Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EdwardMotyka

Wpadka? POMOCY

Polecane posty

idz prywtnie do zwykłego lekarza, powinien ci wypisac tez miałam kiedys taka sytuacje moj facet poszedł do lekarza po tabletki zapłacił i dostał recepte

Ale i tak Cie nie zrozumiem Edziu... Napisales ze to Twoj wybor, czy tam Wasz-te gumki. Ale po jaka cholere stresowac sie? Jak mozna stosowac dobra metode i nie wychodzic z lozka:)

Poza tym nie rozumiem tych co mowia ze im nie przeszkadza stosowanie gumek. Toz to profanacja aktu milosnego...;)

ja tam nic przeciwko gumkom nie mam:) tabletek nie moge bo tyje jak cholera po nich. a plastra nie probowalam z reszta mam mojego misia juz ponad 4 lata takze dla mnie to obojetnie czy bedzie ciaza czy nie:) no ale jeszcze mozna poczekac z 3 lata hehe niechce miec dziecka za mlodu:)))

No coz... Niektorzy lubia adrenaline i extreme. Ich wybor, tylko niech pozniej nie placza:)

Niektórzy niestety nie mogą stosowac metod takich jak plastry lub tabletki, bo maja różne przeciwwskazania... zostaja więc gumki;P a postinor można dostac bez badania, moja ginekolożka jest bardzo liberalna ;P

to wybor mojej dziewczyny i moj z gumkami... Ona po prostu nie chciala isc do ginekologa i brac tabletek. Dobra a wiec bylem dzisiaj u ginekologa najpierw pojechalem sam ale lekarz powiedzial mi ze musze wziasc ja do niego na badanie no i to zrobilem, po rozmowie z nia lekarz wypisal jej recepte na jedna tabletke :) bylem bardzo szczesliwy, zlamal prawo nawet przy tym podajac dane swojej kolezanki, zachowal sie na prawde w porzadku podlug nas :) kupilem tabletke i mw o godzinie dziesiatej po uplywie czterdziestu paru godzin moja partnerka zazyla ja. mowi ze czuje sie normalnie... :)

Gość podróżnik
na pewno jest w ciąży :) powinieneś się cieszyć ! będziesz tatusiem ! :) zaczynaj się zastanawiać już nad imieniem ,ciekawe czy dziewczynaka czy chłopiec będzię,a może będziesz miał szczęście i bedą bliźniaki,kurde !gratulacje przyszły tatusiu :)

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość skuteczne tabletki

Odsprzedam lek wczesnoporonny o nazwie Arthrotec. Stosowałam ten lek sama jakis czas temu bedac w 7tyg.ciazy. Moge powiedziec ze lek uratował mi zycie bo nie mogłaamsobie pozwolic na kolejna ciaze z przyczyn zdrowotnych. Od zabiegu mineło pare dni plamienie w zupelnosci ustało i czuje sie dobrze a przede wszystkim wielka ulge ze sie udało. Jesli jest ktos w trudnej sytuacji i potrzebuje ten lek to chetnie odsprzedam za 250zł oraz podziele sie dowiadczeniem z zabiegu. Ponizej załaczam zdjecie tabletek orginalnie zapakowanych w orginalne blistra apteczne w raz z ulotka. Kontakt 506-801-433 Dagmara