Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutka em

Sukienka na wesele, proszę o radę

Polecane posty

Gość szczuplutka em

Niedługo mam wesele siostry ciotecznej, i nie mam bladego pojęcia w co się ubrać, jak zrobić włosy....... ;/ Mam 21 lat, 170cm wzrostu, szczupła budowa ciała, włosy przed ramiona ciemny blond, oczy piwne. Myślałam o sukience przed kolana i wiązana na szyi, ale koloru i kroju nie wybrałam , włosy mam uczesane na bok bez grzywki, myślałam żeby zrobić sobie grzywke, skrocic o 2 cm włosy i pofarbować o jeden ton ciemniejszy. ale nie chce wyglądać festyniarsko ani przebojowo, chce sukienke z klasą ale jednocześnie dziewczęcą. Troche bez sensu ale dobra.. ;p wszystkiego nie można mieć. Chce wiedzieć czy macie jakieś pomysły w co mam się ubrać (sukienka, buty,torebka, biżuteria) i fryzura!!! aaa! pomocy ;( :* pozdro600

Gość szczuplutka em
aha i jeszcze jedno - makijaż !! :D dzieki z góryyyyy!!!!! :):):)

Gość polaa212121
moze taka kiecka ? z klasą i elegancka pełen szyk ! http://www.allegro.pl/item724380794_little_black_dress_boska_r_38_36_42.html do tego czarne buciki sandałki z jakaś ozdóbka lub buty bez palców i białe dodatki,lub biało czarne ,srebrne tez moga byc kolczyki długie ! a włosy hm moze spięte jakos fajnie lub jak pisalaś pofarbowane i z grzywka,do tego czarne elgancka kopertowka z klamrą .makijaż mocniejszy moze kilka odcieni brązu i złota ,na ustach blyszczy w kolorze lekkiego rózu. moim zdaniem bys wygladala elegancko i z klasą ;) ale to tylko moje zdanie lub taka kieca http://www.allegro.pl/item724542000_sukienka_bombka_roz_amarant_satyna_liviaclue_42xl.html

zadna z tych wyzej mi sie nie podoba. pierwsza za grzeczna, jak dla 30latki na rande do restauracji, druga jak do klubu na dyskoteke lepiej bys sama powklejala linki co ci sie podoba

Gość KoralowaRafa
Witam, Mam dokładnie ten sam problem - czyli w co się ubrać na wesele znajomych. Pierwsza wersja to moja mała czarna - bardzo elegancja. Problem w tym że laski stwierdziły że na wesele nie wypada iść na czarno. Sukienka jest naprawdę ekstra i dobrze się w niej czuję - planuję ją rozjaśnić czerwonymi dodatkami ( czerwone sandałki na koturnie, korale, bransoletka, kolczyki i może coś we włosy ) Co o tym myślicie ??

Witam, Mam dokładnie ten sam problem - czyli w co się ubrać na wesele znajomych. Pierwsza wersja to moja mała czarna - bardzo elegancja. Problem w tym że laski stwierdziły że na wesele nie wypada iść na czarno. Sukienka jest naprawdę ekstra i dobrze się w niej czuję - planuję ją rozjaśnić czerwonymi dodatkami ( czerwone sandałki na koturnie, korale, bransoletka, kolczyki i może coś we włosy ) Co o tym myślicie ??

Gość mila12
Jasne ze wypada w czarnej sukience isc na wesele ,to jakies zacofanie jest ze nie wypada itp co za bzdury!ja nieraz zakladam czarna kiecke bo poprostu mi pasuje i mam gdzies opinie starych babek i nie tylko ze nie pasuje itp.chrzanienie głupot ! jak najbardziej czerwone dodatki beda pasować,zeby troche ożywić stroj !lepiej ubrac czarna elegancka kiece niż złotą i obwiesić sie jak choinka !

Gość mozesz miec
problem ze zjezdzajacymi- nie wiem jak to nazwac- rekawkami, naramkami? Jesli nie sa ustabilizowane sznureczkiem w okolicy szyi z tylu, to masz przechlapane w tancu, bo stale bedziesz je ciagnac na miejsce