Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina26lat

Kacik nieatrakcyjnych, samotnych, traktowanych jak powietrze kobiet

Polecane posty

Gość fffvvvv
doktor_house,na pewno wstydziłbys sie takiej brzydkiej zony.Cos mi sie wydaje,ze Ty chyba nie widziałes jeszcze brzydkich,naprawde brzydkich kobiet,wiec nie pisz bzdor gornolotnych.zegnam Pana hipokryte.

Moze warto podkreslic ze rozmawiamy tutaj o kobietach zupelnie niezadbanych? Nie mowimy o kobietach kompletnie nie zadbanych. Co innego wyglad, a co innego zwykle dbanie o siebie. Mowilem o tym, ze kazdy czlowiek powinien miec do siebie szacunek, a nie dbajac o siebi wysyla komunikat bardzo prosty: "Nie szanuje sie." A osoba, ktora nie szanuje samej siebie, nie moze wymagac szacunku od innych.

doktor_house,na pewno wstydziłbys sie takiej brzydkiej zony.Cos mi sie wydaje,ze Ty chyba nie widziałes jeszcze brzydkich,naprawde brzydkich kobiet,wiec nie pisz bzdor gornolotnych.zegnam Pana hipokryte. Nie to Ty Jestes hipokrytka raz Jestes pewna,a raz Ci sie wydaje. zdecyduj sie! Nie wiesz czy bym sie wstydzil czy bym sie nie wstydzil.Naprawde nie wszyscy sa tacy sami moja droga, nie kazdego profil pasuje do tego wypromowanego przez mass media.

Gość lusi64
Do fffvvv.Nie uważam by wszystkie kobiety piękne miały puste wnętrza..Chciałam tylko poniekąd obalić spojrzenie niektórych mężczyzn,którzy kierują się tylko i wyłącznie urodą przy wyborze partnerki.Tu też nie piszę o wszystkich...Po prostu,jednym słowem, nie ma reguł które by jasno określiły czym kierujemy się przy naszych wyborach...To tak jak wybieramy sobie przyjaciół,zawsze czymś się kierujemy przy takich wyborach

Gość no bo jak chce każda modela
hmm a od kiedy od siedzenia na forach internetowych całymi godzinami się pięknieje i nadciągają książęta z bajek tabunami?? może lepiej wyjść z domu i szczęściu pomóc co?? każda potwora....

Gość lusi64
Nie sądzę by moje wypowiedzi kogoś zaskoczyły,być może osoby wykształcone lepiej ode mnie miały by coś więcej do powiedzenia.Trochę już przeżyłam na tym świecie a moja praca jedynie skłania mnie do refleksji.Przykro mi tylko czasem jak ktoś korzystając z anonimowości jaką daje internet w sposób niegrzeczny próbuje kogoś krytykować za swoje zdanie które każdy ma prawo tu wypowiedzieć.Można się z tym nie zgodzić ale chyba z naszą kulturą jest coś nie tak...

Gość wbijta se do łba zakutego
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=818558 ile jeszcze takich i podobnych żali czy wy zrozumiecie w końcu ,że wygląd to nie wszystko a jak człowiek mniej wykształcony bez tytułu mgr inż to tak naprawde nic nie znaczy ludzie puknita sie w łeb

Gość wbijta se do łba zakutego
miało być ,że jakieś zajbiste wykształcenie nie jest na 1szym miejscu czasem koleś bez matury jest lepszy i mądrzejszy niż nie jeden pan z doktoratem

Gość znowu morfeusz a co znik
by to chuj szczelił

Gość nie no to jest żałosne prawda
może pomóżmy im bo nie są świadome czemu...................

Gość taka prawda
House taki z ciebie niby dżentylmen a jakbym ja sie w tobie zakochała tobyś szukał tylko jakiejś kryjówki żeby mnie więcej na oczy nie oglądać

Gość powietrzem jestem ja