Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleczka101090

jak zaproponowac koledze ktoremu sie podobam sex??

Polecane posty

Gość wyślij do niego 2koleżanki
niech go poproszą w twoim imieniu :-O

Gość popsrosty powieszmu ...
mu czy pojdzie z toba do lozka... z pewnoscia sie zgodzi jak kazdy !!!!

Gość o masz........................
może spytaj ile bierze za numerek :(

Gość Anchee Min
Zaproś go do siebie wieczorem niby jakiś perekst :D ubierz się seksownie i w pewnym momencie zacznij go rozbierać. :D

tylko jest problem gdzie go zwabic bo dom pelny, na dystkotece nie ma mowy! to zwykly chlopak... jak zwierze na kazde moje zawolanie poleci ale ja wlasnie zeby sam przyszedl bez mojej inicjatywy

To w takim razie kretynko (wybacz) to Ty musisz zrobić pierwszy krok!!! Faceci czasem się boją, wiem to po sobie, bo wy dziewczyny często nie wysyłacie jasnych sygnałów!!! Po facecie chyba zawsze widać że leci na laskę, a odwrotnie często nie. To takie trudne żeby chociaż siadać obok gościa bardzo blisko jak gdzieś siedzicie? Pomiziać go po włosach że niby ma takie fajne. Poprosić o wymasowanie karku. Samemu zaproponować wyjście do kina na horror że niby nie ma z kim, a potem w jakimś "strasznym" momencie się do gościa przytulić? Ja tak mogę jeszcze długo wymyślać, a naprawdę mam słabą wyobraźnię. Kobiety to jednak idiotki, nawet biorąc pod uwagę fakt że autorka tematu ma pewnie maks 15 lat :/

Gość geniu w kaloszach ze Społem
Powiedz mu wprost: Kolego, któremu się podobam, proponuję ci seks. Powinno zadziałać.

Gość uhahahahaha
Jak zaproponować? Powiedz tak: Moja propozycja jest taka, idziemy się seksić do sypialni. TERAZ.

Gość upupupupupui67u

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Marcelina znajdziesz mnie na http://seksnumer.pl/sex-telefon-marcelina.html Jestem doświadczona i taka, która wie czego chce, zapraszam młodych i starszych panów, każdy znajdzie u mnie super niespodziankę, czekam na twojego grubego i cieplutkiego:)