Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diane3

Ból w dole brzucha-prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość diane3

jestem juz po okresie ale od 2 dni odczuwam ból w dole brzucha -tak jakby jajniki ale poszlam do ginekologa i on wykluczyl cokolwiek zchorób kobiecyh. do lazienki chodze co 2 godziny. nie odczuwam pozatym zadnego innego bolu.typu przy oddawaniu moczu. dziewczyny mialyscie cos takiego? może to pęcherz?

Gość 5lemetów
Pomyślałaś o problemie z jelitem grubym i ewentualnie problemem z zaazwaniem? może j.g. mq zespół leniwego jelita. Pęcherz moczowy, schodzący piasek też nie wykluczone. Podałąś małoprecyzyjnie charakter bólu, może być wiele przyczyn. Może badanie moczu? rzeba dokładnie wszystko przeanalizować, stwierdzono że to nie problem ginekologvzny , a co dalej kazł Ci robć, zostawł Twojej inwencji? Pozdrawiam L.

Gość diane3
od ginekologa mam skierowanie na usg ale nie wydaje mi sie to to cos kobiecego, a z moczem chodze co 2 godziny niby weg mnie rzadko ale mj chloapk mówi ze to barrdzo czesto. zastanawiam sie nad badaniem moczu

Gość aggall
Ja mam to samo czasem tam mnie boli ze az skreca i chirurg stwierdzil drazliwe jelita i moze to od tego no i mowil ze to tez nerwobole bo mialam rozne badania i nic nie wykazaly

Gość rtry7t
tez tak wlasnie mam od tygodnia juz moze :/ jakos boje sie isc z tym do lekarza//boli mnie tak jakby przed okresem..takie uczucie.. nie wiem co to moze byc.. i tez to mam po okresie swiezo..i do tego mam biegunke od ponad tygodnia ale nie taka grozna tylko poprostu nie jest taka twarda ta :kupa: heh..tez sie tym denerwuje dzisiaj sobiezrobie posiadowke.