Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana*

Jak sprawdzić,czy jemu zależy?Mój facet jest mnie zbyt pewny.

Polecane posty

Gość Tatiana*

Co zrobić aby sprawdzić,czy facetowi na mnie zależy. On jest mało otwarty.Ja jestem bardziej wylewna i przez to wiem, że chyba dużo się traci:( Mój facet jest mnie pewny, że i tak z nim będę. Nie wiem, co zrobić aby sprawdzić jego uczucia..

Gość tez bym chciala to wiedziec

Gość 258258
wymysla jakas intryge albo gierke... jestescie w tym dbre przeciez, potestuj go troche, na pewno ci to wyjdzie na zdrowie.......

Dlaczego chcesz go sprawdzić? skad przekonanie,że cię nie kocha? Po co miał by być z tobą,gdyby mu na tobie nie zależalo?

Gość laska234
w innym temacie kaczuszka pyta o to samo:) nie ma co, sami dorosli tutaj:)

to źle że jest Ciebie pewien, że Ci ufa?... nie czujesz że mu zalezy, że Cię kocha? musisz to jakos dodatkowo sprawdzac?... moze przespij się z innym i zobacz czy Ci wybaczy... :/

Gość fdlgjldfjgldfjglj
Daj sobie dziewczyno spokój z takimi gierkami, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość Tatiana*
Jest malo wylewny i dlatego potrzebuje zapewnienia;( Ja juz sobie nie radze. Kocham go bardzo mocno ale mecze sie z tym, ze on jest malo otwarty.

pros go różne przysługi. Jesli będzie chętny by robić wszytsko byś była szczesliwa- masz odpowiedź. Słowa są tu zbędne ;) Faceci pokazują uczucie W DZIAŁANIU.

Gość a-nnna
rozumiem cie,autorko-mam identyczna sytuacje moj tez jest mało wylewny...dotąd wyznacznikiem wiec były dla mnei jego czyny.....wiedziałam,ze mu zalezy ale juz np sytuacja z wczoraj-rano spytałam go o cos w smesie....nie odpowiedział nic...cały dzien cisza...w niocy dopiero powiedział mi dobranoc zlekcewazył mnie...jakby tego mojego porannego smesa nie było:( tak sie robi osobie,która sie kocha,prawda? wiec powaznie sie zastanawiam,co dal;ej...bo ostatnio to jzu któras taka sytuacja z rzedu...

Gość a-nnna
tam wyżej miało byc oczywiscie-tak sie nie robi osobie,którą sie kocha,prawda?

Gość kluczowa sprawa
hej, kobietki! jest taka prosta zasada - kiedy facetowi zalezy na tobie, po prostu o tym wiesz. nie musisz sie nad tym zastanawiac, nawet przez mysl ci nie przebiegnie, ze mogloby byc inaczej, a tym bardziej nie musisz pytac o to obcych osob. wiec odpowiedz juz macie.

Gość sierpniowa panna
kluczowa sprawa.....chyba masz rację.....w zwiazku z tym wylaczylam telefon... nie chce z nim rozmawiac:/ pierwszy raz :/

Gość kfvlfvvvvvvvvv
Ale po co wylaczac tel.Ja tez tak wiele razy robilam wylaczylam telefon a teraz wzielam sie na sposob i mam wlaczony.A on pisze i dzwoni i wtedy wie ze niecche z nim gadac i sie denerwuje.

Gość sierpniowa panna
hmmmm... sprytnie

a tak to pozniej zal, ze a to miales zrobic a tamto... a lubisz jak ktos Ci tak gdera nad uchem i wypomina ze smetną miną? Bo mnie zwykle wtedy przechodzi ochota na robienie czegokolwiek.... a faceci mają dokladnie tak samo. Jak nie umiesz faceta zmotywować do działania, to potem tak masz.... jak se sama to wymyśliłas żal mozesz mieć, ale wyłącznie do siebie.

Gość karolinka988z
dokladnie, macie racje! a autorka niech dorosnie troche... szkoda slow... co wy wiecie o milosci, ZAUFANIU??????????? sprawdzac faceta, narzekac, marudzic, jeczec, nie ufac, kontrolowac... rzygac sie chce...

Gość Tatiana*
Reaguje, tak bo nigdy nie kochalam. Zakochalam sie w nim poraz pierwszy. Tez wylaczalam telefon ale pozniej musialam sie tlumaczyc dlaczego mam wylaczony tel, tak wiec bez sensu i juz tego nie robie. My kobiety jestesmy dziwne.

Gość Kaczuszka007
Nie wył. a jak ktoś ze znajomych będzie miał ważną sprawe? Bardziej go zaboli jak bedziesz miała wł, nie bedziesz nic pisać ani odbierać tel. Ale nie za długo