Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koko jestem

LARWkA JESTES??

Polecane posty

Gość sufik
larwka,no bo co masz do odp.,to,ze prowadzisz bardzo szczesliwe zycie,takze towarzyskie:-) juz ci to kiedys ktos napisał,ze jestes mitomanka.

Gość Nie ma się co irytować
Duża część piszących tu, kompensuje sobie jakieś braki w realnym życiu. Może jesteśwyjątkiem i wszystko u Ciebie ok. A może nie.

pomarańczka: mnie wali co inni piszą lub mówia:-P chcesz o czym s ciekawym klikac to zapraszam do pisania np o swoim zyciu..ja mam udane i powtórze raz jeszcze :Macie mi czego zazdrościc! Jestem spełnioną kobieta, a robie to co chce..po prostu:-P

Uwielbiam blondynki o jasnej karnacji 👄 ;) pierwsza moja miłość była piękna błękitnooka ;) heheheh Jestem romantykiem :P ;) można tak powiedzieć ze czekam na swoja księżniczke :P;) ma mi spadać z nieba :P ;) Co do chłopców maiłem kiedyś przyjaciela :P ;) :D :D :D

Do udanego życia brakuje mi tylko zdrowego dzieciątka i więcej kasy takiej na extra wydatki..z reszty jestem zadowolona i wbrew wszystkim docinkom zycze Wam szczecia:-)

Gość sufik
larwka :-) a o czym ty kobieto mozesz pokklikac :-) o zyciu,o seksie :-) przeciez o tym mozna z mało inteligentnym człowiekiem poklikac :-) Ty nei potrafisz o niczym innym klikac,masz zero zainteresowan...Kobieto,opanuj sie.Czego tobie mozna pozazdroscic,tego,z eciagle siedzisz w necie,ze nie masz z kim realnie pogadac.Mozliwe,ze jestes spełniona kobieta,bo wiele nie potrzebujesz,seks,komp i to ci wystarcza :-)

no jako taka dziewczynę to bym mógł mieć spokojnie na sex :o :o :P ;) chce taka porządna na zonę :P ;)

Gość Moje życie jest normalne
Taka średnia krajowa. Czy jestem spełniona - nie. I bardzo się z tego cieszę. Szukam i odkrywam. To bardzo fascynujące. Eksperymentuję. Daleko mi jeszcze do osiągnięcia stadium constans. Mam nadzieję, że daleko jestem od tego. Ale każdy z nas ma własną definicję spełnienia.

Sufik a co mam o zakupach z koleżankami pisac, ? o dupie marynie o światowym krachu, o biedzie..w tym kraju wszyscy na cos narzekaja ..a mnie to wali.. Kuzwa to mamy w realu, a ja kocham sex i dlatego tu jestem a nie na katolickim np:-P Dodatkowo mam hobby ..ale nie mam zamiaru ujawniac tego na forume:-P

Gość rzucasz mięsem
larwko. Ciekawe jakdługo zniesiesz taki atak.

Moje zycie..zgadzam sie z Toba i jezeli czujesz sie szczesliwa to oki..Twoje zycie , Twoje plany i wybory:-) Złoty mam przyjaciólki ale za szkolnych lat..plus kolezanki takie od wszystkiego:-P

no to ja też mam takiego przyjaciela od wszystkiego :P ;) Teraz nie mam z Nim kontaktu :o :) Larweczko czemu się przyjmujesz pomarańczkami ? :o :o

Nie przejmuje;-) chiałam kulturalnie odpisac, ale nie da sie:-P A moge zapytac w prost czy spaliscie razem? bo ja lubie pieszczoty z koleżankami:-P taka zołza ze mnie:-)

hhihi Larweczko już wcześnie to przeczuwałem :P ;) a czy aktualnie Ci się zdarza małe pieszczoty z koleżankami ? :P ;)

Gość . bono
Pozdrawiam koko larwke ipozostałych

Gość . bono
czesc Brum niezły macie wynik

Gość . bono
Ile chcecie zrobic

pewnie ze mam, ale nie chce go tutaj pisać..napisz mi @ to Ci podam;-)