Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koko jestem

LARWkA JESTES??

Polecane posty

Gość pajJbnbnb
koko :-) ale ty madra jestes :-) pytasz larwke czy pamieta twoj e-mail,a sam widocznie nie masz zapisanego mejla larwki,bo gdybys miała,to bys nie zadała jej takiego pytania,tylko napisała do niej mejla:-)

Gość przecpany mozg

Koko jestes? Musiałam pilnie wyjechac..wysyłałam Ci maila ale zwrotki przychodza:-( Napisz co dobrego u Ciebie..ja byłam ze swoim na dwu dniowym sparingu..troche męskich ciałek podziwiałam;-)a ogólnie jakoś leci oki;-)

Gość kjajnnn
larwka dwudniowym :-)

Ale się dzisiaj nudze:-0 Fantazja witam:-) Kokunia odezwij sie jak uspisz dzieciatko;-) Siedzę dzisiaj przy komie, wiec będe zaglądała:-) Myśle, ze musimy jakis temacik dla nas załozyć...pozdrawiam

Gość heloooooooooo
larwka,a co nie macie o czym w meilach pisac :-)Takie nudne jestescie same ze soba :-)a w ogole jaki wy temat mozecie załozyc,jak ciagle na erotycznym siedzicie i o seksie piszecie:-) za głupie jestescie aby o czym innym pisac :-)

Gość ktoś skądinąd
i dodatkowo dzivki

Gość . bono
Witaj Larwka mam do ciebie pytanie czy orientujesz śie jak usunąc temat z kafeteri.ja swój zgłośiłem ale nadal jjestProszę cię odpisz mi gdzie można odczytać wiadomość zwrotną od portalu o2,pl, Na mój adres e-mail odpowiedz nie została wysłana

Gość dnbqjhbd
bono,ty osle,naucz sie wreszcie pisac,ty chyba jednak jestes jakis opóźniony w rozwoju.

Gość . bono
chyba ty jesteś opózniona albo opózniony zwykłe chamstwo z ciebie idzie

Gość . bono
przepraszam może jestem ćiekawski a macie dzieci

Dziecko jest ale w planach jak narazie;-) Koko ma maluszka i jest szcześliwa:-)

Bardzo się ciesze ze Koko 🌻 jest szczęśliwa :) :) :) Podobno poznała go w pracy :o :o a wiadomo ze jak koleś korzysta z usług prostytutki to za porządny nie jest :o :o Był wyjątek ;) Larwko 👄 Ty jesteś zadowolona ze swojego mężulka? ;)

Jestem z nim bardzo szczęsliwa..to dobry człowiek i kochający mąż:-) takiego faceta ze świecą szukałam..a w sumie wpadłam mu pod autko:-D

Larwko 🌻 to fajnie najważniejsze żeby był dobry i kochał ;) Mało Ciebie nie przejechał? później zaczął ratować? od razu wpadał CI w oko? miłość od pierwszego wejrzenia? Jaki masz kolor oczek ? :P ;)

Nie wierze w miłosc od pierwszego wejżenia..śą chwilowe zauroczenia a u nas trwało to ponad rok zanim zostalismy razem;-) Ja weszłam jak gapa pod jego autko..oczywiście zajął sie mna najlepiej jak umiał, zawiózł do szpitala, odwiedzał i nawet nie reagował na moje krzyki;-) Ma dobre serce i łaczy nas cos wiecej niz miłość..przyjażń, zaufanie..trudno mi to określic.Ty masz dziewczyne? Mam błękitne oczy;-)

Gość sufik
larwka ,masz wsapnałego meza..i siedzisz ciagle w necie..ty nawet chyba kolezanek nie masz.

Złamałaś sobie coś? Blondynka ? ;) Ja to jestem z innej bajki :o :o :) dziewczynę jak tak mógłbym mieć ale to by było bez sensu :o :o

Jak to z innej bajki? czekasz na swoja wyśniona księżniczke? czy preferujesz chłopców:-P? Jestem blondynka o bardzo jasnej karnacji:-P pomarańcza mówie stanowcze nie!!! odpisuje na durne zaczepki:-P oraz nie mam ochoty czytac wywodów..wiec?

Złoty miałam uraz kolana, ogólne potłuczenia i wstrzasnienie mózgu..weszłam na pasy na czerwonym świetle ..to tak ściślej;-)