Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek1985

Karaluchy albo prusaki

Polecane posty

Przyłażą od sąsiadów.Mieszkam w wieżowcu i po tych cholernych zsypach śmieci zostało.Jak się tego pozbyć?Już używamy Raidu na karaluchy i kostek na karaluchy z łazienki się wyniosły, a teraz widzę w kuchni(co jeszcze gorsze).Nie nawidzę tego i się brzydzę .Macie jakieś sposoby??

Gość szoke at najt
idź do spółdzielni i żadaj przymusową akcję dezynsekującą dla wszystkich mieszkańców (niestety zapewne będzie odpłatna, ale nie jest to droga rzecz) jak w jednym mieszkaniu w pionie się pojawią to już w każdym będą, dlatego trzeba taką akcją objąć cały blok najlepiej

Tylko, że my wynajmujemy i mamy dość wydawania kasy na Raidy itd.Czy mamy prawo żądać od Pana wynajmującemu nam mieszkanie, żeby się tym zajął?

Gość myślę że macie prawo

No tylko czy mamy prawo na pewno? A jak coś to czy nie powinien nam zwracać za te środki przeciwko tym paskudnym robalom?

No albo odliczać za zapłatę za mieszkanie? Bo nas walczenie z tym paskustwem kosztuje ok 30-40 zł miesięcznie:płytki, kostki, Raid

Gość Kurde też mam taki
problem.Sąsiedzi syfiarze i mają prusaki, a też wynajmujemy i nie wiem co zrobić.Też używam Raidu i jakoś pomaga, ale na trochę, a później wchodzę do kuchni i znajduję na blacie.Fuj później muszę szorować i pryskać, a jestem w ciąży.Nawet jak mąż popsika to i tak czuć i boję się, że szkodzi dzidzi. Nienawidzę tych robali, brzydzę się ich

Gość a mniee do
Płytka GLOBOL,padną wszystkie gwarantuje

Gość Mówisz że ta płytka jest
dobra.A gdzie ją dostać? W Tesco będzie?

Gość W takim razie
z tą dezynsekcją powinniśmy się wyprowadzić? I na ile dni?

Gość csdvfsdvdc
U mnie płytki ani żadne spraye nie pomogły, ale znalazłem na allegro taki żel Uraken, rozkłada się go w małych ilościach po kontach w domu, w miejscach gdzie mogą wejść jak kuchnia łazienka, ale też i w szafkach, żel powoduje że stają się bezpłodne i do tego zarażają inne osobniki i powoli wszystkie wymierają.

Gość gość
Mam sposób - skorzystanie z usług profesjonalistów. Domowe sposoby nie poskutkują. W Warszawie mogę polecić Ci firmę ddd usługi, u mojej teściowej sprawnie poradzili sobie z robactwem.

Gość gość
U mnie zbawieniem przed karaluchami okazało się użycie preparatu Muszak od http://bentawet.pl/. Myślę, że Wam też powinien pomóc

Gość rgosciorys
witam mieszkam w wysokościowcu od kilku lat zsypy nieczynne, niestety te budynki to akademiki bo polowa sloikow w nich mieszka wiec przynoszą robactwo ze sobą, pala papierosy na kladce schodowej nagminnie, kladka bez okien na gornych kondygnacjach fetor nie do zniesienia, ostatno doszedłem do wniosku ze firma która zajmuje się zezynsekcja podrzuca robactwo tak żeby był interes, wlacznie z rzazadca czyli HJW z ul Hallera we wroclawiu a czescia administracji z ul gajowickiej, dziwenym trafem robactwo wytepione pojawia się w dniach dezynsekcji i wcale nie jest oszołomione a gdy się pojawia z kartka ze za 4 dni będzie trucie jest to dziwne ale tak już jest, HJW sra na mieszkancow, ich interes to wziasc w lape i biora równo, wykonywane sa dziwne usługi nikomu nie potrzebne ale co tam uslugio liczy się dzial od wykonawców, poczytaj debilu prezydencie i zrub cos z tym

Gość Mirka8782
Nie ma sensu robić tego na własną rękę tym bardziej, że koszty dezynsekcji nie są jakoś specjalnie duże, a masz pewność, że pozbędziesz się tego cholerstwa... W Poznaniu możesz uderzać do http://pogromcy-karaluchow.pl

Gość gość
Jeśli o firmę ddd z Warszawy chodzi to dobrze u nas spisała się http://www.insektwarszawa.pl/ Na dole jest knajpa, wiec co jakiś czas mamy nalot nieporządanych gości i wtedy wzywamy firmę, zawsze na dłuższy czas skutecznie pomaga.

Gość gość
Wszystkim borykającym się z problemem zalęgania się robaków w mieszkaniu lub domu, bardzo serdecznie polecam firmę, która usuwa wspomniane insekty raz a dobrze - http://bogel.pl. To bardzo doświadczeni specjaliści, którzy dysponują świetnym sprzętem i specyfikami. U mnie w mieszkaniu we Wrocławiu rok temu mieliśmy problem z karaluchami..nie mam pojęcia z czego mogło się to wziąć, ale właśnie po interwencji firmy BOGEL - problem jak na razie całkowicie zniknął!