Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaa

czy pracodawca moze zmusic pracownice do robienia makijazu?

Polecane posty

Poza tym gadanie że masz wrażliwą cere to tylko głupia wymówka. Jest na rynku masa kosmetyków i podkładów antyalergicznych czy do cery wrażliwej. Głupi krem bb czy cos takiego -moja kolezanka ma tez problemy z cera i kupiła sobie taki krem jakby co ma podklad w sobie. Wsytarczy poczytac, popytac... są tez specjalne bazy pod makijarz. Ale lepiej wyżalać się na forum...pytac o rade...a jak rada jest nie taka jakiej się spodziewałas to warczysz. Jak mozesz sobie pozwolic na zmiane pracy od reki to to rób jak to dla ciebie taki olbrzymi problem. Ale takie mamy społeczeństwo i pracowników... mnie by bardzo zalezało na pracy...chyba ze bym była dalej na garnuszku u rodziców...to po co robić. Lepiej wybrzydzac.

Gość gość
Załóż swoją firmę i lataj z gołym ryjem, sorry z tuszem i błyszczykiem! Pomyślą, że mało zarabiasz, ale będziesz robiła co chcesz. U kogoś nie ty rządzisz. Swoja drogą pracownik, co wszędzie widzi problemy i przeszkody - jest do zwolnienia. Firma to nie zabawa ani bajka ani towarzystwo wzajemnej adoracji.

Gość gość
Temat sprzed siedmiu lat a te się produkują:P

Gość gość
sorry ,ale pracodawca nie ma prawa , ja np pracowałam w ochronie na obiekcie i był wymagany wygląd , kiedy Pani przy*** liła się o to ,że nie mam makijażu , następnego dnia przyszłam , rozmazałam się celowo , bo upał był niemiłosierny , baba wpadła w szał , że jak ja wyglądam !! a ja się pytam , a jak mam wyglądać w makijażu skoro na dworze jest 30 stopni upału , i czym mam się zając makijażem? czy pracą ? od tamtej pory nikt mi uwagi nie zwracał !!! Ja mam pracować ,a nie w lustro patrzeć !

Gość gość
W ochronie tak mało płacą, że cieszą się jak tylko ktoś zgłosi się do roboty.

Gość gość
tak i rotacja tam była ,że ho ho ho ,ale akurat tam nie chodziło o pieniądze , tylko o podejście do pracownika .