Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Jestem tu nowa!

Polecane posty

Gość czikitita
ja juz jestem nastawiona anty bo jestes taka slodziutka i milutka ze sie zygac chce. w dupsko kazdemu bez wazeliny wlazisz :D

Wg mnie wporządku są - Aden - A mi kabel USB - Z Każdym Dniem - Ladaco - Kasssia89 (czy jakoś tak) A najwredniejsze to : - Jennifer8989 - Przerwa między palcami 90 - Jarek.84 a reszta to tak pół na pół :D

czikita - wypierdalaj.. teraz jestem ok? juz nie jestem slodziutka? ni rozumiem chce byc mila to zle... nienormalna jestes:D:D

Gość czikitita
twoja stara nienormalna. twoje zarciki sa takie smieszne i smaczne i po prostu booooooki zrywam ze hohoho

Gość czikitita
eh ty mala kokietko. pozarcikuj jeszcze slodziutko :D

Gość czikitita
a ty niewidzialny co sie tak czaisz myslisz ze da sie puknac?>

wiesz co mysle czikita ? ze na real jestes szara myszka ktora boi sie odezwac:) i wiem trafilam prawda!? chociaz stop.. nie przyznasz sie ...;] zal mi ciebie :* buziak slodki taki slodziutki bo przeciez az zygac ci sie chce:) i sio mi stad!:P

Gość czikitita
hłe hłe hłe ubawik po paszki :D nie interesuje mnie co myslisz a poza tym dla ciebie Pani Czikitito...... tempusia blaszko :P szara myszke masz w gaciach

Gość Skąd jestes Natalinkaaa
:)?

Nie nie chcę jej jak to nazwałaś "puknąć" :P Mam dziewczyne :P:P Ja tu siedze od 3,5 lat :D ale nie, żeby siedzieć cały czas jak co niektórzy ale tak od czau do czasu, teraz tak więcej jestem bo mam wolne a tak to nie mam czasu :) Pod tym nickiem jestem od marca tego roku, wcześniej pisałem na pomarańczowo

nie chce byc taka jak przerwa..... jestem soba:) czikita... zal mi ciebie idz juz sobie...teraz wrzesien sie zacznie i do szkółki :) plecaczek ksiazeczki i szkółka sie uczyc!!

Gość czikitita
mowisz? hmmmm to ja wezme mojego laptopika pod paszeczke kluczyczki od samochodziczku i pojade do domeczku mojego facecika bo wlasnie skonczylam pracunie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziiiiiiiiiiiii szpagaciaro :) jutro Cie dorwe i zasadze kopa miedzy oczeta :D pa!

Gość Zapomniałeś/aś
dołączyc złotego do tej trójki Jennifer8989 - Przerwa między palcami 90 - Jarek.84 ten to juz jest szefem. Najpierw będzie do ciebie słodziutki a następnie na orange wyzwie cię od szmat i k..... i będzie na czarnym nicku przestrzegał cię przed zbokami.Bez przerwy jest za to banowany.:D

Gość czikitita
a z lodzi to wszystko wyjasnia nie dosc ze tempa to jeszcze ze wsi teraz to mi ciebie zal !!!!!!!!