Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka24363

Czemu jak zaloze krotkie spodenki,szpilki i bluzke na naramkach ...

Polecane posty

Gość może dlatego ze
hm, dzisiaj ubrana byłam w obcisłą sukienkę na naramkach ale długość do kolan i gwarantuję, że robiłam większe wrażenie na facetach niż taka podana na tacy co wszystko ma na wieszu. Sukienka bardzo podkreśla moje mocne wcięcie w talii i nieskazitelną figurę, także widziałam śliniących się facetów a braku klasy nikt mi nie mógł zarzucić:)

Autorka prosiła o powód, dla którego ludzie się gapią, kiedy ubierze się w opisany sposób :> Ej, też mam 20 lat, a nie ubieram się jak szukająca łatwego zarobku

Ja czasem noszę na ramiączkach. Może o to chodziło autorce,bo szczerze mówiąc mam przed oczyma dziwczę,z ramką pod pachą,na ramkę naciągnięta bluzka.Blondynka znaczy się.

Gość myszeczka24363
Nigdzie nie napisalam,ze Doda jest moja idolka czy tez ubieram sie jak ona. Jak kazdy tu tak to krytykuje,to moze pochwalcie sie jak Wy sie ubieracie ...

Gość myszeczka24363
Nie widze roznicy w tym,ze zaloze wyzsze buty do spodenek niz jakbym szla w jakis japonkach czy cos.Poza tym nie ubieram sie tak az tak czesto.Czesciej na imprezy.Poza tym nie ubieram sie tandetnie.Umiem laczyc kolory.Nie przesadzam z neglizem.Bo jak dekold to nie nogi.Moze mam za dlugie nogi w szpilkach i o to chodzi :D Zreszta nie wiem po co zalozylam ten topic.Ide spac lepiej.kolorowych

Gość żalllllllllllllllllllllllllll_
zawszemozna a co tu owijac w bawelne.zapewne, jakbym uzyla delikatniejszego jezyka ,to myszeczka nie zrozumialaby od razu.

Gość atima
mam przed oczyma dziwczę,z ramką pod pachą,na ramkę naciągnięta bluzka dobre! a jak my się ubieramy ? - chodzimy w kożuchach, bo nie czujemy upału...

no widzisz myszeczko,ucz sie klasy od kolezanki : może dlatego ze

Gość zawszemozna
żalllll myszeczka i tak jeszcze nie rozumie - nie oczekuj zbyt wiele tak od razu .. jak ktoś myśli, że 35 letnia kobieta nie ma figury i jest stara.... myszeczko tak myśleć może dziewczę 14-15 letnie, 20 latka to raczej już młoda kobieta - po maturze, 2 rok studiów, coś tam chyba już widziałaś i wiesz....

U mężczyzn ta choroba objawia się lataniem w płaszczyku,a u kobiet staniem na przystanku i obserwowaniem reakcji.A próbowałaś w kostiumie kąpielowym? A jakiej wyrafinowanej polszczyzny używasz,ej,no ,no szok.

Gość Adwokacina 33
Ale Wy jestescie smieszne. Piszecie autorce,ze nie ma klasy ubierajac sie tak tylko po to zeby nie widywac tak ubranych dziewczyn na tych przystankach i nie dostawac spazmy z zazdrosci,ze dziewczyna ma figure i odwage pokazac nogi.Same pewnie macie krzywe i blade i tu tkwi problem :D Ja nie slinie sie na widok tak ubranych dziewczyn,ale nie uwazam,ze to brak elegancji.Mam kobiete,ktora czasmi tez tak sie ubiera.Poza tym laczenie styli podobno modne jest :P

Gość maajaa998
Ja dzisiaj mialam biala koszule i spodenki krotkie i szpilki :D i wcale zle nie wygladalam.A i tez nie bede sie ubierac elegancko,bo nie czuje takiej potrzeby.Nie kazdy lubi i tyle.

Nikt nie każe ubierać się elegancko ani nosić szpilek :> Np. jeansowe szorty + szpilki to ta sama kategoria co szpilki i plecak :O Doprawiona wulgarnością :P Adwokacino, jesteśmy śmieszne, bo mamy swoje zdanie czy przekazujemy ogólnie pojęte normy ubioru z minimum smaku?:P Pytała, to dostała odpowiedz.

nie rozumie i chyba dosc szybko z tego co czytam nie zrozumie. a co najgorsze, ze oprocz tego ,ze ma ograniczona funkcje myslenia , to jeszcze sobie zaprzecza,co zapewne jest powiazane z tym pierwszym: "Nie przesadzam z neglizem.Bo jak dekold to nie nogi." nie, no racja,bo bluzka na ramiaczkach nie pokazuje dekoldu....gdzie tu logika???

Gość zawszemozna
adwokacino nie, my nie mamy takich problemów, bo w ciągu tygodnia, wtedy, kiedy jest upał nie stoimy na przystankach - jesteśmy w pracy, albo poza miastem (na urlopie) w ogóle nie stoimy na przystankach - bo jeździmy samochodami, jak mamy wolne - ubieramy się raczej nie "szpilkowo" (wystarczy do roboty).. no i nie mamy figury, podobnie jak nie umiemy łączyć styLI...

Gość Lutrycja
Jestescie tak zalosne ze zal dupe sciska haha wielkie ekspertki od mody. Nie wiem kto wam lekcji udzielal? spodenki jeansowe nie pasuja do szpilek? a z jakiej racji takie zestawienie ma nie miec smaku? to czy ma smak zalezy od tego jakiego typu takie rzeczy sa dobrane kolorystycznie itp gdyz mamy teraz na rynku ogromny wybor szpilek ktore wcale nie musza byc eleganckie typowe do eleganckiej kreacji i tak samo spodenki jeansowe sa rozne. Fakt zazdroscicie jej gdyz ona ma odwage ubrac sie tak jak lubi a wy jetstescie ograniczone i z klepkami na oczach idziecie tylko prosa droga przed siebie by nie faj Boze zboczyc z tej nudenj drogi.Bardzo zal mi takich ludzi ktorzy pie***la takie kocopoly gdyz kazdy moze ubierac sie jak chce a wy widocznie jestescie zakompleksionymi dziewuchami ktore tylko zrzedza i uwazaja ze jedyne co kobieta moze to ubrac sie z dlugie spodnie i golf.Zgadzam sie z tym ze jak mini czy szorty to nie dekold ale od kiedy sory bluzka na ramiaczka musi cycki odlaniac? To nie widzialas kobieto z gory topu bez rekawow ale z mniejszym dekoldem?To biedaczko moze do sklepu sie wybierz?A co do latwosci to ostatnio moj Mezczyzna powiedzial mi bardzo istotna rzecz.Jestes taka jak pokazuje Twoje zachowanie i czyny a nie Twoj ubior.Wiec gadanie ze kobieta jest latwa bo zalozyla szorty i szpilki jest naprawe na wysokim poziomie.Ale coz zdarzaja sie na swiecie ograniczniki.Owszem z klasa jest sukienka do koloana np.i szpilki ale nie znaczy ze bardziej atrakcyjnie wyglada sie tylko w tego rodzaju ubiorze. Myszka jestem za Toba.Na swiecie sa potrzebni ludzie kreatywni i odwazni bo do takich swiat nalezy! :) i rob co chcesz a te prukiewki niech sobie zrzedza dalej bo co innego im zostalo haha

myszeczka24363 => Szpilki do spodenek i koszulka na ramiączkach? Jak się ubierasz prowokująco to co się dziwisz? Czy może raczej jeno sobie samoocenę tu poprawiasz, hę?

Gość klębek drutu
a moim zdaniem krytyka nie wypływa z faktu, jak się autorka nosi (że nosi się kiepsko to inna sprawa;p), tylko za dużo w głowie nie ma, zakładając temat i licząc na odpowiedzi "bo faceci cię pożądają a baby zazdroszczą", chociaż nie wiem, po co chęć dowartościowania się akurat tu, w każdym razie pochwalenie się nie wyszło.

Powiem Ci tak. Krótkie spodenki do tego szpilki seksownie wyglądają,lecz nie każdemu może się to podobać może tylko facetom. Jesli założysz bluzkę na ramiączkach ,szpilki plus spodenki które są bardzo krótkie i praktycznie odkrywa Ci pupę nie dziw się ,że ludzie się dziwnie patrzą. A szczegolnie starsze osoby dla ktorych jest to nie wyobrażalne. Nikt Cie nie zabroni nosić takiej kreacji,ale nie kazdemu się to moze podobać ,poniewaz wygląda to jak bys byla kobieta lekkich obyczjow z czego zgaduje ,że nie jesteś ;) Ja proponuję szpilki i spodniczki lub sukienki , dlatego ze na lato bardzo dobrze się sprawują i bardzo pieknie i kobieco to wygląda :) a jesli chcesz spodenki i szpilki to proponuję do tego białą elegancką koszle przewiewną lub bluzke z zakrytym dekoldem ;) bardzo fajnie i elegancko to wygląda :) Pozdrawiam ;)