Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaTe2289

problem z przyjaciółką byłą

Polecane posty

heej :) pisze tutaj ponieważ mam problem. Otóż mam 15 lat i chodzę do gimnazjum. W podstawówce miałam najlepszą przyjaciółkę na świecie-Weronike. Byłyśmy poprostu nierozłączne. Odkąd poszłyśmy do innych gimnazjów wgl się nie widujemy. Jeszcze w pierwszej klasie spotykałyśmy się w miare możliwości, teraz jednak ona znalazła sobie nową przyjaciółkę-Magde a dla mnie nie ma juz czasu. Gdy do niej pisałam zawsze mówiła że nie może się spotkać bo to bo tamto a z tą nową przyjaciółką z klasy widuje się codziennie... ehh czy można jeszcze jakoś uratować tą przyjaźń czy może nie warto.?

Gość szemale69
bo kobieca przyjazn nie istnieje! jest tylko meska i szimejlowska!

Gość Uncle SAM
nie zabiegaj o Nią na siłę oszczędzisz sobie dużo przykrości wiele spraw może stanąć na drodze przyjaciołom, ale jeśli to prawdziwa przyjaźń, to przetrwa wszystko dziś dwie różne szkoły, jutro dwa różne miasta... też masz prawo znaleźć sobie kogoś innego, trzymam kciuki, żeby tym razem była to taka "prawdziwa" przyjaciółka :]

Gość hrtjrjrj
olej ją tak samo :) znajdź sobie lepszą przyjaciółke :P a do tej... nie odzywaj sie ... zobaczysz jak ta Magda ją kiedys oleje to przyjdzie do ciebie :O

Gość Chyba nie warto jak
cię tak olała.Jakby jej zależało to by tak nie postępowała

Gość finkii i
tyle juz podobnych takich histori słyszałam, tak to jest w tym wieku własnie. Zmienia się kolezanki jak rękawiczki . Mialam ` podobną nawwt sytuację . Z tym ze tamta nowa jej przyjaciółkę po pewnym czasuie tę moją olała i znowu się zakumplowałysmy. Takze nic nie jest stracone ;) Radze Ci porozmawiac z tą przyjaciółką tak SZCZERZE . Zapytaj ją co sie dzieje ze teraz Cię olewa. Jesli sytuacja się nie zmieni to nie warto ! Bo tio znaczy ze to dup[a nie przyjazjn ! Trzymaj sie ;)