Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeermenegiilda

BELISSA - kto używał??

Polecane posty

Gość heeermenegiilda

Hej wszystkim, mam problem z włosami i rozdwojonymi, słabymi paznokciami.. Zastanawiam się nad tym aby zakupić belissę. Czytałam, że niby po niej włosy rosną szybciej - to prawda? Jednak mam pewną wątpliwość.. Czy mogę jej używać, jeśli jestem nastolatką? (dopiero skończę 17lat) Wiem, że niektórych tabletek tego typu nastolatki przyjmować nie mogą.. A jak jest z Belissą?

Ja skończyłam 17, zażywałam Belissę, ale nie zauważyłam żadnych efektów. Tylko że ja czasem zapominałam wziąć tabletkę, więc pewnie dlatego.

Gość heeermenegiilda
w takim razie nie mam co się martwic, ze jestem "za mloda" ? ;)

Nie bardzo rozumiem dlaczego miałabyś być za młoda. To zwykłe witaminy i minerały plus skrzyp. O ile przyczyną problemów z włosami i paznokciami jest brak witamin i minerałów to pomoże, jesli nie to nie licz na wiele. Pomyśl o zrobieniu badań - morfologia i tarczyca głównie. Ja osobiście łykam tego typu preparaty ale spektakularnych efektów nie widzę.

Gość heeermenegiilda
też tego nie rozumiem, ale np. na opakowaniu tabletek SILICA (o ile dobrze pamietam) była informacja, że nastolatki nie mogą przyjmowac tego preparatu

Gość farmaceutka 232
pracuje w aptece i najczesciej sprzedaje sie jednak silica/ ja natomiast polecam MERZ SPECJAL .w aptekach DABM O ZDROWIE jest na niego promocja kosztuje 34 zl. zaslugujecie na dobry preparat dziewczyny

Gość heeermenegiilda
Dziękuję za radę :)

Gość farmaceutka 232
służę pomocą:) pozdrawiam