Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrettyBoy

Jestem taki zajebisty, ze czasami sam siebie sie boje

Polecane posty

Gość PrettyBoy

Witam.. mój opis: 180cm 80kg 40cm biceps brunet niebieskie oczy troszke ciacho ze mne ? :classic_cool:

Gość 1234567......
rzecz gustu mnie osobiście nie podobają się ani nie pociągają faceci z siłowni i dla których Pudzian jest atrybutem męskości :)

Gość po godzinach....
trudno, żeby pudzian był atrybutem, jeśli już to autorytetem lub wyznacznikiem męskości...

Gość PrettyBoy
do 1234.... kobieto.. ty chyba nie masz pojecia o czym mówisz, do pudziana mi tak daleko jak tobie do atrakcyjnej kobiety zapewne:)) a co do tej, ktora pytala ile mam w zwodzie.. 16cm.. moze i nie mega dużo.. ale kazda kumata kobieta, wie, ze nie rozmiar sie liczy :classic_cool:

Gość ewa******
A oprócztego masz coś w glowie ;) :P ?

Gość ewa******
* oprócz tego

Gość 1234567......
PrettyBoy...skoro oceniasz moją atrakcyjność na podstawie tego co wyraziłam w swojej wypowiedzi no to chyba wszystko już jasne :) a po za tym to nie ja na forum chcę podnieść swoją samoocenę ( bo nie muszę ) a Ty a co do 16 cm ....no tak i owszem nie wielkość się liczy ale zapytaj tych kobiet co mają partnerów którzy mają po 18-19 cm czy by zamieniły się na 16 ?....chyba nie :)

to rzeczywiscie sprzet nie za duzy, no niby taki zajebisty, a jednak braki masz i to w najwazniejszym miejscu :P Moze i dlugosc nie jest tak bardzo istotna, ale jak do tego masz cienkiego fiuta, to powiem ci, ze ta ktora ci powiedziala, ze rozmiar sie nie liczy, to klamala

Gość PrettyBoy
Mi kobieta nie musi mowic, ze rozmiar sie nie liczy.. wazne, ze jest jej wspaniale w lozku :) a i z nie jedną rozmawialem na ten temat i wiekszosc twierdzi, ze za duzy jest gorszy niz mały, pozdrawiam 🖐️ a propo tej laski ile mam w głowie? jestem zajebiscie madry :) studiuje prawo, od października rozpoczynam 4 rok:)

Gość ewa**********

Gość ewa*****
" Mi i a propo " - jakoś w tę mądrość nie wierzę :P

Gość studiowanie prawa
nie świadczy o mądrości -tylko o umiejętności zakuwania :P

Gość PrettyBoy
Zgadza sie.. ufać wam to grzech, jestescie wrednymi sukami :classic_cool: ale i tak was kocham.. tzn nie które.. a w zasadzie, jest bardzo mało kobiet na tym swiecie, które potrafią mną ruszyć. ps. tak jestem skurwiałym, zarozumiałym chujem, który ma pojebaną czaszkę :) ale to tylko przez neta.. w realu jestem zwyczajnie pewniaczkiem , pozdrawiam oczywsice 🖐️

Gość oj dzieciaczki z kafe
jest różnica między zwodem a wzwodem, a pytanie było odnosnie zwodu a nie wzwodu

Gość 1234567......
zgadzam się że nie ukończony kierunek studiów świadczy o człowieku i jego mądrości :)