Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia2510

szukacie pracy i nie umiecie jej znaleźć????

Polecane posty

Uwierz mi, to jest jedna osoba - Tomasz Olma z Bielska-Białej. Kilka miesięcy temu był jeszcze jego koleś Marcim Pietrzak z Bytomia, bodajże. Tego ostatniego wywalili z pracy między innymi za jego wyczyny w internecie w godzinach pracy i musiał wyjechać do Niemiec. Na dodatek żona go rzuciła. A Tomcio został i te wszystkie brednie właśnie on wypisuej. Chcesz dowód? Czy zauważyłaś, że jak zgodzinę temu moderki zablokowali mu pisanie postów, to znikły wszystkie posty o wszystkich nicka naraz? Gdyby to były różne osoby, to znikałyby ewentualnie po kolei. A tu jak nożem odcięło!!! I tak było za każdym razem wcześniej. Nic ci to nie mówi?

jak czytałam wasze wyczyny wcześniej to twoje posty też znikały. Moderki poprostu całe chamstwo na raz usuwają :) po co miałyby to robic po kolei.... :/

wiesz co........ skoro tak jest to ten tomcio jest powalony ale Ty chyba jeszcze bardziej patrząc na Twoją manie przesladowczą :D co mnie czyjaś żona obchodzi :) A Ciebie obchodzi..... chore to jest kolego.

"jak czytałam wasze wyczyny wcześniej to twoje posty też znikały. Moderki poprostu całe chamstwo na raz usuwają po co miałyby to robic po kolei.... :/" Ja nie o tym mówiłem.

mniejsza z tym nie zamierzam wnikac w chamstwo twoje i twoich "przyjaciół" :) i mało mnie to interesuje. W każdym razie nawet jeśli to jedna osoba to udało jej się osiągnać zamierzony efekt :)

Mi też zwisa żona Tomcia, Marcina i każdego innego. Tylko że widzisz jaka rzecz. Oni tu plują na mnie i to sa opinie i przy tym mają ogromne problemy w życiu zawodowym i osobistym, a ja w tym czasie zwiększam wielokrotniwe swoje dochody, pomagam setkom, a nawet tysiącom ludzi. I to są fakty!!! Oni tylko bluzgają i "ostrzegają", a ja daje konkretne, realne możliwości zmienić swoje życie pod kątem finansów. I wierz lub niem, ale bardzo mi przykro jest patrzyć jak przykładowo ty robisz sobie krzywdę, odmawiając współpracy ze mną choćby na poziomie poznania szczegółów mojej oferty. Po jakimś czasie wszystko stanie na swoje miejsca i z całą pewnością się dowiesz, że prawda jest po mojej stronie. Ale dla ciebie możliwość będzie stracona. Czy tego chciałabyś?

Nie jesteś do końca szczera. Bo jeśli nie chcesz wnikać, to czemu z góry zakładasz, że ja jestem gnojem? Czyli wnikłaś jednak i przyjęłaś jedną ze stron! Jeśli jesteś bezstronna - jak twierdisz - to poprowadźmy dyskusję ściśle na poziomie merytorycznym. Nie dlatego, żeby cię do niej przekonać, ale powiedzmy dlatego, żeby się przekonać, że potrafimy rozmawiać rzeczowo.

Tak tego chciałabym i chcę :) Jak wspomniałam - omijać z daleka takich ludzi trzeba :) Ja nie potrzebuję Twojej "pomocy" jaką oferujesz... radzę sobie dobrze. A co do tych chamow - znasz ich prywatnie ze takie szczegóły niby znasz ????? Czy wymyślasz pierdoły tak jak oni o Tobie ??? Powtórze - osiągnąłeś ich poziom swoim zachowaniem.

Chciałbym, by ludzie, co ewentualnie przeczytają taka dyskusję mieli realny obraz i oferty i możliwości z niej wynikających i jej sedna. Czy wiesz, że w takiej biednej Ukrainie partnerzy IWC osiągają takie sukcesy, że o tym nawet w ogólnokrajowej telewizji o tym mówią? Czy wiesz, że hipoteczny program firmy został odznaczony dyplomem Rządu Federacji Rosyjskiej? A może uważasz, że ten Tząd jest do kitu? Jeśli tak, to czemu nawet USA uznaje, że Rosja należy do 3-ki państw najlepiej radzących sobie ze światowym kryzysem finansowym? To są fakty!

Dosłownie tak nie napisałaś. Tylko wyraźnie zaznaczyłaś, że potrzymujesz opinie Tomcia, a tam gnój, to chyba najdelikatniejsze z określeń.

Faktem też są setki negatywnych opinii w internecie o Twoich biznesach :P A że zachwalać musisz to normalne skoro chcesz kogoś na to naciągnąć :)

nie podtrzymuje się na jego opini tylko na opiniach w internecie. Nie sadzę żeby były jego. Nie ma też powodu dla którego miałabym Ci w to wierzyć :) Pisać możesz sobie co chcesz..... to tak niesprawdzone jak te opinie o których pisaliśmy :) Tak samo jak życie prywatne tego Tomcia o którym za pewne nic nie wiesz a pierdoły wypisujesz :)

Gość bnfcafhwai...
Chciałam tylko zaznaczyć że temat jest zupełnie inny niż prowadzicie...

Z powodu kiedyś wykonywanego zawodu umiem zbierać informacje o ludziach. W pewnym momencie wkurzyli mnie na tyle, że zechciałem się dowiedzieć kto to jest. Kiedy się dowiedziałem, zrozumiałem, że niepotrezbnie si e wkurzałem. Od tamtego momentu, tylko się śmieje z jego żałosnych posunięć wobec mnie. A widzisz! Jednak myślisz o mnie stronniczo!!! I kto tu jest oszustem? Oszukujesz ludzi, popierając złą opinię o mnie w momencie kiedy mnie absolutnie nie znasz.

ja nie powiedziałam że popieram tylko się ją sugeruję :) Po to są opinie :) A zbierać informacje o ludziach to już jest shiza :D A Ty się dałeś w tą shizę uwikłać :D Musięli ci nieźle na odcisk nadepnąć żeby Cię do takiej determinacji doprowadzić haha :D I nieźle się to na Tobie odbija :) Non stop o tym Tomciu wspominasz :)

nie sprawdziłam i nie mam zamiaru bo po co???? wystarcza mi te "nieprawdziwe" opinie. Sprawdzać nie mam po co bo do niczego mi to nie potrzebne :)

Popatrz! Odczuwam próbę ucieczki od rzeczowej rozmowy. Mam rację? A może by tak przyjęłaś moją propozycję rzeczowo omówić moją ofertę? Po tym z pełnym prawem mogłabyś ją i mnie przy okazji sądzić. Bo teraz wychodzi tak, że osądzasz mnie, ale kiedy pytam - czy masz dowody - to zmieniasz temat. Oglądałaś kiedyś seriał o tych rozprawach sądowych? Widziałaś, że takie oskarżenia musza być poparte dowodami?

jak wspomniałam- nie chcę znać twojej oferty ani o niej dyskutować bo szkoda mi czasu na to. Do niczego mi to nie potrzebne. Czemu na siłę chcesz tutaj merytorycznej rozmowy o czymś co mnie nie obchodzi kompletnie nic?

"nie sprawdziłam i nie mam zamiaru bo po co???? wystarcza mi te "nieprawdziwe" opinie. Sprawdzać nie mam po co bo do niczego mi to nie potrzebne" OK, masz na to prawo. Ale w takim wypadku nie masz prawa wypowiadać o mnie i o biznesie IWC żadnej opinii - ani dobrej ani złej. Sprawiedliwe???

"Czemu na siłę chcesz tutaj merytorycznej rozmowy o czymś co mnie nie obchodzi kompletnie nic?" Bo chcę by zwyciężyła prawda! Zostałem oskarżony o poważne przestępstwa i mam chyba prawo się bronić przed tym. Jak sądzisz?

Masz prawo, ale do momentu, kiedy wkracza to na teren Kodeksu Administracyjnego czy Karnego. Pomówienia w postaci nieudowodnionego oskarżenia o przestępstwa kryminalne to przestępstwo kryminalne. Czy aż tak nienawidzisz Rosjan, że jesteś gotowa ryzykować trafienia pod sąd?

ja ????? absolutnie. :) nie pomawiam tylko sugeruję się opinią :) Cały czas o tym piszę a ty nie rozumiesz :) mam prawo do tego :)

pani danusia Nie chciałem tego, ale widzę że zapędziłem cię w róg. Sorry, nie to było moim zamiarem. Nie będe już cię męczyk. Mam jedynie nadzieję, że czegoś cię to nauczy. Innych zresztą tez. Jeśli interesują cię jakieś podpowiedzi w temacie biznesów, jak wcześniej pisaliśmy, to odezwij się jutro. Coś pomyślę...

w róg bo polegam na opiniach a nie biznesach z forum ???? :) haha dobre :) jeszcze raz powtórzę - mam zamiar do swojego zdania jakie tylko chcę mieć :) i tego nie zmienisz :) Ok odezwę się jutro :)

Nie odmawiam ci prawa mieć swoje zdanie, tylko uświadamiam, że na forum wypowiadać te zdania trzeba rozsądnie. Bo jeśli to twoje zdanie powoduje takie cos jak zniesławienie innej osoby, to wkraczasz w strefę wspomnianych wyżej kodeksów. Nie straszę cię i nie grożę, że będę ścigał, ale uwierz mi, widziałem w życiu ludzi, którym jedno nietrafne zdanie zniszczyło życie. Mimo, że atakujesz mnie, nie mam wobec ciebie złości. Z całą pewnością podpadasz pod słynne zdanie z BIblii - wybacz im Panie, gdyż nie wiedzą co czynią. :-D