Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotko24444

Wygladam za mlodo

Polecane posty

Gość Zlotko24444

Mam 24 lata a wygladam na 16-18. Strasznie mnie to irytuje. Wiem,ze kiedys bede z tego powodu szczesliwa,ale dzis chce po prostu wygladac na tyle ile mam lat.Uwazam tez ze to glowny powod dlaczego jestem sama, ktory facet bedzie chcial sie umawiac z dzieckiem? Ogolnie jestem bardzo ladna,tzn.tak mowia,ale... Pomozcie!!!!!! Czy naprawde jest tak zle? I czy to moj wyglad sprawia, ze jestem sama? Jest ktos kto ma taki sam problem,ale uwaza to za atut?

Ja mam 19 lat, a wyglądam na 16-17. raz zdarzył mi się wyjątek, że nowo poznany kolega dał mi 24 lata:P

Gość Magda 31
Ja mam 31 a dają mi "góra" 26... z reguły to nawet mniej 23-24 lata :-) Dawniej mi to przeszkadzało, teraz już nie. Czasem z racji mojego zawodu lepiej jakbym wygladała na swoje lata, ale też cieszę się, ze wyglądam młodziej. Mąż ma 32 lata, a też wyglada na sporo mniej... Dawniej też byłam "zła', ze wyglądam młodziej, ale teraz uważam to za zaletę...Będe miała 40 a wygląd na 30 :-) Mąż nie bedzie musiał się oglądać za młodszymi na ulicy :-)

Gość Magda 31
Myślę, że w młodszym wieku np 18-24 lata "młodszy" wygląd może przeszkadzać, bo chciałoby się "poważniej" wyglądać, a nie "dziecinnie"...Jednak z wiekiem, z czasem zaczyna sie widzieć "zalety" młodszego wyglądu :-)

Gość Makowa panienkaaa
otóż to:D moge włozyc kieckę przed kolano z kokardką i będę wyglądac jak lolita:D wiek 18-20 itp..

Gość tak to jest niestety
ja mam 31 i wciaz musze pokazywac dowod, a w alko to juz norma :)