Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze ja piernicze

Spałam z moim przyjacielem!

Polecane posty

Gość kurcze ja piernicze

nie wiem jak to się mogło stać, nie rozumiem. tłumaczę się alkoholem, ale to takie głupie. co mya mamt teraz niby zrobić? znamy sie juz się już tyle lat, jeszcze z podstawówki, razem poszliśmy na studia, jak łyse konie. tyle razy wczesniej o tym rozmawialiśmy i tyle razy obalaliśmy teorię o nieistnieniu przyjaźni damsko - męskiej, bo przeciez my to my, Na studiach i ja i on poznaliśmy w sumie równocześnie kogoś. mój Marcin jest mój już ponad 2 lata, kocham go bardzo. dzziewczynę mojego przyjaciela bardzo lubię, tworzymy w czwórkę świetną paczkę albbo tworzyliśmy. kurwa, ja nie wiem co mamy zrobić. to nie był seks z miłości tylko z pożądania podsyconego alkoholem. Mówić partnerom? Nie mówić? Dziś się wstydzę go... On też się nie odzywa:( zle mi bardzo

spanie z przyjacielem-pal licho ale zdrada juz sporo gorzej:-O czy mowic? pozostawiam to twojemu sumieniu licz sie z zerwaniem i to mocno

naważyłaś piwa to teraz pij:o jeszcze zroozumiałabym jakbyście nie mieli partnerów, ale tak?:o masakra

Gość kurcze ja piernicze
najgorsze jest to,ze jeszcze na widok paru kolegow mojego przyjaciela mam kisiel w majtkach :classic_cool:

Gość kurcze ja piernicze
o wiem ze nawazylam piwa, to jest okrooooooopne co sie stalo. nie wiem czy mowic o zdradzie mojemu chlopakowi, przeciez i tak juz nie mozemy sie w czwórke normalnie spotykac bo to choreeee.

dokladnie po 1 jak Ty powiesz a twoj przyjaciel bedzie chcial to ukryc to bedzie problem napewno przyjazn sie skonczy bo jaki facet znioslby kontynuacje takiej znajomosci? deklaracje ze to przez alkohol i sie nie powtorzy beda smieszne cala wasza 4 nie ma co liczyc na dalsza znajomosc albo ukryjcie to oboje albo powiedzcie i liczcie sie z konsekwencjami gwarantuje ze beda nieprzyjemne

Gość kurcze ja piernicze
ja wolalabym to ukryc i powiedziec np. ze poklocilam sie z nim, ale przeciez oni sie kumpluja bardzo i to sie nie wiem jak potoczy, to sie bedzie dalo wyczuc ze sie cos zlego dzieje:( musze z nim pogadac, ale sie brzydze go, nie chce pamietac tego wydarzenia, bylam bardzo pijana, on tez bardzo bardzo

Gość kurcze ja piernicze
nie bylo przyjemne, bylismy oboje zbyt pijani zeby cos z tego wyszlo

Gość kurcze ja piernicze
nie wiem, nie chce wiedziec jak to dokladnie bylo, pamietam urywki, obrzydliwe urywki...

Gość nienawidzeponiedzialkow
heheheh, żal mi Ciebie kobieto. :)

Gość klapka od komórki
nikomu nic nie mów bo narobisz błota zdrada to cos zamierzonego, swiadomego u was to alkohol i pożadanie poczekaj i odpusc sobie i innym z waszej czworki do przyjaciela usmiechnij sie tylko znaczaco pokazujac ze to jedyny raz ze pomyłka ale jest ok wyspij sie i nie rob dramatu

Gość kurcze ja piernicze
mam kaca, wymiotuje bez przerwy i nie moge sobie znalezc miejsca:(