Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 1111

Jakie miałyscie obajwy zbliżającego się podoru ?

Polecane posty

Gość mloda 1111

Witam chciałabym dowiedziec sie czy mialyscie jakies objawy przepowiadajace, ze porod jest tuz tuz ??

Gość lalunia niunia
odeszly mi wody.... i się zaczeło :P

Gość mloda 1111
ale chodzi mi bardziej o takie objawy jak np zle samopoczucie, wyzsza temperatura albo jakies inne

nie szukaj u siebie objawów, ja szukałam i tylko się frustrowalam czy to już czy jeszcze nie. A jak dostałam regularnych skurczy to pojechałam do szpitala. Porodu napewno nie przegapisz :) Życzę szczęśliwego rozwiązania i zdrowego i śllicznego dzidziusia :)

Nic. Czułam się cały czas tak samo. Żadnego złego samopoczucia, osłabienia czy innych objawów. Aż dziwne :)

Do dnia porodu zadnach objawow. W dniu porodu bol brzucha jak na okres, tylko silniejszy. Myslalam, ze to tak musi byc i chcialam zasnac, ale ze bol nie pozwalal, wstalam i odeszly mi wody :) Po godzinie zaczelam czuc silniejsze, regularne skurcze.

Gość mloda 1111
no wlasnie mam cos takiego ze co jakis czas czuje jakby bol brzucha przed okresem tzn to nie jest bolesne trwa chwilke doslownie i zaraz przechodzi.

Mi nie chcialo przejsc :) nasilal sie i mimo wczesnej pory i mojej natury spiocha, zasnac sie nie dalo :)

Gość mloda 1111
a jak wyglada dokladnei ten czop sluzowy i ile go jest ??

Gość saaafka
U mnie przed pierwszym porodem rano odszedl czop- taka podkrwawiona lub bezbarwna galaretka i caly dzien podkrwawialam i pobolewal juz mnie brzuch. Urodzilam o 1 w nocy. Poza tym wspaniale sie czulam. Dwa dni przed drugim porodem czulam sie zle, jakbym sie zatrula, mdlosci, biegunka, takie ogolne rozbicie. W nocy zaczely sie skurcze i odszedl czop. Urodzilam 3 godz pozniej. Wody mi nie odchodzily, dopiero w szpitalu polozne przebijaly pecherze. Mysle, ze jak sie zacznie to bedziesz wiedziala, lekkiego, szybkiego porodu zycze:-D