Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwcia 16

gimnazjum - koszmar

Polecane posty

ide teraz do drugiej klasy gimnazjum i jak pomysle o tym to mi sie juz wymiotowac chce, o oceny nie chodzi bo ucze sie dobrze tylko o taka jedna laske ciagle kokietuje chlopakow wszytscy na nia leca mam dosc

Gość ahaaaaaaaaaaaaaa
w Twoim wieku czytaj 2 gim przeżywałam najgłupszy jak do tąd okres mojego życia :D robilam glupoty straszne...

nie ze nikt na mnie nie leci, mialam juz kilku chlopakow, i nie jestem zazdroisna tylko ona mnie wkurza mam takie samo dobre powodzenia jak ona moze lepsze nawet

Gdyby Cię to nie ruszało, to byś tu o tym nie pisała. Gdybyś była pewna siebie, znała swoją wartość, to byś nie wkurzała się, że ona kokietuje innych. Boisz się, że odbije Ci któregoś..? że będzie obiektem zainteresowania dla nich.. ONA a nie TY? innego wytłumaczenia nie widzę.

Gość oj mamuśki
gimnazjum to zajebisty czas w zyciu:) a co do tej koleśki, to nie sciemniaj, żal Ci dupe ściska, dlatego to tutaj wywlekasz, a skoro masz lepsze powodzenie od niej to zanczy, ze wkurwiasz laski 2 razy bardziej haha idac twym tokiem rozumowania:P