Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina26lat

Kacik nieatrakcyjnych, samotnych, traktowanych jak powietrze kobiet

Polecane posty

Gość fffvvvv
doktor_house nie znam Cie,ale wydaje mi sie,ze nie mas zbrzydkiej kobiety.I załoze sie,ze nigdy nie chciałbys miec brzydkiej kobietym,nawet jakby miała charakter cudowny.

fffvvvv Nie generalizuj. Nie kazdy facet i nie kazda kobieta daza sie przypisac do prostych medialno-marketingowych steereotypowych schematow.

jeja jeja... uroda przemija z wiekiem...cóż z tego ze dzis laska bedzie piekną barbie jak za pare lat moze sie tak zmienic, ze bedzie zupelnie inną kobietą-i co wtedy? Atrakcyjnosc to nie wszystko... Jak ja zaczynalam sie spotykac ze swoim obecnym facetem-przyznam sie-byl bardzo przecietny...ale jednak jakos nas cos innego polaczylo niz uroda-tzn. w moim przypadku... On nosil brzydkie okulary,mial aparat ortodontyczny,byl bardzo chudy...:o A dzisiaj?Soczewki, proste zabki, fajnie ciałko:)mmm... Ale to dopiero po czasie, jak zaczynalismy ze soba byc, naprawde nie byl ani przystojny, ani ladny, ani piekny-był normalnym chlopakiem z mnóstwem kompleksów... Nie wszyscy zwracaja uwage na wyglad... CHociaz wiem ze wiekszosc

doktor_house nie znam Cie,ale wydaje mi sie,ze nie mas zbrzydkiej kobiety.I załoze sie,ze nigdy nie chciałbys miec brzydkiej kobietym,nawet jakby miała charakter cudowny. W takim razie rzeczywiscie mnie nie znasz dla mnie charakter jest wazniejszy niz wyglad, a od mojej sa ladniejsze pewnie jakies kobiety, ale co z tego jesli ja kocham ja?

Gość fffvvvv
doktor_house nie generalizuje .Po prostu nie chcesz sie nawet anonimowo przyznac do tego,ze z brzydka kobieta nie chciałbys byc i tyle.

Gość ach te gupie baby
jak sie żre pączki przed kompem albo szef z roboty wyrzucił za obijanie sie w robocie albo zakompleksione nastolatki to teraz wylewają swoje żale że samotne nie atrakcyjne

Gość fffvvvv
doktor_house poznajac kobiete nie widzis zjej charakteru tylko twarz.Twoja Pani moze jest przecietna kobieta,ale nie brzydka.

Gość Tom85
Piekna polemika :D A jaka to ladna kobieta?? Taka z tapetka na twarzy czy naturalna?? Bo moja to natyralna jest i jak dla mnie, jest piekna, choc sama twierdzi ze uroda nie grzeszy...

ale dla jednego faceta ta brzydka moze byc brzydka, a dla drugiego moze okazac sie idealem... Kazdy ma jakies swoje pojecie piekna i sie go trzyma...

Gość fffvvvv
ladyeees kobieta nie zwraca tak uwagi na wyglad mezczyzny jak mezczyzna na wyglad kobiety.

O masz, to przerzucanie się argumentami nic nie da. Dla jednych wygląd to priorytet, dla drugisz jest ważny ale nie najważniejszy a dla trzecich nie ma w ogóle znaczenia. Każdy ma inaczej i na siłę nikogo do swoich racji nie przekonamy. Dajmy każdemu życ po swojemu i wybierać wg. swoich wartości nawet jeżeli te wartości są dla nas płytkie.

Gość fffvvvv
Ludzie ,czy wy widzieliscie keidys osoby brzydkie .Sa naprawde ludzie brzydcy i nie napiszecie mi,ze zwiazalibyscie sie z takimi ludzmi.

Caly czas powtarzam, ze piekno to tylko promowana przez tv na sile wkladana w nasze glowy generalizacja. Ja wcale nie boje sie przyznawac do moich pogladow i do tego jak zyje, nie bede Ci na sile udowadnial tego, ze jest tak jak napisalem. Zycze wszystkiego dobrego i pozdrawiam Cie serdecznie :) a do pan, ktore czuja sie pokrzywdzone: BEDZIE LEPIEJ tylko same w to uwierzcie :)

ladyeees kobieta nie zwraca tak uwagi na wyglad mezczyzny jak mezczyzna na wyglad kobiety. Stereotyop, ktory sla wcisnely Ci media. Ja znam wiele kobiet dla ktorych u facetow liczy sie wyglad, a nie charakter.

Sa naprawde ludzie brzydcy i nie napiszecie mi,ze zwiazalibyscie sie z takimi ludzmi. Patrzac na zdjecia, nie mozna nikogo ocenic.

[zgłoś do usunięcia] fffvvvv ladyeees kobieta nie zwraca tak uwagi na wyglad mezczyzny jak mezczyzna na wyglad kobiety. bo mężczyzni mają coraz wieksze wymagania co do kobiet... coraz wiecej ich chce miec dziewczynę z wybiegu, zeby zaszpanowac przed kolegami, znajomymi, pochwalic sie nowym towarkiem:o nie jest tak? ps. ja to tam w to wbijam kto ma jakie gusta, kto sie komu podoba itp.nigdy nie patrzylam na człowieka przez pryzmat urody-nie dobieralam znajomych, sympatii w ten sposób...jak dla mnie facet musi miec w sobie to COS - cos takiego co przyciaga-proste...a nie ladne oczy czy piekny usmiech-to mzoe byc tylko miłym dodatkiem...który kiedyś obrosną zmarszczki i since:P

Gość fffvvvv
doktor_house poglady to Ty mzoesz meic wzniosłe,ale zycie jest zyciem i nie zwiazłbys sie z kobieta ktora ma sporo garbaty nos,nadwage,brzydkie ciało,krzywe zeby,brzydkie włosy i w ogole jest naparwde brzydka.

nie jest tak? Nie zawsze i nie u kazdego :) zycie jest zyciem i nie zwiazłbys sie z kobieta ktora ma sporo garbaty nos,nadwage,brzydkie ciało,krzywe zeby,brzydkie włosy i w ogole jest naparwde brzydka. To podaj mi definicje zycia. Znaczy to dla kazdego cos innego, a to, ze ktos ma brzydkie wlosy czy krzywe zeby, nie jest tak wazne jak charakter i charakter zawsze bedzie dla mnie wazniejszy. Sa ludzie, dla ktorych wyniosle poglady sa wazne w zyciu i sa tacy dla ktorych to co mowia poglady medow jest wazniejsze.

treki sreki Mowilem juz, ze nie dla kazdego wyglad ma znaczenie widocznie dla kolesia z tego znaczenia ma ogromne znaczenie, ale my tu mowimy glownie o mnie i o moim spojreniu na te sprawe ;)

Gość fffvvvv
doktor_house nie rozumiem dlaczego nie chces z sie przyznac do tego,ze jednak nie zwiazałbys sie z naparwde brzydka kobieta.Nie plec głupot o tym charakterze :-) To wazne,ale jednak wazne jest to jak odbieraja Cie ludzie.Chciałbys miec naprawde brzydka kobiete z wspaniałym charakterm i udzielałbys sie towarzysko wszedzie .

treki sreki Wiekszosc osob, nie ma swoich pogladow co do piekna podobaja sie im osoby, ktorych styl wygladu jest promowany.

Gość treki sreki
powód 5 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3876724 i wiele innych kurwa przestańcie sie użalać i wpierdlać słodycze przed kompem i siedzieć na forach wystarczy chwila i ktoś waz kurde przejży normalni ludzie tracą czas i energię w inny lepszy sposób uzależnione forumowiczki

fffvvvv Ja juz, ne wiem jak mam przemowic do Ciebie ;) wyglada na to ze znasz mnie lepiej niz ja znam sam siebie ;) Ja nie mam sie do czego przyznawac mowie o tym jak jest. Napewno nie wstydzil bym sie udzielac towarzysko, nie interesuje mnie zdanie motlochu :o

Gość Lusi64
Oczywiście,że uroda ma znaczenie,szczególnie dla tych co sami ją posiadają,ale do cholery nikt sobie w żurnalu jej nie wybierał.Jeszcze nigdy nie wyraziłam się o kimś że jest brzydki.Wiele kobiet nie potrafi o siebie zadbać,dotyczy to również mężczyzn.Jeśli nawet ktoś jest ponad przeciętność to nie należy to komentować.Przyglądałam się kiedyś,kobiecie,która zupełnie nie pasowała do swojego męża.Wszyscy zachodzili w głowę co on w niej widział,i każdy zapomniał o tym,że starość zabierze urodę,piękne kształty i zostanie w nas tylko to co jest w środku wartościowe...Pracuję w takim domu i wiem jak to jest...

Gość ubrane fakty
niech sobie piszą jak im dobrze wybieramy przystojniaka/lalunie--dla charakteru brzydką /przeciętniaka--dla charakteru a tak naprawdę osoby które budzą w nas odrazę --ODRZUCAMY ,nie dajemy im szansy by mogli nas przekonać jacy są.:)

ehhhh ale ja nie rozumiem po co ta dyskusja. kazdy jest inny i kazdy inaczej rozumie pojecie "piekna dziewczyna, kobieta", "przystojny mężczyzna"... Mój daleki kuzyn, bardzo przystojny zwiazał się na cale zycie z niską grubą i brzydką Panią, na dodatek starszą, i wciaz lata kolo niej jak wtedy kiedy byli jeszcze mlodzi... Facet naprawde przystojny, a ona?:o hmmm...ale dba o siebie, chociaz tyle! Moze warto podkreslic ze rozmawiamy tutaj o kobietach zupelnie niezadbanych?Bo nawet te brzydkie, potrafiace sie dobrze ubrac, moga sie podobac facetom:)