Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klampacyna_01836

Grubaski na ulicy

Polecane posty

Gość Toz to szok
Czemu wy jestescie tacy zacofani?? Czemu Polacy sa tacy zacofani? Boze...Gdybyscie przyjechali tu do Belgii albo kazdego innego panstwa to byscie w podskokach spieprzali do swojej malo ucywilizowanej Polski.Codziennie(zwlaszcza teraz w upaly) widze murzynki(a nawet i Polki,ktore sie juz tutaj oswoily),ktore chodza w mini.Maja rozstepy,zwisajace skory,40 kg nadwagi.I co? Nikomu to nie przeszkadza.Bo to normalne.Jedna jest gruba z wyboru inna bo jest chora!Autorko! Gruba,chuda,z krzywym nosem-kazda ma prawo ubrac sie jak chce.A ty pewnie jestem jakas nastolatka,ktora jeszcze nie ma dobrze rozwinietego mózgu.Poczekaj...bo za pare lat i ty mozesz wazyc nawet 100 kg.Choroba szybciej przychodzi niz ci sie wydaje.A skoro ona byla "przy kosci"i nie wstydzila sie zalozyc mini to znaczy,ze wcale jej nie przeszkadza,ze wyglada jak wyglada.

Gość uno dos
Toz to szok, niestety Polacy maja ograniczone, nietolerancyjne mozdzki, nienawidza sie nawzajem, dlatego nigdy jako narod do niczego nie dojdziemy.

Gość znam grubasa - to najgrubszy c
zlowiek swiata xd

Gość Toz to szok
Dlatego wlasnie ludzie tak sceptycznie podchodza do polakow.wiedza,ze nasz narod jest malo tolerancyjny.Tutaj Wszystkie sa albo bardzoooo otyłe albo maja kilka kg nadwagi.Szczuple sa,ale nikt na siebie uwagi nie zwraca...Swoja droga-dobrze,ze niedlugo szkola,powazniej zrobi sie na kafe.

Ale Bazienko głupoty gadasz. Brzydkim koleżankom też mówisz, że mają iść do domu i zgasić światło, bo to nieestetyczne? No niestety, estetyka to pojęcie dość względne i to, co Tobie się podoba, może być nieestetyczne dla mnie.

pokazcie fote bazienki bo tu ktos pisal wczesniej ze nochal ma paskudny.tez chce sie posmiac !

Toz to szok - spytam się z ciekawości: a jak tam jest z tolerancją wobec homoseksualizmu? Chodzi mi też o sferę publiczną. Bazienko, na szczęście twoje zdanie nie ma żadnej mocy wiążącej i nie jesteś w stanie zabronić ludziom grubym bycia normalnymi ludźmi, z normalnymi potrzebami. Nie rozkazuj innym, ponieważ na ich miejscu miałabyś kompleksy i pewnie obecnie także je masz.

Link do jej foty spowoduje, że temat zostanie zamknięty. Zresztą co to za przyjemność oglądać cudze zdjęcia, zachowujecie się tak samo jak ci, którzy krytykują wygląd innych na ulicy.

Gość Toz to szok
DELIGHT92-Pare lat temu,gdy tu przyjechalam zobaczylam w tramwaju dwie calujace i obsciskujace sie dziewczyny.Dlugo nad tym myslalam.Patrzylam jak reaguja ludzie.Nikt nawet nie spojrzal..Ja bylam troche w szoku,moze czulam lekki wstret.Pierwszy raz cos takiego widzialam.Ale pozniej stwierdzilam,ze niepotrzebnie czulam wstret.Dzis mi to nie przeszkadza.zreszta-nigdy nie przeszkadzalo.

W Polsce tak nigdy nie będzie, nawiasem mówiąc. Zainteresowanie cudzym życiem przyjęło rozmiary narodowego hobby.

Delight, no proszę Cię, nie dołuj, może i nam się uda. W końcu jesteśmy prawie tacy sami, jak cywilizowane narody, tylko w nieco wcześniejszym stadium :classic_cool:

Wejdź na dowolny serwis informacji jak onet, wp, wejdź następnie w temat poświęcony homoseksualizmowi i przeczytaj komentarze. 9/10 (to nie przesada) pełne jest agresji i nienawiści, 1/10 deklarują tolerancję, ale z wielką rezerwą. Sporadycznie pojawiają się głosy poparcia dla równouprawnienia.

Gość Toz to szok
Dokladnie...Polska to malo tolerancyjny kraj...Az zal jak czytam te wypowiedzi...Zal tej glupoty,prostactwa...Tak jak ktos tu na poczatku napisal...W innych krajach nie ma czegos takiego...Na plazy chodza nawet w bikini kobiety wazace ponad sto kg.I nikomu to nie przeszkadza.A jak przeszkadza to nikt nie patrzy krzywo,nie wysmiewa sie,nie osadza,bo uwazaja ze czlowiek jest czlowiekiem.Moje dziecko ma spora nadwage i nikt nigdy w szkole mu nie ublizyl

Uparcie będę twierdzić, że to kwestia czasu, dojrzewania narodu. Kiedyś nie do pomyślenia były rzeczy teraz uchodzące za normę, w wielu dziedzinach.

Gość Toz to szok
Obecnie w Brukseli.Kiedys bylam na wakacjach w Niemczech i widzialam dwoch heavy-metalowców calujacych sie w barze.Jakas Polka krzyknela do swojego męża stojacego przy barze;"ej patrz pedaly"...Zapadla cisza,to byla kafejka Polsko-niemiecka...Ona chyba o tym nie wiedziala...Szybko ze wstydem stamtad wyszla...Mnie dziwi takie zachowanie.Przeciez to jest sprawa indywidualna kazdego czlowieka...

Gość ostatnio jestem
nieprzyzwoicie gruba nie czytalam całego tego smieciowia i nie chodze ubrana prowokujaco ubieram sie normalnie niczego nie odsłaniam ale powiem wam ze mam w dupie wasze zdanie jesli jakis grubas chodzi z brzuchem i naga na wierzchu a chudzielców to drazni to smieje sie z was przypominam ze chudzielce tez sa masakrycznie brzydkie nie mozna czasem patrzec ryje jak u jaszczurek a krzywe to a krotkie kulasy i mysli ze jest ok ok to jest adriana lima moje pokrzywione sliwy suche ja tez mam sylwetke od Boga dana piekna i jestem piekna piekne proporcje piekne nogi i wszystko piekne tylko spasłam sie to prawda ale nie chce waszych smierdzacych tylkow na krzywych krotkich nogach i brzydkich włosow krost na gebie jestescie chudzielce takie brzydale ze teraz musicie na kims odreagowac mam was w dupie grubasy rozbierajcie sie i pokazcie im dupy

Gość ostatnio jestem
bazienka nie pierdol kazdy ma prawo łazic jak chce oczywiscie ja bym nie smiała nawet ale uwazam ze jesli grubas chodzi z bebechem na wierzchu to jest to jego sprawa a co jesli makijaz nie przykryje twojej twarzy a ja na to mam patrzec? mam podejsc do ciebie i zalozyc ci plastik? to chore nie sadzisz? a gdyby tak ktos powiedzial, ze ponizej 165 cm nie wychodzic z chałupy bo mnie obrazasz to co? pomysl babo zanim cos napiszesz

Bazienko, chyba pogrążyłaś się uwagą o bliznach. Uważasz, że jeśli ktoś ma np. na przedramieniu bliznę, też nieestetyczną, powinien nawet w upał chodzić w długim rękawie, z powodu 'estetyki'? Oczywiście, wielu ludzi tak myśli, tych oszpeconych, ale ja to uważam za tragedię, a nie rozsądne zachowanie, i podziwiam osoby, które mimo 'niedoskonałości' nie chowają się, czy to w domu, czy w długich spodniach. I to powinno być normalne.

Gość ja ostatnio
nie bede czytac twoich "wypowiedzi" jesli patrzysz na cudze fałdy i myslisz ohyda to znaczy, ze masz pusto we łbie jestes zacofancem, a przeciez jest 21 wiek z tolernacja oczywiscie nie masz nic wspolnego nie powinno cie obchodzic jak kto wygada zawsze mozesz popatrzec na swoje włosy albo na swoj nos od razu ci sie poprawi ;D:D:D:D

Gość bazienka ty masz byc psycholog
iem, tak? to ja wspolczuje twoim przyszlym pacjentom tak ograniczonej pani psycholog :O jestes pustą egoistką i ignorantką, mam nadzieje, ze nie spotkam nigdy takiej osoby jak ty.

Gość heyey
legginsy to chyba w przypadku niesamowicie dużych żylaków ;/ po co nosicie to w lato?!

dobra spokój przestańcie już.Jej się po prostu nie podobają fałdy wystające zza spodni i tyle.Każdy ma prawo myśleć jak chce, ważne żeby nie krzyczała na przechodniów:"Ty macioro,do chlewu bo mi oczy wypali"

Gość ja ostatnio
baza i nie pouczaj tutaj nikogo, bo nie masz do tego prawa po swoich wypowiedziach jestes dyskryminujesz sama siebie sama jestes brzydka, jestes karakanem i wypierdem wiesz o tym i jak takie gownienko jak ty moze cokolwiek mówic o paniach w rozmarze 50 owszem szczupłe i zgrabne jest piekne mam tu na mysli adriane lime lub jej podobne a nie jakies bazienki z takim wygladem obok ciebie przechodzi sie bez najmniejszych emocji estes mdła jak chleb ze smalcem

Gość ja ostatnio
co przestancie? sama wyglada jak jakies nieszczescie taka sobie szara mycha i w dodatku taka niska takie nic i takie gownienko wypowiada sie o prawdziwych kobietach faktu ze to cos ma byc psychologiem nie skomentuje powinni to namierzyc i zabronic, ale to i tak nie bedzie mialo klientów baza jeszcze chyba bryle nosisz?

Gość mataxa krk
dziewczyny, niech każda ubiera swoje ciało w co chce:):) i tyle, ,, dlaczego licytujecie się na wrażenia estetyczne po zobaczeniu grubszej/chudszej kobiety w mini, bikini czy w czym tam się da,,, jest wolność, więc dajcie sobie spokój, zamiast warczeć na siebie na każdym kroku,,,

Gość ja ostatnio
ty tolerancja akceptacja zamiast wyjasnic sobie czym rozni sie tolerancja od akceptacji naucz sie lepiej czym sie rózni psycholog od pizdolog

Gość Rosną mi tzyzte
"sama wyglada jak jakies nieszczescie taka sobie szara mycha i w dodatku taka niska takie nic i takie gownienko wypowiada sie o prawdziwych kobietach" Od kiedy kobiety niekontrolujące swoich wałów tłuszczu nazywa się "prawdziwymi"? Rozumiem, że zgrabne i szczupłe już nie są prawdziwe? :D