Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka24363

Czemu jak zaloze krotkie spodenki,szpilki i bluzke na naramkach ...

Polecane posty

Gość myszeczka24363

Kazdy sie glupio gapi ? Kolesie sie slinia , a laski mnie mierza zabijajac wzrokiem ? Nie bardzo w sumie mnie to obchodzi , ale zastanawia mnie to dlaczego . Co w tym dziwnego?Co ma mi sie w taki upal tylek usmazyc?Mam zalozyc jakies dyrdony?A jak idzie jakas gruba laska w takich spodenkach to sensacji nie ma jakos.

Krótkie spodnie nieeleganckie i do tego szpilki wyglądają nieco dziwkarsko:p To dlatego się gapią.

Gość Ja tez tak mam ej
Ale to pewnie dlatego,ze atrakcyjnie sie wyglada...dla facetow-super,dla innych kobiet-gorzej.Jednak zazdrosc zawsze bedzie nas dosiegac ;o

Gość może dlatego ze
jak sie zaklada krótki dół to góra powinna być bardziej zasłonięta i odwrotnie? no, ale nie każdy ma gust, kiedyś też się nauczysz, że to co wypada założyć do clubu, na ulicy wygląda jakbyś urwała się z pigalaka na lunch

Gość myszeczka24363
Ale ja wlasnie wtedy czuje sie elegancko :D Poza tym,to nie bede chodzic w dlugich spodniach tylko dlatego zeby ktos tam sie na mnie nie spojrzal.Ale zauwazylam np na przystankachy,ze ludzie dziwnie sie gapia na dziewczyny tak ubrane.Ja wiem,ze przystanek to nie plaza,ale bez przesady.To jak sie ubierac latem? dodam,ze plaskich butow nie nosze gdyz jestes dosc niska 163 cm i wole szpilki poza tym dla mnie sa wygodniejsze :D

Gość zawszemozna
ubrać się albo przebrać

Gość madlenaaaaa
Ubieraj sie jak chcesz :D Ja tez tak robie.W dupie mam to co pomysla sobie inni.A to,ze sie ktos ubierze tak jak opisujesz to dla mnie nic zlego.Jak ma sie fajne cialo to mozna je pokazywac.Ale to wlasnie zgrabna,fajna dziewczyna bedzie czula na sobie wzrok innych.Tak samo ubrana gruba,zaniedbana laska bedzie jednak dla wszystkich obojetna,nikt nie zauwazy stroju tylko tusze.Taki narod...glupi narod...

Gość zawszemozna
aaaaahahaha elegancko??? osobliwie pojmujesz elegancję...

Gość bdfgersgsh
faceci sie gapia, bo dla nich fajnie wygladasz kobiety, bo znaja sie na modzie, i wiedza, ze taki strój to brak klasy i wiesniactwo (nie chodzi, ze ubrałas krótkie spodenki, tylko o to, ze nieeleganckich spodenek NIGDY nie łączy sie ze szpilkami)

Gość margareta 89
To ja sie zapytam jakie to sa eleganckie spodenki ? Moze ktos jakiego linka poda bo chyba tez nie wiem autorko-ile masz lat ?

Gość osa zła
a może tobie się wydaje, że kobiety łypią na ciebie z zazdrością? to jest pobożne życzenie każdej nieco atrakcyjniejszej laski - niech mi każda baba zazdrości a każdy facet pożąda :o

Gość zawszemozna
...no wiecie - jak się nosi bluzki na "naramkach"...to chyba zawsze jest się eleganckim...

Gość ewik69
Ja Ci powiem tak: Ciesz się figurą puki możesz, nigdy nie wiadomo jak się w życiu ułorzy No jedynie rzeczywiście jeśli masz bardzo krótkie spodenki to bluzkę nie tyle zabudowaną co z mniejszym dekoltem (żeby faceci oczopląsu nie dostali nie mogąc się zdecydować na co patrzeć;) )

Gość zawszemozna
> zła osa z tą atrakcyjnością w "naramkach" to znowu nie przesadzajmy...

Gość faceci tacy są
faceci są wzrokowcami--widzą nogi +szpilki ,odsłonięte ramiona ==sex to proste,bo oni są prości,nie ma sensu sobie czegoś dopisywać:)

Gość żalllllllllllllllllllllllllll_
chcesz szczerosci? faceci sie gapia bo im sie podoba, bo widza latwy kąsek na jeden raz,a laski mierza cie wzrokiem bo wygladasz kurewsko i nie masz klasy,jednym slowem to jest TANDETNE a zal mi ciebie dlatego, ze zapewne myslalas ze ci zazdroszcza

Gość jaapierdolę
ale byki sadzicie - aż w oczy kłuuje...

Gość myszeczka24363
Ale ja mam 20 lat,wiec jeszcze chyba bede miala czas na takie eleganckie spodenki.

Gość zawszemozna
> żallllll ale jesteś bezwzględna - tak zaraz po całości - subtelniej proszę :)

Gość myszeczka24363
Dobra,moze nie pojmuje pojecia elegancji.Przykro mi.Mam tylko 20 lat.Jak bede miala z 35 to wtedy bede sie ubierac elegancko.Teraz poki mam figure i mloda jestem,to bede ubierac sie tak jak mi sie podoba. To szczerze nie chce wiedziec jak Wy sie ubieracie latem.

Gość guugggggggg
Ej ja tez nosze bluzki na naramkach :D Nie wiecie jaka to jest ? Normalna bluzka,bez rekawkow :D dalna macie czy jak ? Ja tez tak mowie

Gość Carmen Elektra 23
Ja tez sie tak ubieram i nie widze w tym problemu. Doda w reklamie big stara w tych spodenkach bardzo mi sie podoba.Mam podobne.

Gość do autorki topicu
jak dla Ciebie Doda jest wyznacznikiem dobrego smaku to współczuje :D A to co ona ma na sobie to raczej majtki są nie spodenki :o proponuje jeszcze w lateks wskoczyć jak Twoja idolka :P Na pewno Ci wszystkie panie będą zazdrościć :D