Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatrójki

Wielomamy-zapraszam!

Polecane posty

Gość mamatrójki

Hej! Zapraszam na forum mamy majace co najmniej 3 dzieci. ja mam 30 lat , i troje dzieci: dwie córeczki i synka w wieku: 2lata, 4 lata, 6 miesięcy no i chyba zmezem spłodzilismy kolejne dziecko, poniewaz miesiaczka spóźnia mi sie 3 dni. Jutro zrobie test to sie przekonamy, a póki co zapraszam do rozmowy, a nie do krytyki!

Gość medusa*
a stac cie na taka gromadke teraz ciezkie czasy..?

Gość kooobra
ja mam czworke w wieku-od pol roczku do jedenastu lat Jestem szczesliwa i zadbana kobietka Myslalam nawet o piatym ehh...,ale to juz chyba przegiecie:) mam 36 lat

Gość sybilka
ja mam troje I....tez mysle o czwartym Wiem,wiem....Ale kocham dzieci jestem mega szczesliwa:)

Gość suśnia
ja niestety mam tylko dwóch synow - i bardzo żałuje ,ze nie zdecydowaliśmy sie na wiecej dzieci . Teraz to juz trochę pózno - mam 42 lata - aż Wam zazdroszczę.:)

Gość likto
ja poki co jedno-tez wam zazdroszcze..:)

czekam jak na cud, na wątek, w którym rodziny wielodzietne będą mogły po ludzku pogadać. Jak na razie wszystkie wątki upadają, przed trolle :( Znali mnie tu jako mamę trójeczki, potem mnie ochrzczono ;P mamą czwóreczki Mam 3 synów i córkę 11 lat, 9 lat, 2 latka - chłopcy 6 lat - Księżniczka Oboje pracujemy i żaden troll nas nie utrzymuje :)

Witam, ja tez niedlugo bede sie zaliczala do wielomam :-D Jestesmy rodzicami 2 i polletniego wspanialego chlopczyka, wkrotce urodza sie nam bliźnieta - dziewczynka i chlopczyk :-) Jestem ciekawa, jak to bedzie miec taki minizlobek w domu :-P Choc troche sie boje pierwszych tygodni, bardzo sie ciesze, ze bedziemy mieli trojke dzieci, bo uwazam, ze wieksze rodziny sa super.

witam:)jestem mama dwoch dziewczynek jak widac pod wpisem roznica miedzy nimi jest nieduza:)mysle ze juz moge sie zaliczac do "wielomam"?narazie nie mysle o kolejnym dziecku,chociaz maz cos tam czasami wspomina ze moze by tak synka za pare latek zmajstrowac:)

Gość becia100
Witam jestem mamą bliźniaczek 13-letnich i 8-tygodniowego synusia:) i kto wie czy z racji dużej różnicy wieku ni będzie jeszcze jednej kuszyny, aby mały nie chował się jak jedynak :))) pozdrawiam

Gość olala 26
czesc.ja tez jestm mama 3.corka 9 lat i synowie 4 lata i 4 miesiace.mnostwo pracy ale i radosci z taka gromadka.

Gość mi rowniez marzy sie wieksza
gromadka! narazie mam 2 ale juz staram sie o nastepne :)

tak, prawdą jest, że trolle lubią czepiać się rodzin wielodzietnych, ale niektóre tematy podobne do tego, zgasły jakoś same, w naturalny sposób, nie na skutek działalności podżegaczy... w każdym razie -powodzenia! mamo trójeczki, później czwóreczki - dawno Cię nie widziałam! 🌻

Melduje sie.....:-) Pewnie Was przebije i ilosciowo i wiekowo....:-) Synowie 20, 17 pozniej corka 7 i kolejny syn , 8 miesiecy....:-) Jestesmy skompletowani :-) Jesli topik przezyje jakies pierwsze 10 stron to jest szansa, ze sie utrzymamy....:-)

Cześć Gruby Misiu - nie zmieniłaś nicka, ale widziałam Twoje zdjęcia - powinnaś zmienić nicka :D "Nasz" dawny wątek też padł przed trollowanie. Pomarańczowe nicki nasiały masę nieufności, stało się jak się stało :(

Gość certwz
Ja mam dwójkę dzieci - syn 3 lata, córka 12 miesięcy i właśnie staramy się o trzecie maleństwo :)

Ja mam dwóch synków 2,8l i 3m-ce; i już nie mogę sobie pozwolić (z uwagi na brak pomocy) na kolejne. Zawsze marzyłam o córeczce, póki co mam utrapienie ze starszym, nazbyt żywiołowym synkiem.

Ja tez mam dwoje dzieci ,chlopakow i trzeci lobuz w drodze :D Byl planowany w 100% z tym ze "trafialismy" w dziewczynke ale moj maz robi samych chlopakow :D:D:D:D Ale juz jest tym jednym z najukochanszych synkow na swiecie :) Juz bym go nie zamienila na dziewczynke ;)

mogę wtrącić słówko- Twój nick jest niezły ;) ale chyba do Ciebie pasuje :D ja lubię mój stary nick, jest niezmienny od 3 i pół roku ;) "nasz" temat padł i dużo innych... ale nie do końca, są inne fora i można utrzymywać lepszą atmosferę tam, gdzie trolle nie mają dostępu sporo fajnych topików w ten sposób opuściło kafeterię... szkoda :( kafeteria to moje pierwsze "forumowe" znajomośći! a wracając do tematu "wyjściowego" cała czwórka w tej chwili śpiewa i tańczy :D

Gość szukająca auta
Ja mam 10 dzieci :)

mój nick to ulubione powiedzenie mojej córki - podobno z jakiejś bajki ;) U mnie już wszyscy padli. Ja też zaraz odpadam. Jutro mam urlop, mogę sobie pospać :D Potem jeszcze raz zrobimy przegląd o czym zapomnieliśmy do szkoły i na ostatnie zakupy :D Mój najmłodszy to jest jednak Dar Niebios :)) Aż wstyd się teraz przyznać,że trafiłam do DOŚWIADCZONYCH MAM aż z tyloma obawiami ;) Właśnie dziś chłopcy go nauczyli odpowiadać na pytanie "jak masz na imię" mówi "JOŁ JOŁ PABEŁ" :D :D :D

Gość szukająca auta
Będę musiała kupić autobus :D Wcześniej jeździliśmy dwoma samochodami, teraz już się nie da.

Gość m a m a 4
podnoszę temat, mam nadzieje że ktoś tu jeszcze pisze. Mam czwóreczke i nie wykluczam że chce mieć jeszcze jedno maleństwo, stać nas, mamy dom więc czemu nie. odrazu napiszę ze dzieci sa wychowywane na madrych ludzi a nie chowane na bydlo.