Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

legalna

Czerwone usta?

Polecane posty

Kobitki mam pytanie do Was czy używacie czerwonych pomadek? bo ja bym chciała,ale nie wiem czy by mi pasowalo ogólnie jak sie pomaluję to myśle,ze nie ale koleżanki mówią ze trzeba sie przyzwyczaić,chodzi mi o taką prawdziwą czerwień ale nie za ciemną,jestem blondynką i mam zielone oczy i jasna karnację skóry myślicie,żeby pasowało?

Gość Kobiałka ot co
pasowałoby, tylko makijaż oczu lekki do tego

Gość magda fajna _kobitka
To twoich włosów oczu i cery bedzie jak najbardziej pasowała czerwona szminka :)najlepiej taka lekko wpadająca w pomarańcz ...ja jestem ciemna brunetką z śniada cera i uzywam takiej czerwieni raczej winnej:) Polecam Chanel pomadki tej firmy długo się trzymają i świetnie się sprawdzają:). a i jeszcze jedna porada najlepiej dokup sobie pedzelek do malowania ust i nabieraj na niego szminkę :) bo bezposrednio bedzie trudno bo przy czerwonym odrazu widać niedokładnośc malowania:)

Gość magda fajna_kobitka
aaa i przy czerwonych ustach żabki wydają się duzo bielsze:):)

Gość magda fajna_kobitka
ząbki miało być:/

heh w moim miescie raczej trudno będzie kupić coś z channela:) mam 2 pomadki czerwone jedną z rimmela i drugą z astora, a pędzelek chyba też jakiś sie znajdzie:)

żeby używać takiej czerwonej to trzeba mieć idealnie białe zęby gdyż taka pomadka zmienia w sumie ich kolor o kilka ton na ciemniejsze...

Gość czerwone kobiece mniam
mocno czerwone usta sa mmmmmmniam! czesto maluje na krwisto ale wtedy lekki tusz na rzesy :)

Gość jakieś różne opinie są
Czerwona pomadka powoduje, że zęby nie wyglądają na bielsze, tylko właśnie na bardziej żółte!!! Więc są tylko dla pań o idealnie białym uzębieniu.