Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

z wszystkiego zrezygnowałąm z powodu swojej wagi

Polecane posty

Gość

cały czas wydaje mi sie ze jestem za chuda, bo jestem:O :(

Gość
możę opowiem o swoim ?BMi ? :O a to nie wiem nie sprawdzałam :classic_cool: można byc jestem na to zywym dowodem :O 😭

no to opowiedz o swoim bmi, jak ci lepiej. chociaz nie wiem co to za problem powiedziec ile masz wzrostu i jaka wage. na pewno wygladasz normalnie a robisz widowisko tak samo jak z tymi cyckami.

O, cześć Przerwa:) Mam to samo, zresztą rozmawiałyśmy o tym kiedyś - nie wiem czy pamiętasz. Ja też ze wszystkiego rezugnuję, jedyna rzecz jaka wyciąga mnie z domu przez te wakacje to jazda konna. Ryczec mi sie chce i ciągle sie dołuje. Tyle, że do moich kompeksów dochodzi jeszcze depresja, więc jestem bardziej skończona niz Ty:( Wzrostu mam ok. 175, waga niecałe 50 kg. Widziałaś kiedyś własnyy cień? To ja mam wrażenie, że wyglądam jak taki cień. Żałosne:O

Gość z przodu deska z tyłu deska
też myślę,że robisz z igły widły :o skoro tak Ci przeszkadza waga to idź do dietetyka, endokrynologa,bo to może coś nie tak z układem hormonalnym, zrób coś zamiast ciągle się nad sobą użalać!

somorete, to masz figure modelki. niejedna by sie zabila za taki wyglad. ale zawsze tak jest ze chcemy czegos innego niz to co posiadamy.

aj tam przerwa nie doluj się ;) Wiesz ile dziewczyn chce byc chudych? lepiej być za chudym niż za grubym serio ;) też byłam kiedyś za chuda teraz mam normalna wagę ,ale schudłabym ze 3 kg i już bym miala niedowagę ale jakoś się tym nie przejmuje ;)