Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdyDZIENprzynosiNADZIEJE

co ten opis moze oznaczac?

Polecane posty

Jestem po rozstaniu z chlopakiem juz miesiac, na gg ma opis: od nienawiści do Miłosci. Wznoszę swe ręce, ręce do nieba.... Co ten opis moze oznaczac? Pewnie jest kierowany do mnie, ale przeciez powinno byc od milosci do nienawisci a nie jak napisal od nienawisci do milosci ;/

Dodam jeszcze ze to on zerwal, mimo iz z mojej strony byly proby aby to wszystko naprawic jednak nie dawal szans. Powiedzial aby mu nie zatruwac zycie moja osoba i inne bardzo bolesne zdania ;( a ja go mimo wszystko tak bardzo kocham ;(

ale on moze jest z tych ktorzy nie potrafia wyciagnac pierwsi reki... ehh juz nic nie wiem, taki mam metlik w glowie ;/

Gość a moze to nie do
Ciebie tylko do jakijś byłej która go nienawidzi... moze on czeka na nia i dlatego Ciebie zostawił?

to może wyciągniesz pierwsza rękę? jeśli on nie potraktuje Cię dobrze, nie próbuj drugi raz i zapomnij...

Gość ewelekaaaa
nie dorabiaj sobie ideologi ze cie nadal kocha, skoro tak ci nagadal to dziwne ze jeszcze masz go na gg malolato.

no ok ale jak zagadac go mam to jak? co napisac? same hej? czy tez jak sie masz?

hej wystarczy. jak się masz tez może być. co dalej? zależy od niego. nie bądź nachalna.

Gość zalamany_stary
Autorko, bardzo lekkie słowa usłyszałaś... Mówię Ci... moja była to dopiero wzór do naśladowania na zakończenie związku...