asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 Na początek troche Was pocieszę,że na pewno żadna z was nie wygląda jak ja kiedys . Mianowicie mając 12 lat , ( 12 ! ) miałam ; -rozstępy (po gwałtownym przytyciu) - cellulit na udach , ramionach, brzuchu i pośladkach i plecach ! (również po gwałtownym przytyciu związanym z dojrzewaniem) - wałki tłuszczu na brzuchu - 'boczki ' i tłuscz, który przy wąskich kościach bioder wyglądał okropnie . - całą twarz w trądziku - bardzo tłustą cerę - krzywe zęby ( duże zęby, bardzo wąskie usta , zeby na siebie nachodziły i trzeba było stałe 4 usówać i niedługo usówam 8 ! ) - "2 brody " - łamliwqe paznokcie -bardzo zniszczone włosy i byłam prawie łysa , ( nadmiernie wypadałay) - worki pod oczami - nadmiar testosteronu (czyli za dużo owłosienia na ciele ) to juz prawdziwa masakra . -szerokie uda (60cm) - odstające żebra ( mogłam pod spód włośyć 3/4 dłoni) - odkładający się tłuszcz na rekach -skolioza wklesła ( nieleczona powodowała problemy z długim staniem w miejscu i częstymi bulami ) i wrastające paznokcie u stóp . Moimi zaletami był piękny wystający tyłeczek i duży, krągły biust i śliczne zielono-niebiesko-brązowe oczy. tak , mając 12 lat , poprostu genetycznie po mamie, babci i prababci baardzo szybko dojrzewałam . teraz mam 13 lat i pozbyłam się wszystkiego ! i wyglądam naprawdę pięknie , jedyną rzeczą której nie zmienią został brak wcięcia w tali z powodu odstającyh żeber . zrobiłam to w 356 dni , w rok , 1 rok ! jeśli kogos to interesuje to piszcie bo naprawdę moje sposoby są skuteczne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szyszniaae Napisano Sierpień 21, 2009 Wiec, Asiu, jak to zrobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 wyczuwam sarkazm , ? ja bd pisac dla osób którym naprawde zalezy a nie dla kogoś kto chce sie pośmiać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szyszniaae Napisano Sierpień 21, 2009 Nie, pytam poważnie... Ale Ty chyba nie poważnie założyłaś ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 jaa na poważnie , tylko całego nie napisze . poprostu mów z czym masz problem i powiem jak ja soibie poradziłam . ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz bardzo jestem tego Napisano Sierpień 21, 2009 ciekawa bo tez mam proplemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak poradzilas sobie Napisano Sierpień 21, 2009 z "waleczkami tluszczu,z wlosami z paznokciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 no to pisz dokładnie z czym np. masz problem i powiem jak ja sobie poradziłam . ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 na wałeczki działały brzuszki i ćwiczenia w których skręcałam ciało w prawo i lewo , paznokcie przestały się łamac kiedy zamiast obcinania cążkami , piłowałam je i codziennie smarowałam oliwka dla niemowlaków do pup , ; d dziwne ale na mnie działa . a włosy ,? jadłam drożdże zalane wrzątkiem i poprostu strasznie gęste mam teraz , aż przesadziałm chyba , ; dd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieski... Napisano Sierpień 21, 2009 z grubymi udami jak sobie poradziłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja też ciekawa Napisano Sierpień 21, 2009 napisz jak pozbyłaś się tego celulitu i nadmiaru tłuszczyku, bo z tym mam problem :( no i co z rozstępami? mam na udach, brzuchu i ramionach teraz zbielały i nie starszą już tak bardzo, ale może Ty masz na nie jakiś sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 niebieski - grube uda , ? żadnej jady na rowerze i biegania ! czasem można ale regularna jazda i bieganie są koszmarne bo wyrobiłam sobie mieśnie i tylko mi sie pogrubiły uda . pomogło mi pływanie żabką i ćwiczenie ; nozyce na boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 Cellulit to walka miesiącami , nie tygodniami . musiałam brac prysznic , naprzemiennie ,zimny,cieplły i kończąc na zimnym . było ciężko bo mam zamiłowanie do wrzącej wody (stąd też sie bierze4 cellulit) a po przysznicy wklepywałam balsam antycelullitowy , dłuuugo masowałam i na koniec energiczny masarz szorstką gąbką . A jesli chodzi o te różne maseczki w sensie owijania sie folią to może być , tylko jak przestaniesz to cellulit znowu wróci i tak w kółko . więc takie owijanie funduje sobie raz na 2 miesiące żeby efekt sie trzymał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 na rozstępy zadziałało schudnięcie , po schudnięciu automatycznie sie smniejszyły ale jak juz sa to nie da sie ich pozbyć . poprostu trzeba unikać częstych wahań wagi tylko stać w miejscu . rozstępy mogą sie delikatnie zmiejszyć przez jedzenie ryb ostryg jajek i pestek dyni oraz warzywa , płatki owsiane i pieczywo pełnoziarniste . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokokopopopo Napisano Sierpień 21, 2009 Głupie baby słuchaja jakiejs nastolatki. Walka ze skórką pomarańczową trwa latami, a rozstępy raczej bez operacji nie da się usunąć. Sama wiem, bo rodziłam dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warlonbrambo Napisano Sierpień 21, 2009 a ile schudłaś? czemu nie chcesz napisać że robiłaś to czy tamto???? \ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 wiem, ze z rozstępami jest problem do końca zycia ale na zwalczenie cellulitu nie potrzeba kilku lat . A jeśli ty tak uważasz to nie udziel;aj sie w temacie , aj nie robie tego dla siebnie , bo ja osiągnęłam cel i jestem chuda i sie ciesze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 warlonbrambo - sory zapomniałam , schudłam 11 kilo . a nie napisze co robiłam bo tego jest sporo , jak czegoś potrzebujesz to napisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warlonbrambo Napisano Sierpień 21, 2009 no mnie interesuje jak pozbyłas się worków pod oczami i nadmiaru testosteronu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 21, 2009 na worki pod oczami działało masowanie kostkami lodu owiniętymi woreczkami foliwowymi i sen od 9 do 11 godzin . ale miniumum 8 h musi być ! a na testosteron na pewno nie działa częste golenie ! musiqłam iśc do dermatologa i przepisał mi tabletki na zmniejszenie męskich hormonów . inaczej tego nie zwalczysz . chodzi o to,że włosy rosły na blecach, brzuchy , a nawet piersiach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malowana . Napisano Sierpień 21, 2009 a To ? - "2 brody " ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 22, 2009 kiedy schudłam automatycznie zniknęło , ale codziennie rano i wieczoram robiłam masaż tego wałka . Szczypałam i ugniatałam az zrobi sie czerowny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diiiiiiiiiiiiiiiiiiido Napisano Sierpień 22, 2009 a jak schudłaś 11kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa34 0 Napisano Sierpień 23, 2009 nooo , to nie było łatwe . Zero słodyczy , duzo wody minelarnej i zelonejero słodyczy , duzo wody minelarnej i zelonej herbaty , zdrowe odrzywianie ( żadnych głodówek! ) codzienna gimnastyka ćwicznia ujędrniające i te de . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Na grube nogi polecam jazde na rolkach , mi pomogło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 worki pod oczami u dwunastolatki?Mam 40 lat i zadnych worów i rozstepow.Rodzilam i mam nadwagę,ale chyba jestem zdrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach