Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwer

Dlaczego niektore kobiety maja duze powodzenie ??

Polecane posty

Gość werwer

Chodzi mi o kobiety ktore nie sa jakimis boginiami , przecietne z wygladu a jednak nie moga sie opedzic od facetow ??, zna ktos rozwiazanie tego fenomenu ? ze wszedzie gdzie sie pokaze tam ma pelno adoratorow i to nie zaleznie od tego jak sie ubierze .

Gość adoratorów do ruchania chyba

Gość takie powodzenie
mają raczej ponadprzeciętne a ich wyjątkowość polega nie tylko na urodzie ale też aurze jaką wysyłają w związku z tym, że są pewne siebie ;)

Gość niestety jestem
a moze to urok osobisty :)

Gość niestety jestem
pewne siebie tzn. jak bys opisał taka kobietę

Gość dla faceta najważniejsze
żeby miała duże cycki i nie miała za sobą porodu. Reszta jest dla nich nieważna.

Gość to sie nazywa to coś

Gość ja mam 33 lata
i powiem wam ze od chyba zawsze przyciagam setki facetow, na dodatek jestem bardzo niesmiala, czerwienie sie dosyc czesto i to jest moja zmora, mam urode malego dziecka, w sklepie rzadko moge kupic jakis alkohol bo wygladam na nastolatke, nie jestem niska mam 170 cm ale to ta uroda... mam chlopaka od 2 lat i nie raz doslownie ryczalam w poduszke, ile razy uslyszalam od kobiet ze jestem dziwka bo akurat jej facet sie do mnie przystawial, ja naprawde jestem bardzo niesmiala, uciekam od tego typu historii, nie chodze na jakies imprezy dyskoteki tzn. przestalam...nieraz w sklepie zwyklym laza za mna i mnie ogladaja od gory do dolu...co wyglada komicznie:) to jest moja zmora, czasem naprawde mam tego dosyc..moj chlopak ma 2 braci zonatych i nawet ich zony mnie nie lubia za to ze oni sie do mnie kleja...czasem mam ochote zerwac z chlopakiem bo stalam sie bardzo nerwowa przez to....ludzie czasem mowia ze brak urody to jest koszmar a u mnie jest odwrotnie...i czasem jest mi bardzo przykro ale tego nikt nie zrozumie...

SEKSAPIl... "seksapil - to nasza broń kobieca, seksapil - to cos co was podnieca, wdzięk, styl, czar, szyk, tym was zdobywamy w mig..." i wszystko jasne.

Gość gsdgrehed
zawsze szczery wzruszajaca historia --- :D ja mam , ale to znaczy, ze jestes ładna czy to, ze przyciagasz mezczyzn mimo sredniej urody? autorko, ja zauwazylam, że faceci interesuja sie wygadanymi i smiesznymi dziewczynami moja kolezanka np - brzydko powiedziawszy, ma krzywa twarz i sylwetke, mimo ze szczupła, to taka strasznie meska, kwadratowa. a przez to ze jest wygadana ma super powodzenie

Gość faceci tacy są
nie znam kobiet,które mają powodzenie u facetów i z tego powodu płaczą. Natomiast na kafe,każda piękna i płacze ze albo jej nikt nie chce(bo sie ich boją),albo ma ZBYT duze powodzenie. nie rozumiem tego.

Gość do ja mam 33 lata
Masz 33 lata i mentalność gimnazjalistki, którą chłopcy z klasy mogą obmacywać dowoli. Ja ci kobieto, wyjaśnię tajemnice twojej "atrakcyjności". Jesteś typem dostatecznie bezwolnym pozbawionym pewności siebie i języka w gębie, żeby przystawiał się do ciebie bezkarnie każdy jebaka i wpychał łaty pod spódnicę, bo ty w razie czego zamiast dać w gębe albo w jaja, albo obrugać tak zeby poszło w pięty potrafisz się czerwienić i płakać w poduszkę. Jesteś po prostu typem ofiary. W tym przypadku seksualnej ofiary.

Gość faceci tacy są
może nie są piękne,a tylko sie uwazają za takie? mam kolezankę piękną i ma powodzenie--jakoś nie płacze z tego powodu,a jest sama ,bo ma zjebany charakter ..i tyle:D

Gość chodzi o urode
i charakter, jestes na jakiejs uroczystosci , siedzi sporo mezczyzn z zonami i oni sa o wiele bardziej zainteresowani toba niz nimi, kazdy pyta czy moze cos ci podac, moze masz na cos ochote...a potem slyszysz jak jedna do drugiej mowi : ale szmata:( ale dlaczego, niech maja pretensje do mezow, dlatego ja nie chodze a raczej unikam...

może nie są piękne,a tylko sie uwazają za takie? nie, nie sa piekne, nie uwazaja sie za takie, ale lubia sobie wyobrazac, ze piekno tez przynosi cierpienie

Gość widac zazdrosc juz

Gość bo no bo no
Bo sa pogodne, potrafia sie dostosowac, pogadac na kazdy temat. Potrafia sluchac, nie tylko gderac, poza tym i mysle, ze to tez wazne potrafia z facetem dzielic jego zainteresowania. To tak po krotce z perspektywy kobiety, ktora ma wiecej kolegow, a wiec to ich opinie :)

Gość werwer
Chyba to z wygadaniem do nich najbardziej pasuje , a duze piersi ma tylko jedna z nich ;p. a i zeby nie bylo watpliwosci to jestem facetem z jedna bylem przez 3 lata a z droga jestem obecnie i przez to ze jestem zazdrosny to to ich powodzenie mnie wkurza ;/. A ja polecialem raczej na ich "wnetrze" a nie wyglad zewnetrzy poniewaz obie poznalem przez net i wyglad poznalem dopiero po czasie .

Gość faceci tacy są
skoro im dobrze z tym...niech tak myslą,jednak wole unikać takich topików ,by nie zostać okrzykniętą zazdrosnym pasztetem :D dlaczego niektóre przeciętniary mają powodzenie? hmm --może to coś,może pewność siebie,a może poprostu nieświadomość swojego uroku? nie ma odp na takie pytania;)

33 lata- twarz nastolatki, rozum 5-latki..nic dodać....:O jakia to wzruszająca histora... gotowa poświęcić związek byleby się uwolnić od ślinienia braci swojego partnera... Jednak to nadal nie rozwiązuje problemu okazywania dowodu osobistego w monopolowym... echhh

Gość marjan
ja znam taka kobiete... faceci poprostu ja uwielbiaja... owszem jest ladna...sliczna wrecz... ale to nie to sprawia ,ze szaleja za nia tlumy.. faceci po rozmowie z nia sa poprostu oczarowani....bo ma taki usmiech...charyzme....upor...oczy... jest zarazem seksowna ale i kumpelska... chce sie z nia uprawiac dziki seks i zagrac w kosza... fenomen :P

Gość bo no bo no
Aaa i zapomnialam o najwazniejszym, poczucie humoru i usmiech :)

Gość widia
Budzą zainteresowanie,bo lubią siebie,nie narzekają,nie gderają,umieją sluchać z zainteresowaniem i mają zainteresowania o których mówią z pasją:)