Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna i sympatyczna

dlaczego faceci nie zwracają na mnie uwagi??????

Polecane posty

Gość i co komiczne
dostałes zdjecie i w ukryciu sobie podziwiałeś bo twoja spała? co za malutki hipokryta

Gość a w czym tkwi problem
bo mam taki sam, do cholery!!!!! kiedy jestem spokojna myszka- nikt nawet nie spojrzy a kiedy przebojowa laska- wszyscy spierdalają nie gram i nie udaję, po prostu moja praca wymaga dynamizmu a w domu muszę stopować bo bym nie wyrobiła fizycznie i psychicznie

a w czym tkwi problem "kiedy jestem spokojna myszka- nikt nawet nie spojrzy a kiedy przebojowa laska- wszyscy spie**alają" W skrajnościach. Nikt nie uwierzy na słowo, że ostra, przebojowa będzie spokojna, więc się obawiają. A myszka na biegu jałowym jest niezbyt interesująca. Musi być mieszanka.

Gość no to w końcu jaka mam być

Gość tak to jaa
sobą ma być wyglad można poprawić (makijaż fryzjer)ale udawanie przebojowej,będąc szarą delikatną myszą nic tu nie da.I OCZYWIŚCIE NA ODWRÓT :)

Gość ajpodsrajpod
Moze staraj sie po prostu byc sympatyczna dla innych.

Gość qqqqqqqqqqqqqqq t
trzeba byc jednak przebojową niestety. my, spokojne trochę musimy na tego faceta poczekac :):)

Gość ja wam pokaze
a luzik luzik.... jakos to bedzie:) schudnac musze z 10-15 kilo, popasc w anoreksje, wtedy zaloze topik KTO POKOCHA ANOREKSJE... i ci ktorzy mi beda pisac jaka to jestem ladna dostana moje GG... i wkrótce sie zakochamy....(znaczy wybiore sobie jednego z pocieszaczy) no i bedziemy zyc krótko ale pieknie

ja też poproszę fotkę trustme15@o2.pl Spokojna,przebojowa ja tam myślę że musisz być po prostu sobą + wyostrzyć swoje pozytywne cechy oraz otwarta na nowe znajomości czyli jak podchodzi ktoś to nie skreślać go od razu ani się nie narzucać tylko normalnie rozmawiać jak z kimś kogo się zna na zwykłe tematy na początku. Ja tam z nowo poznanymi laskami lubię zejść jak najszybciej na fajne kontrowersyjne tematy :P np "facet to świnia " Przebojowość nie daje gwarancji na partnera sam znam osobiście mega ekstrawertyczkę co ma 1k znajomych na NK i to takich co faktycznie zna na imprezach to zna połowę ludzi i co jest sama.