Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Gość szczuplą być
joł ziomki poziomki;) ja już po wodzie z cytryną 8 kopytkach i zielonej herbacie za 2 godz jakiś obiad ;]

a ja jestem po... zakupach. kupiłam herbatkę, wspomagającą odchudzanie. :P ale nie jest to nic z tych 'przeczyszczaczy', bo samych ziół itd. po wczorajszym kryzysie dziś trzymam się diety - zdecydowanie muszę popracować nad silną wolą. :P

Gość szczuplą być
Boże właśnie się ważyłam po jedzeniu ;) i 1kg MNIEJ;) JESZCZE 8 ;))

Ja wchodze od kilku dni ciagle na wage i raz 59 raz 60 innym razem 58....Jak jest wiecej to sie dołuje... Dlatego teraz NIE ma wagi do nastepnej...(tej nastepniejszej) niedzieli, czyli 8.09!! Moze wtedy bede zadowolona :D P.S czy ktoras z Was walczy jeszcze z pomaranczka na pupci i udkach?

Gość szczuplą być
za mną juz 172 kcal;) i jestem najedzona jak nie wiem co ;]

Gość szczuplą być
chcialam powiedzieć ,ze przed tygodniem byłam też na diecie 500-700kcal + ćwiczenia i 5cm mnie w nogach;)

Wlasnie znalazlam jakas tabelke wg której idealne wymiary do mojego wzrostu to: Biust: 87 Talia: 62 Biodra: 90 Udo: 48,5 Łydka: 32,5 No i tyle... bez komantarza... Bo w biuscie mam 6 wiecej A Talia, Biodra i Udo z 10cm za duzo mam ;/ Szczupla byc: 5cm w tydzień??? Jakież to ćwiczenia mialas?

Gość szczuplą być
właśnie w 2 tyg ale nie wiem czemu mi caly komentarz nie doszedł;/ w 2 tyg banalne na papilocie znalazłam;) Maryanna zapodaj ta tabele ;))

Gość szczuplą być
ta co teraz 500 -700kcal ale teraz się trzymama tylko 500 i juz je zjadłam i nie jem niicccc az do jutra ;))

Gość szczuplą być
dł nóg spoko szyja i kostka ja mam jakąś za chudą hehe a tak to wszytsko z 8cm za duze;pp pierdole to kurwaa schudne i bede idealna;pp i Ty też ;)

Ja patrzyłam na typ sylwetki 2 ale tym wiekszym 3 tez nie wybrzydze... Jakie ćwiczonka na udka i łydki mozna stosowac...

Ja tez szyje i kostke za chudą :p hihi ale szyje 2 cm a kostke idealną. HIhi mam idealna kostke.;p szok i szaleństwo,.. nie wiem co zrobie ze swoim szczęsciem z tego powodu xD

Gość Ewelnina
Witam postanowiła się przyłączyć bo wiadomo razem raźniej :)

Gość Ewelnina
A wy stosujecie jakieś specjalne diety? Czy same układacie? :):)Pozrawiam

Wiekszosc z nas nie ma jakichs specjalnych diet. Raczej MŻ(mniej żreć) i WR (więcej ruchu) :)

witam:)) widze ze zwiekszyl sie ruch na forum:)):))-chwali sie to chwali:P ja wlasnie polozylam sie po calodniowej bieganinie po miescie do lozeczka:)) jestem zmeczona ze szok, nawet nie mam sily reka ruszac:(( dzis zjadlam: -sn:jogurt+platki -o:salatka fiesta z mcdonald'a- poszlam tam ze wzgledu na moich siostrzenców, boze jak jadlam ta salatke to ludzie patrzyli sie na mnie jak na dziwolaga- przyszla baba do mcdonalda i wp...a salatke- a to ze sami jedli fastfood'y to nike wygladalo dziwnie:))

Nadia bardzo ładnie ze sie oparłaś tym okropnym, kalorycznym smieciom z MaCa!! Jesteśmy dumne z Ciebie! xD :))

Gość szczuplą być
zakochałam się dziewczyny i mam taką motywacje ze o jaaaaaa ;)) zyje Miłoscia ;)

Gość szczuplą być
co tam dziewczynki gdzie wy się podziewacie ? ja zaraz ode z cytryną łykne i zobcze kiedy bede glodna jak wytrzymam caly dzień bez jdzinia to mam silną wole;) ALE NIE WYTRZYMAM;P

Ja się od dzisiaj bawię w "Odchudzanie na zawołanie". Ciekawa dietka. Zobaczę czy wytrzymam te 10 dni. Dzisiaj: śn.: jabłko i gruszka 2śn.: ogórek i pół pomidora tyle na razie..

Gość szczplą być
hejka ja dziś jestem po wodzie z cytryną herbacie zielonej sucharku i 2 malych koletkach z piersi i surowce z kapusty . na dziś juz koniec jedzienia;]

Gość sympatic69
Szkoda ze nie szukasz 16stek xdd ale powodzenia zycze.! ;D

Gość szczuplą być
za ,mna juz 500kcal ;/ ehh mama w domu i nie udało się niejeść krzyczała na mnie;p

a ja się wyłamuję na ten weekend. jutro rodzinne przyjęcie, więc nie ma szans na odchudzanie, zwłaszcza że jest u mnie i... dotyczy mnie (echh... łączcie się ze mną w bólu :D ). w każdym razie w poniedziałek wracam i oczywiście kibicuję Wam cały czas. :)

Cześć, dziewczyny:) Jeśli mi pozwolicie, to się do Was wbijam:) Podjęłam już silne postanowienie, toteż ODCHUDZANIE CZAS ZACZĄĆ:) miło byłoby męczyć się razem z Wami:) Zatem: wzrost: 173cm waga: 70kg Przydałoby się zrzucić tak z 8 kg na początek, obaczym, jak to będzie wyglądać potem:) Największy problem mam oczywiście z "kobiecymi partiami" - brzuszek, biodra, uda. Nie, żebym ich nie lubiła, ale nie będzie mi przeszkadzać, jak się TROCHĘ skurczą ;p I jeszcze jedno - macie jakieś niezawodne sposoby na to, żeby biust w pionie utrzymać po takiej diecie? Młoda jestem, więc wedle natury, to na opad niekontrolowany trochę za wcześnie. Mam czym oddychać i obawiam się trochę o jędrność piersi po takim odchudzanku - podobno to zdradliwa rzecz. Balsamy, masaże, strumień wody... coś jeszcze? Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki za wszystkie zdeterminowane:)