Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka87.1987

czy moge byc w ciaży

Polecane posty

Gość stokrotka87.1987

Witam, kochalam się ostatnio z chlopakiem w dni plodne a naszym "zabespieczeniem" byl tylko stosunek przerwany, chlopak skończył niedlugo po wyjsciu ze mnie. Cykle przez ostatnie jakies dwa lata mialam 27-28 dni na samym początku miesiaczkowania po 30-32 dni. ostatnia miesiaczka byla bardzo obfita i przyszla 23 dnia, wedlug niej teraz okresu powinnam dostać 18, według innych wczoraj. Jednak miesiaczki ani widu ani słychu. Zrobilam juz 4 testy, pierwszy plytkowy ten z dziudziusiem 10 dnia po stosunku, wyszedl negatywnie, ostatni pre test dzis rano, czyli 14 dnia też wyszedl negatywnie, pozaostale dwa paskowe też wyszly negatywnie, czy mogą się one mylić? Dodam jeszcze ze przez tydzień po zakończniu tamtej miesiaczki mialam taki brunatny śluz, potem żółty i bialy, ostatnio tylko bialy a od 2 dni jest sucho, proszę o poważne odpowiedzi na pytanie co moze się ze mną dziać, okres nigdy mi sie nie spóźnial...

zrób sobie betę, czyli badanie z krwi - ono Ci dokładnie powie czy jestes w ciazy czy nie. Beta wykrywa ciąże i potwierdza ja w 100%

Gość stokrotka87.1987
dzięki ;) a gdzie musze się udać zeby zrobic taki test? moze być laboratorium przy szpitalu?

Gość wierra 333
w kazdym labolatorium

Gość a czy trzeba miec skierowanie
od lekarza na to badanie z krwi czy sie placi za nie extra czy jak???

Gość witam mam problem
piescilam sie z chlopakiem, on spuscil sie w swoje dlonie i poszedl do lazienki umyc siusiaka i rece.. jak sie okazalo umyl siusiaka a rece wytarl gabke.. a potem nie piescil i wsadzil mi na chwile palec gleboko do pochwy.. boje sie ze jestem w ciazy.. dzis 27 dzien cyklu (miesiaczki mam co 24-25 dni) i nic:( nawet mnie nic nie boli jak na okres.. tylko biegunki z nerwow dostalam.. w ogole od paru miesiecy cos m isie dzieje z okresem, np. mam rozregulowane cykle (raz dostalam okres w 29. dniu, raz w 21.), od paru miesiecy miesiaczka zaczyna mi sie 3-dniowym plamieniem a dopiero potem normalnym krwawieniem.. nie wiem juz co robic:( wiem ze musze isc do gina, ale musze sie zapisac na wizyte, bo nie stac mnie prywatnie:( odpiszcie prosze

Gość jestem usg
tak obie jesteście w ciąży widać to wyraźnie na moim monitorze, gratulacje...