Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klampacyna_01836

Grubaski na ulicy

Polecane posty

Gość bazienka a mi sie chce rzygac
jakwidze twoja fote latajaca po kafe lub gdy patrze na twoj profil na nk. ty to dopiero jestes smok. one mogą schudnac, a dla ciebie ratunku nie ma, bo masz wielki brzydki nochal i odpychasz swoim ryjem wiec zamknij krowo dupe, bo akurat ty nie powinnas sie w tym temacie odzywac, jako ze jestes pasztetem. niestety, taka prawda 🖐️

Gość mam cos do powiedzenia
chamy prostaki i bydlęta :o

Gość nie wierze ze taki pasztet jak
bazienka ma czelnosc wypowiadac sie w ten sposob, ze chce jej sie rzygac na czyjs widok na ulicy :O sama jest paszczurem i na jej widok na ulicy to ludzie chyba srają w takim razie :O

Gość tak jest ze......
bazyle mysla ze sa piekne coz sie dziwic :)

Gość wandeczkaaa
A gdzie te fote albo profilmożna zobaczyć ?:P Ja nie wiem, co ludziom przeszkadza widok innych osób na ulicach. Ja to nawet nie umiem powiedzieć, czy ludzie, których minęłam, byli grubi, chudzi czy przecietni, jakos mam wrazenie, z. większosć ludzi miesci sie w jakichs tam granicach normalności, a juz w ogole nie wiem, dlaczego ich wygląd mialby mnie wprawiac w złosć, kurwa, co mnie to w ogóle obchodzi? Przeciez mnie nie zarażą swoja otyłoscią. Autorko, lubisz nosic legginsy w upaly?

Gość moje zdanie jest nastepujace
Jest gorąco i to normalne, że dziewczyny noszą spódniczki. Ze dziewczyny-normalne! Ale wieloryby w spodniczkach... :D A tak powaznie, to niech sobie nosza! Ale powinny wiedziec i rozumiec, ze nie wszyscy na ich widok zemdleja z zachwytu, czego zreszta ten topik jest najlepszym dowodem;) One sie jakby wkurzaja, ze nie kazdemu sie to podoba.

Gość madrygenialny
powinny byc specjalne ścieżki czy pasy wydzielone dla grubasów

Gość f mi nie weszlo
:D

Gość wandeczkaaa nawet nie
ma co pisać do takiego tłuka.Mnie też nie obchodzi koło kogo idę i jak ta osoba wygląda.Jak ktoś chce widzieć same modelki to na pokaz mody wypierdalać, a nie ludzi obrażać.Nie wszystkie dziewczyny muszą ważyć poniżej 50 kg. A ty autorze czy autorko patrz na siebie.Dobrze się przejrzyj w lustrze i odpowiedz na pytanie czy jesteś taki idealny/a?

bazienka- a Tobie nie jest gorąco i ciężko, kiedy za oknem jest 30 w cieniu? co ma tusza do tego? dżizas...

Gość australopitecus erectus
no i teraz wszystkie tłuścioszki sie zezłościły bo same paraduja w mini a nagle jakas zła autorka na kafeteri obraziła ich mase:/ jesteście śmieszne i wasz tłusz nie wyglada estetycznie :) takżę bardziej obrzydzacie ludzi i wzbudzacie litość :). POzdrawiam wszystkie tłuscioszki aaa dziś piątek także KFC i inne fast foody będą oblegane przez dupeczki w mini i 20kg nadwagi...

Gość australopitecus erectus i
do tej epoki się cofnij.Ja ważę 51 kg, ale nie potępiam grubszych dziewczyn, które ubierają się jak chcą, bo niby co mnie to obchodzi.Jak ktoś jest taką mendą, że wszystkich spotkanych po drodze musi ocenić i obgadać.Żałosne

Gość madrygenialny
mogłyby być znaki - zakaz powyżej 90 kg.koleiny sie na asfaltowych ścieżkach w upały tworzą.

Gość wandeczkaaa
Moze i grube osoby wyglądają mniej estetycznie niż szczupłe, ale co to ma do rzeczy? jak grube mają sie w upały pozakrywać od stóp do głów - to należałoby tez wprowadzic wymóg, że brzydcy nosza torby na głowach, zabyt chudzi wypychają sobie ubrania watą, pryszczaci noszą maski - żeby nikt sie nie poczul obrzydzony, chodząc po ulicy. Ja po prostu nie rozumiem, co was obchodzi, jak ini ludzie wygladają i co z tym robia, to jest do cholery ich prywatna sprawa

Gość do madrygenialny
jestes moze jakims radnym? politykiem? masz wizje:D wartoby Cie poprzec:D

Gość kama200480
jestes jakas nienormalna to tez sa ludzie i mają prawo chodzic gdzie chc i jak chca pilnuj swojego nosa bo tez mozesz byc taka

Gość MOJA MALA ja cie kocham
Bazienka w pełni się tobą zgodzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeczytałem cały temat i Bozienka mysli normalnie:))) GRUBASKI WYGLADACIE NIE ESTETYCZNIE NIESTETY TAKA PRAWDA

jak tak to czytam to autorka musi mieć straszne kompleksy lub by po prostu zgorzkniała. Powiem tak-kiedyś miałam dużą nadwagę, ale miałam chłopaka i byłam po prostu szczęśliwa roześmiana,wygadana,dopóki nie musiałam zmienić szkoły i wyjść "między ludzi" wtedy zaczęły sie docinki,śmiechy,chichy-dodam ze nigdy w życiu nie ubrałam się w mini ani w top z odsłoniętym brzuchem. Stałam się smutna,przygnębiona, płakałam całymi dniami, nad czymś czym wcześniej się nie przejmowałam-wyglądem.Chłopak ode mnie odszedł-nie mógł mnie znieść takiej.Dużo schudłam wyglądałam strasznie.Potem hormonki na rozregulowanie cyklu itd.itd. Teraz nie uważam się za gruba, jestem proporcjonalna i mam duży biust. Co mi zostało? próbowałam nabrać masy mięśniowej i bardzo dużo i regularnie ćwiczyłam-i nabrałam, teraz żałuje, bo jedyne co z tego mam to dużą wagę i rozbudowane uda i łydki. Teraz gdy patrzę na pulchne dziewczyny radosne i bez kompleksów, czuje tylko ulgę ze sa tacy ludzie którzy nie przejmują sie takimi rzeczami.I chwała im za to.Zycie jest za krótkie zeby martwic sie bzdetami.

Gość do złotowłosej88
złotowłosa88 na zdjęciu widąc że masz świński odcien skóry bleeeeeeeeeeee

Gość bazienka ty takze wygladasz
nieesetetycznie jak dla mnie, dlatego że masz bardzo brzydką twarz. ale nikt z tego powodu chyba ci nie zabrania wychodzic na ulice z worem na glowie, prawda? szczerze? wole byc gruba, ale ladna niz szczupla, ale brzydka z buzi :) 🖐️

Gość bazienka ty takze wygladasz
nie każe*

Gość ele mele dudki
bez kitu złotowłosa świński odcien skóry i jeszcze rude włosy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja piszesz że byłaś gruba to juz wogóle wygląd prosiaka:/

Gość zielińska ogarnij sie paszteci
e

dzięki:) efekt eksperymentów z farba:) bazienka, oczywiście masz prawo tak myśleć, mi to jednak nie przeszkadza, nie wiem czemu ale jakoś tak. Mam jedna koleżankę, która miała włosy na TYLNEJ stronie ud!!!! chodziła w mini,szortach, każdy się gapił na nią jak na UFO ale mi jakoś to specjalnie nie przeszkadzało-była extra z charakteru:)

Gość mysshoł
Ja też jestem z tych grubszych. Ważę 63 kg przy wzroście 167 cm. Jednak w przeciwieństwie do osób, które opisujecie nie noszę mini, wstydze się odsłaniać ramiona, a nawet chodzić w spodniach 3/4. ;/ Przez wakacje zrzuciłam 5 kg, ale żadnej różnicy nie widzę. Co do grubasek, które się tak "eksponują" publicznie, mnie to osobiście obrzydza. Myślę sobie wtedy: "Czy one wstydu nie mają?!" Te obcisłe topy, spod których wylewa sie tluszcz, bardzo krotka mini i tłuste nogi z cellulitem. bleee

autorko jak nastepnym razem wyjdziesz z domu i zobaczysz swe odbicie w wystawie sklepowej (mini i cellulitis) czym predzej wroc do domu zakmnij dokladnie drzwi okna o nie wychodz stamtąd!