Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiekanie mózgu

Rozmiekanie mózgu , czy mozna zachamować

Polecane posty

Gość kelner z Rewala
nie wiem czy mozna zahamowac ale problem nie jest w tym czy mozna tylko czy sie ma mozliwosci 🖐️

Gość gość
Bo mozna zawsze zahamowac,a nawet ten proces odwrócic

Gość gość
Jak można zachamowac i jak odwrócić mój tata jest w szpitalu i stwierdzono rozmiekanie, wyglada jakby głęboko spał, proszę napisz jak.

Gość gość
Moj tata tez na to zmarl ponad 25 lat temu. Mial dopiero 50 lat,a ja bylam mala dziewczynka, ale wszytko pamietam jak by to bylo wczoraj. Pamietam jak sie meczyl i jak szybko choroba postepowala. W ciagu roku umarl. Ze zdrowego, silnego mezczyzny w tak krotkim czasie zmienil sie prawie w warzywo. Mama sie nim zajmowala, nic nie pamietal na koniec, tylko czasy swojej molodosci. Jak to sobie przypominam to chce mi sie plakac, tyle lat a ja nadal za nim tesknie.

Gość bohunowicz
Niedawno doktor neurolog postawił mi taką diagnozę. Po pierwszym wstrząsie zaczęłam sobie przypominać słowa lekarza , który powiedział mi , że w tej chorobie najważniejsza dieta no i oczywiście odpowiednie leki. Mam 64 lata kłopoty z poruszaniem się i z pamięcią ale zamierzam wykorzystać czas jaki mi pozostał i cieszyć się każdym dniem. Litowanie się nad chorym to najgorsza "terapia", Pozdrawiam wszystkich !