Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Jestem tu nowa!

Polecane posty

Gość a ty czikitita jesteś
rabnięta/y papiyrowym miechym:D c i p o głupia:P:D

czikita bede tesknila! buziii :* juz sie nie moge doczekac az mi "zasadzisz kopa miedzy oczeta":D kocham cie :*:D hahaha... no coraz bardziej mi sie tu podoba:):P

Gość mnie tez
ale jak będziesz po chamsku się zachowywać to cie zbanują:O:(

Autorko, przeczytałam kilka Twoich pierwszych wypowiedzi, bo więcej mi się nie chciało i chyba to jakaś bujda, że masz 21 lat, a jeżeli nie, to jakaś idiotka z Ciebie, co każdemu się podlizuje. Żenada... "chciałam być miła" :o

Gość nie mówie tego
ale z czasem ci to przyjdzie w nerwach............zobaczysz Natalinko:P:D

dobraaaa najlepeij byc chamska... mam 21lat a jak ktos nie wierzy to sorry... nie rozumiem kompletni etego jest się milym i uprzejmym to mowia ze sie ma mniej niz mam lat... myslcie co chcecie:)

bo niektórzy są tu wykończeni psychicznie i widzą tylko złe cechy u ludzi... Takim rozbi z Ciebie po czasie kafeteria.pl

Gość natalio witamy w klubie
uzaleznionych juz jestes zarazona :D od dzis

no to sobie trzymajcie strone czikity:) skoro uwazacie mnie ze jestem "przeslodka" nie wiem z czym... :) chorzy niektorzy sa:P :P niewidzialny_ dzieki ;]

a poza tym ... czy ja tu komukolwiek slodze?? mowie do kogos ale jestes super! fajny z ciebie gosc... to jest slodzenie.. a byc milym to jest byc milym... mam byc od poczatku chamska? wtedy byscie zaakceptowali?:) no prosze was nie rozbrajajcie mnie....;]

sweetbrokacik.....Boze! przeciez tego czytac sie nie da.... myslisz ze taka jestem.. ? hmmm zreszta nie wazne:]

ty glupia piz* spiepszaj z tad poki mozesz mnie tutaj niecierpjaja odkad przyszlqam rok temu pisze se problemy a oni jakies pierdoly wipisuja wrzyscy sa tu wredni teraz tylko taki cyrk robia a po paru miesiacac zobaczysz se robia zarty z cudzych problemow i nie pomagaja

Gość juz ci wspolczujemy

jaka zenada!!nie moglas poprostu zaczac sie wypowiadac na jakies tematy tylko wpadasz''czesc jestem nowa'' jak gowniarz masakra

tylko ja sie pzyszlam osttnio przywitac, no suuperrr:O proncess, jeden sie kulturalnie wita, a inny z grubej rury przywala nedznymi postai i tak zostaje jakos zauwazony

ja jestem bardzo mila i pomocna osoba ale troche mnie wnerwiasz natalinkaa ale nieprzejmui sie niektorymi