyglądać!

nie chodzi o to, że mają nosić wielkie wory zasłaniające wszystko. byleby tylko nie przesadzić... to samo tyczy się zrztą też szczupłych.

hsy na rower i ćwicz. Na ładna sylwetkę trzeba sobie zapracować. napewno dobrze się odzywiasz?

No ale co się dziwic to jest w koncu polska.. nie mozna sobie swobodnie na ulice wyjsc bo odrazu beda sie gapic obgadywac i smiac.. A co grubasy nie moga ubierac miniówek ?? To one decydują co sobie ubiorą i maja was gdzies.

Gość ja tak robie
cieszmy sie ze tak jest. przynajmniej mozna ich kosztem poprawic sobie humor. :D

Gość hsyryrhr
raczej sie dobrze odzywiam jem bardzo duzo owoców (bo uwielbiam jeee) i wazywa tez jesm np: pomidory ogórki fasolka kalafior.. Ale ja nie mam wyznaczonych godzin na zarcie i jem nawet wtedy kiedy mi się nie chce (ale nie są to słodycze)

kciukiem, masz rację, ale tak jak zauważyłaś- tandeta i zbytnia golizna to zjawisko powszechne zarówno u grubych jak i chudych, brzydkich i piękności...tyle, że u tych grubszych bardziej razi.

Gość a ja mam 166 cm i 80 kg
i ubieram krotkie spodniczki :) co lepsze mam w dupie wasze gadanie i patrzenie z byka na ulicy. jestem szczesliwa, mam chlopaka, ktory mnie kocha i gardze zazdrosnymi chudzielcami, ktorzy tak naprawde zazdroszcza mi tego, ze dobrze czuje sie w swoim ciele, a one sie ciagle musza katowac dietami i i tak uwazaja sie za grube i brzydkie :( tak wiec smierc zazdrosnicom :)🖐️

A ja się cieszę, że takie są, bo przy nich jestem księżniczką! :) Poza tym, wiele z moich kolezanek jest przy kosci i sa to zarąbiste babeczki, do tańca i różańca

Dziubus czy ja wiem czy u grubych bardziej mam takie same odczucia widząc 100kg żywej wagi w mini i z cellulitem i szczupłą dziewczynę w szpilkach, w których ledwo chodzi i mini wielkości paska do spodni:O

MrrKotka hsy na rower i ćwicz. Na ładna sylwetkę trzeba sobie zapracować. napewno dobrze się odzywiasz? czy Ty masz wszystkich w rodzinie? Nie masz większych zmartwień dzieciaku? Po cholerę interesujesz się innymi,spójż na siebie i tym żyj a nie będziesz pisać jakieś smuty. Naprawdę porażka,zaraz się jeszcze okaże że masz jakieś 17 lat,siano w głowie i perspektywy- znaleźć bogatego frajera.Zastanów się nad swoimi osądami i wygłaszaj tylko te przemyślane,bo jak narazie wystawiasz sobie średnie świadectwo :O

Gość uno dos
Musicie miec straszne kompleksy, skoro idac ulica zauwazacie wszystkie grubaski i jeszcze sie cieszycie, ze na ich tle wygladacie lepiej, wspolczuje🖐️

Gość musicie miec straszne kompleks
y, skoro kazdy topik o grubaskach wywoluje takie emocje :D

Gość maryyychaa
a ja jestem gruba ale za to ładna, nikt nigd w szkole nie powiedział mi ze jestem gruba poprostu nikt!!! Nawet jak się kłuciam!! Za to ich kochałam , nikt mi nie wytknął ze jestem gruba klegowali się ze mną i bułam i jestem naprawde szczesliwa, gdy byłam w 3 gim. to była taka dziewczyna jak patyk i to jej dokuczali nie mi :classic_cool:

Gość wiesniactwo prostactwo i zacof
wiesniactwo prostactwo i zacofanie wiesniactwo prostactwo i zacofanie wiesniactwo prostactwo i zacofanie

Gość A niech noszą co chcą
jak cię razi to odwróć wzrok.

Gość a gdzie tam razi
ja uwielbiam rubensowskie ksztalty i syce nimi wzrok ilekroc tylko pojawiaja sie w mym (szerokim) polu widzenia;-D a kto mysli inaczej ten jest "zacofanym wiesniakiem i prostakiem" hahaha :D

Zaznaczam, że nie jestem żadną "grubaską", jestem chłopakiem, mam 180cm wzrostu i ważę 69kg - to dla tych, którzy doszukują się teorii spiskowych. W cywilizowanym kraju każdy ma prawo ubierać się wedle własnego uznania i należy to uszanować i spróbować wczuć się w motywację drugiej osoby. Jest gorąco i to normalne, że dziewczyny noszą spódniczki.