Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeees**

Czy ktos z Was mial tez taki zjebany dzien jak ja i chce powylewac swoje smutki?

Polecane posty

bo jak nie to kogoś dzisiaj zajebie[wściekły]dosłownie... dawno nie bylam taka 😠 i muszę oddac upust swoim emocjom, wlasnie tutaj na kafe..........................

Gość mlmlml
ja mmialam beznadziejny dzien. co tam?

Gość no lecisz z koksem

duzo rzeczy...przede wszystkim to ze na marne zaiwaniałam tramwajem z jednego konca wrocławia na drugi w ten jebany upał, na marne bo okazało sie, że szanowna pani z MPK do ktorej mialam sie udac cos zalatwic ma zjebaną psychikę i nie wiem czy celowo czy nie- wprowadziła mnie w błąd co do godzin otwarcia biura kontroli biletów i skarg-pojechalam, pocałowałam klamkę i chyba szmatę zabiję jak sie do niej przejadę w poniedziałek...😡 do tego facet-wkurzył mnie niemilosiernie-miałam spedzic z Nim weekend ale szczerze-odechcialo mi sie przez jego egoizm i inne cechy :P... pozniej siedzac w pracy widzialam przez okno jak jakis mega pijany pijak przeszorował twarzą po asfalcie, a że jestem wrazliwa to i jego mi sie zrobiło szkoda... pozniej szef zakomunikował, że coś firmie nie idzie...wiec i wyplaty beda mniejsze niż obiecano(bez premii), mimo ze to bedzie moja pierwsza wyplata:o nastepnie kolega z pracy zaczął mnie obarczac swoimi problemami osobistymi...:o wiec w rezultacie wracajac z pracy do domu juz nie wiedzialam co sie dzieje dookoła, draznila mnie nawet przejezdzajaca obok ciezarówka...i o! do dupy z takimi dniami 😡😠

Ja wiem co Ci jest! Masz zespół Napięcia Przedmiesiączkowego! Kopsnij sobie jakąs zimną kompiel, zrób to co najbardziej lubisz robić i połóż się spać żeby dzień szybciej minął. Zobaczysz, jutro będzie lepiej:)

A nie jesteś czasami tuż przed okresem? Sorki za pytanie, ale dziewczyny takie rozdrażnione bywają w tym czasie.

no niestety to moze byc ewentualnie dzien napiecia pomiesiaczkowego bo to juz za mna :P w tym miesiacu... aż tak marudzę?:P

narazie musze isc do sklepu...i chyba sie upije dzis w samotnosci...:P że mieszkam obecnie chwilowo sama to nie mam sie na kim wyładowac-wiec przyszłam se tu na kafe :D żeby pozawracac dupe innym ;)

Aż, tak to nie:) Są jeszcze gorsze marudy na tym forum. A tak serio, jak już wylałaś te smutki, poczułaś ulgę czy chcesz jeszcze posmęcić?

Gość mlmlml
no to ja sie przylaczam do zespolu napiecia POmiesiaczkowego. wkurwu takiego nie mam, tylk opoczucie, ze wszystko beznadzieja. chodzilam po miescie w jakiejs tam sprawie, a podsiwadomie wypatrywalam, czy nie zobacze znajomej sylwetki... ten ktos moze nawet nie byc w miescie. nie wiem, co robi. musialam z nim zerwac 2 tyg temu. boze, jaka żałosna jestem. fajny facet, ale słaby. i pzrez te swoja slabosc - ranił mnie pewnymi sprawami. zeby sie ochronic przed tym ranieniem, moglam tylko zerwac. rece opadaja. nic w moim dniu sie dzis nie zdarzylo. nic nic nic.

Gość aj tam
mój był równie okropny, jeśli nie gorszy... szlag mnie trafia przez to fatalne zycie moje i tyle :( depresja czy co? :( już nawet ukochana muzyczka nie pomaga...

jednym z niezawodnych sposobów pozbycia się doła jest żerowanie na cudzych nieszczęściach - jak się usłyszy, że ktoś ma gorzej, to od razu humor wraca. tacy my hipokryci jesteśmy niestety. a może stety. ja się dziś pojechałam po dwóch miesiącach do domu i się dowiedziałam z głośnych wrzasków i rękoczynów, że rodzice chcą się rozwieść. świetnie. upiję się dziś do nieprzytomności :( kto ze mną?

nic w moim dniu sie dzis nie zdarzylo. nic nic nic. tego ci moja droga zazdroszcze bo u mnie sie zdarzylo za dwoje :P nie wiem w ogóle czy wyjde do tego sklepu bo w domku mi tak błogo... chce tylko jutra jutra jutra!!!! i chce do mamy:(:(:(

Gość aj tam
i dlaczego on nie potrafi uszanować mojej osóbki i tego jak wiele robię... beznadzieja totalna, aż wyć się chce... winko spijam, czerwone z tego wnerwu... Zdrówko Wasze!!!

a mi to rybka-ja jestem chetna na picie tylko co pijemy...?:P machne sie jednak do tego sklepu bo widze ze chetna sie znalazła na obalanie smutków... pozalimy sie troche-rozumiem cie i twoje powody do zmartwien:( przytulam👄

Gość jeśli tequila to tylko
olmeca srebrna:) polecam - przygryzana pomarańczą nie limonką lepiej wchodzi;)

ja na razie czekam na lubego aż wróci z próby, potem mu się wyżalę i pójdę pić, sama, z nim czy ze znajomymi, wszystko mi jedno :( na razie siedzę i nie mam już sił na płacz, spaliłam mnóstwo papierosów, piję kawę siekierę i tylko gapię się w ten głupi ekran. życie jest do chrzanu i widzę, że nie tylko moje dzisiaj :(

Gość aj tam
dziękuję za zrozumienie:) winka się napij Kochana... mnie zwykle wprowadza w błogi nastrój... oby już zadziałało... a najgorsze, że nie chce mi się go oglądać... i tak będę skazana bo w 1 pokoju wyjścia nie ma chyba że do kibelka umknę :P na noc całą całuję w czółko:)

no nie tylko twoje :( mam mamę ale daaaleeeko dosc i dzisiaj chcialabym sie do niej przytulic:( bo do faceta sie przytulę juz jutro...chociaz to... pierdole zwiazki na odleglosc ide do sklepu zaraz wracam

ladyeees, Musisz pamietac, ze jutro bedzie lepiej :) Napewno ;). Najlepiej nie pij, bo jutro tez sie zle poczujesz :) Najlepeiej pogadaj Sobie ze mna i z innymi chetnymi na rozmowe :) i pamietaj, ze napewno bedzie dobrze :)

Gość Drlublin
Witaj w klubie, nawet nie czytałem treści topicu bo mi się nie chce ale wku....ny jestem jak h..., L... jestes wredną jedzą? Bo ja jestem kawał h..a

Gość mlmlml
a ja pier**le związki w ogole. ostatnio. super. co jedna to gorzej:) no to ja teraz dorzucam:a ja pracy nie mam. i nie mam na razie perspektyw. w takiej branzy pracuje, ze czas teraz na znalezienie mizerny! a to, co mialam, sie posypalo. Mame mam, ale nie chce mi sie do niej jakos tulic:)

mlmlml ... teraz się nie chcesz przytulać. Zobaczysz jak Mamy zabraknie jaką poczujesz pustkę i żal, że tego nie zrobiłaś:( zwykle doceniamy kogoś jak już stracimy.