Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Jestem tu nowa!

Polecane posty

ojjj .. Przerwa :* z tego co zauwazylam kazdy cie zna i serio fajnie tak kazdy za Tobą teskni bo niektorzy nawet zakladaja topiki o Tobie przepraszam nie chcialam zeby zart byl niesmaczny... :* Przerwa obrazilas się? myslalam ze to jest forum dla wszystkich... myslalam ze milo mnie przyjmiecie.... myslalam ze sie poznamy... eh

mnie naprawde denerwuja takie osoby nie pomagaja innym a wyzywaja itp wiecie sami...nie ktorzy maja naprawde powazne problemy i wchodza tu aby sie ''wygadac'' i zeby ktos im doradzil a inni sobie glupie zarty robia...wiec moze niech lepiej sie trafi jakas natali niz debil

Już wole jakiegoś debila niż taką natali, bo z takiego to chociaż pośmiać się czasem można, jak coś palnie, a z takiej? Płakać tylko i się załamać.

na pewno nie masz 21 lat. dwudziestoparo latki nie mówią ,,hejka'',,,spoko'' itp.:) Na razie sprawiasz wrażenie 14-15 latki

hmm a no i tez wam zle ze zalozylam topic ze powiadomilam heh ze jestem nowa i chcialam zapoznac sie no i sie zapoznalam bo wiem kto tu jest "debil" a kto"normalny" pozdrawiam

tak dalej :) to ze sa tu zjeby plelmatyczne niektore niedopieszczone to nic mnie nie przekona zeby tu nie byc;]

nie ublizam ci.. ale kazdy na mnie naskakuje wiec.... tez sie chcialam sie zaprzyjaznic a co wyszlo ze jestem podlizywaczka .... wiec sama rozumiesz...

oo 100procentowa księżniczka się znalazła idź może popisz na jakiś madry i sensowny temat, zamiast tu się marnować i cofać intelektualnie, hee?

Głupota jest zakładanie tego typu wątku. Mogłas sie normalnie wypowiadac na forum w dyskusjach i wtedy wyszłoby czy da cię się polubić czy nie:) i ty to samo mogłabyś wywnioskować o innych forumowiczach. To było naturalne,że po takim ,,tekście'' że chcesz sie zaprzyjaźnić i polubić to forum naskocza na ciebie.

kazdy moze zakladac jaki chce topic! zalozylam dwa! a jden to ten.. wypowiadalam rowniez sie na inne tematy innych... ale najlepiej powiedziec cos o kims jak sie kogos nie zna tak lubie robic wielokropki....... uwielbiam wrecz! pasuje?:)