Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeees**

Czy ktos z Was mial tez taki zjebany dzien jak ja i chce powylewac swoje smutki?

Polecane posty

ja juz nie pije sama:P przyszedł do mnie jak do hotelu -mojego faceta brat -zeby sie przekimac bo wrócił z imprezy... ale on ma dopiero 17 lat :P a ja mlodych chlopców nie uwodzę:) to pijemy wino i gadamy o dupie marynie :) uratował mnie od samotnosci:)

no dobrze dobrze...troche ulzyło...przynamniej mam do kogo gębę otworzyc nigdy nie sadzilam ze samotnosc jest taka straszna:o wogle ostatnio cos nieszczesliwa jestem...w swoim zwiazku:(:(:( niby jest super i w ogóle, ale czegos mi brakuje...gdzies tam czegoś! kurde...

a ja jestem 10 lat po ślubie, dwójka dzieci na wakacjach u babci, mąż na imprezie..... stoimy nad przepaścią pt rozwód...... ahh... nie bede wam jeszcze bardziej psuła nastrojów ;)

10 lat po slubie...ehhh moze kiedys tego doczekam:( na razie mam za soba 3 letni zwiazek, kocham ponad życie, teoretycznie jestem kochana, ale cos ostatnio nie potrafimy sie dogadac... modle sie codziennie zeby to sie zmienilo... zdrówko kochana😘

ja też kochałam ponad życie dopóki nie dorwałam smsów w telefonie..... i jak patrze na moje śpiące aniołki to wyć mi się chce że nie potrafię odejść..... a miało być tak pieknie, kochał bez pamieci, sypał mi płatki róż pod stopy a potem pisał jej, ze z żadną nie było mu tak dobrze jak z nią..... a kilkuletnie aniołeczki z loczkami trzymają mnie przy takim kimś jak on.... ide na fajeczke ;)

do tego dzisiaj zj**** mnie szef, bo miał zły dzień o mały włos nie wpier**** koledze z pracy potem ktoś mi urwał lusterko na parkingu koło marketu... z korzeniami ;) i jak tu nie pić ??

Gość ulla srulla
ja miałam wczoraj, poza tym nie liczę złych chwil w dniach a w dekadach ;)

co za życie wstrętne-też kiedyś wierzyłam w milosc, w nasza milosc-teraz juz coraz mniej:( ja pierdole jak to boli:( dobrze ze jest takie miejsce gdzie moge sie wykrwawic ile wlezie:(

ladyeees ja tez wierzylam ba dalej wierze ale czasami sa takie dni np dzis mam ochote buraka czyt.meza zamordowac ale czasami musi byc zle aby bylo lepiej zalezy jeszcze w jakim przypadku ...

ja dzis jestem rozpieprzona w srodku i dlatego tak mi źle.. moze jutro jak sie z Nim zobacze, moze odrzyję po tygodniu ciezkiej pracy i tesknoty:( narazie nawet zasnac nie moge-rozmyslając...

wypij szklaneczke winka bedzie lepiej ,moj mezulek wrocil do domku udajac ze wsio ok polozyl sie obok corci i spia tym lepiej mniej konwersacji z nim a do jutra mi przejdzie narazie mam chwile spokoju bedzie dobrze trzymajj sie

a ja wypiłam pare drinkow, pogadałam z koleżanka przez telefon i jest mi lepiej może jutro bedzie lepszy dzien? moj maż poszedl na impreze, pewnie tanczy z jakaś cizią a potem przylezie do domu jak gdyby nigdy nic dobrze, ze jutro sobota ;) jaki to ten żel pod prysznic? he?/ ladyees?? z czym sie kąpiesz? ja to najchętniej jakiegos latino pod prysznic ale mozę chociaż żel poprosze o nazwe ;)

aaa o wszystkim... przede wszystkim o tym jak sobie poradzic ze związkowym mini kryzysem... myślimy oboje od dawna, chociaz on twierdzi ze wszystko jest idealne i zaciera ręce przed naszym jutrzejszym spotkaniem... a mi brakuje czestszych spotkan ktore sa niemozliwe w tym momencie(ale juz niedlugo)mi brakuje jego osoby, rozmów z nim bez konca jak kiedys, jego ciała, jego usmiechu, jego dotyku...aaaa nosz kurwa...

Gość jutro sobota
mloda czarna,wez Ty tego swojego m,pogon na 4 wiatry,a nie zaslaniasz sie dziecmi

Gość jutro sobota
A MUSISZ MIEC DO KOGO UCIEC? MOZESZ TAK ZYC ??