Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam w sobie taka zlosc

Zniszcze ja!!!!!-p

Polecane posty

Pojebana lafirynda odbilami faceta 😡

Gość i co ci to da faceta i tak
nie odzyskasz

musze wyrzucic zlosc i dlatego tak pisze. zalamka

Gość No ode mnie odszedl narzeczon
po 7 latach, a wlasciwie ja go wywalilam po zdradzie, bo on dp konca twierdzil ze mnie kocha, a spotykal sie z inna. Ta inna uwaza, ze jest dobra kobieta, fair, bo ona mi przeciez nic nie obiecywala, a do tego sie chwali, ze ze mna bylo mu zle, a on jest szczesliwy. W miedzyczasie okazalo sie ze on to zupelnie inny facet niz myslalam - klamca i zdradzacz patologiczny. Jego ex dziewczyna ktora znam a z ktora niby rozstali sie w zgodzie wyznala ze ja tez zdradzal... Teraz po 2 latach od jego wyprowadzki ode mnie, uzbrojona w cudze zdjecia, zaczepilam go na pewnym potralu i tak sobie flitujemy... :P Nie zrobilabym tego oczywiscie zadnej innej kobiecie, ale ona nie powinna miec nic przeciwko, nieprawdaz? :P

Gość hahaha super
hahaha super!!!!!!!!!

a w sumie mam juz gdzies to wszystko -wyszlo szydlo z worka po co mi taki facet !!!!!!!!!!!!!!

Gość do no ode mnie...
no to "gratuluje", ze zamiast isć do przodu ty mentalnie tkwisz jeszcze w tamtym zwiazku, zamiast zamknąc za soba drzwi i otworzyc nowe ty dalej tam siedzisz.:P

Jestem w nowym zwiazku. Tylko jak na prawdziwa Skorpionice przystalo msciwa jestem. A zemsta faktycznie najlepiej smakuje na zimno :P

masz faceta a i tak wracasz do byłego... moj tez mnie zdradził, wiele przez niego wycierpiałam, znam jego aktualna żoną, mogłabym zniszczyc mu zycie jednym zdaniem ale po jaka cholere? zeby on i wszyscy na około mowili ze widocznie nadal o nim mysle, nadal go kocham? moze dla Ciebie to zemsta ale dla nich to nic innego jak chcec bycia jak najblizej tej 2 osoby, niezaleznie czy jest to zemsta czy milosc.

ja tam zniszczę pewną panią z mpk która wprowadziła mnie w błąd i dzieki niej musiałam jechac z jednego konca wrocławia na drugi,tramwajem,w najwiekszy upał-jak się okazało na daremno na szczęście wiem co to za laska i jak ją dorwe w poniedziałek to nie zostawię po niej suchej nitki i zniszczę jej kariere zawodową w zacnym mpk...😡 jak mnie ten świat wkurwia czasem to szok...😠

Gość skorpionicaaaaa
i tak trzymaj :classic_cool: :D

Gość On jest tylko Mój
A ja mam ochotę zniszczyć tę głupią kurwę, która wciąż próbuje mi odbić chłopaka. Nawet malinkę mu zrobiła! Nienawidzę tej suki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tipsiara jedna... a najgorsze jest to, że on często o niej mówi. :(

Gość Fineus
Skorpiony tak mają :) i są przez to bardzo niebezpieczne.Normalnie do rany przyłoż ale jak ktoś skrzywdzi to potrafią być bezwzględne.W końcu też tak mam.Zemsta się należy jak psu buda :)

"moze dla Ciebie to zemsta ale dla nich to nic innego jak chcec bycia jak najblizej tej 2 osoby" Alez ja nie chce byc blisko niego :) w jego zyciu nie interesuje mnie nic poza tym, co moze byc przydatne do jego zniszczenia. Zreszta, nie da sie byc blisko osoby z natury niezdolnej do tworzenia trwalych wiezi - a on taki jest :) Poza tym to fajna zabawa - tworzyc na czyjs uzytek inna osobowosc i patrzec, jak sie nabiera :) zabawne tez obserwowac ich konto na naszej klasie, jej podpisy pod zdjeciami, ze wiazaca ich milosc jest niezwykla... i piszac sobie z nim, wiedziec, jak usilnie stara sie ukryc jej obecnosc w swoim zyciu :P