Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mega wnerw

Ale mam wnerwa!!!!

Polecane posty

Gość Mega wnerw

Przyjechal do mnie facet, ktory mnie rzucil i publicznie upokorzyl. Ja ciagle zakochana w nim, choc zla jestem na niego. On sobie nic z tego nie robi. Przyjechal do mnie, ale teraz spi w lozku. A ja pisze z komputera obok zla jak diabli! Mielismy isc do kina. A on zachowuje sie jak... Nie wiem czy az taki zmeczony jest czy co. Wkurwia mnie to!

Gość adi_P
to zrób se palcuwe to ci ulzy

Gość Mega wnerw
juz kurwicy dostaje. tak, rzucil mnie, a teraz lezy w lozku i to moim, w ubraniu bo chyba taki zmeczony. :o Mnie w ogole nie zauwaza. Co robic? Wykurzyc go z tego lozka sila czy co??

Gość Mega wnerw
nie mam ochoty na palcowe!! co za gnoj!

A po kijasa wpuscilas go do domu?? Masz chociaz za grosz honoru?? Wywal go jak najpredzej na zbity pysk:/

Gość ja bym...
go teraz obudzila, powiedziala, ze chyba czas, zeby poszedl do domu,albo gdzies indziej, a dzien pozniej nie odbierala telefonu. co to do cholery jest? hotel? dziewczyno szanuj sie, on cie wykorzystuje.

Gość Mega wnerw
przyjechal 400km do mnie wiec moze jest zmeczony. teraz spi. a ja juz chyba stracilam resztki godnosci. nie wiem co robic. czy mam sie umyc i tez polozyc, czy obudzic go. mielismy isc razem na seans nocny do kina bo dzis piatek.

Gość ja bym...
a nie pomyslalas, ze moze nie przyjechal akurat do ciebie tylko po cos innego,a moze to cos mu nie wyszlo,albo wyszlo i brakowalo tylko noclegu? zapewniam, ze gdyby tak jechal specjalnie do ciebie , zeby sie spotkac i znowu nawiazac kontakt, to by teraz nie spal,tylko z toba rozmawiam i nie odstepowal na krok. moim zdaniem mu nie zalezy. a ty nie mow , ze stracilas resztki godnosci, bo tak nie jest.po prostu serce mowi jedno, a rozum drugie,a te resztki godnosci stracisz wtedy ,gdy on sie obudzi, pojedzie i sie juz nie odezwie.