Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina26lat

Kacik nieatrakcyjnych, samotnych, traktowanych jak powietrze kobiet

Polecane posty

Gość bajadera jak cholera
w każdym człowieku można dostrzec coś ładnego, fascynującego.. zresztą kazdemu podoba się coś innego.. rzecz gustu

Gość Tom85
Tak, rok urodzenia :)

Gość fffvvvv
Tom 85 ,ale najpierw widzisz twarz ,sylwetke i jezli ktoras jest brzydka,to nie rozmyslasz nad tym,z ema piekne wnetrze,tylko od razu odsawiasz ja na bok i patrzysz na ładniejsze.

"Piekno jest w kazdym z nas,ale niestety nie kazdy wizualnie jest ładny,wiec nie chrzancie,ze w kazdym człowieku mozna dostrzec cos ładnego." No bo tak to już jest, że większość osób nie daje sobie szansy żeby to w drugim człowieku dostrzec. Czyli eliminuje właśnie za wygląd niestety, zanim ta druga osoba zdąży się np. odezwać. C'est la vie...

Gość bajadera jak cholera
taki sam jak mój...heh

Gość głupie baby...
i dobrze wam, że jesteście samotne jak byłyście nastolatkami albo studentkami to wybierałyście tylko przystojniaków a na reszte olew teraz za kare bedziecie same

fffvvvv Nie kazdy patrzy tylko na zewnetrzny wyglad drugiej osoby. To nie jest takie wazne w zwiazku. Wazniejszy jest charakter, wrazliwosc, dobroc. Takie jest moje zdanie, ale nikt nie dostrzeze piekna w osobie, ktora sama w sobie piekna nie dostrzega. Kochane napewno jest z was cos dobrego. Wyglad zawsze mozna poprawic, mozna pracowac nad pewnoscia siebie. Ja sam znam osobe, ktora potrafi dostrzec cos pieknego w innych ludziach nawet jesli oni sami tego, nie dostrzegaja, ale wiekszosc osob widzi to co im sie wmowi :) Napewno wiecie o co mi chodzi. Zycze wam wszystkiego dobrego :)

Gość Tom85
To moze nie patrz od razu na te piekniejsze, tylko pozwol sie pokazac tej mniej atrakcyjnej, pogadaj, obczaj co i jak sie zachowuje... Nie mozna tak??

Gość fffvvvv
doktor_house klazdy patrzy na wyglad.Jezli chcesz kogos poznac do zwiazku,to patrzysz na wyglad,potem dopiero na charakter. A co do poprawienia urody,to nie zawsze mzona ja poprawic. A co do pewnosci siebi,to mozna byc bardzo pewnym,ale nic nie zmieni,z ektos jest brzydki.

fffvvvv Tylko odnosnie wygladu sa rozne gusta. Jesli chodzi o pewnosc siebie, to ludzie pewni siebie i pozytywnie nastawieni do zycia, nie musza wygladac jak Miss universum naprawde :)

Gość fffvvvv
doktor_house ale osoba brzydka ,nawet pewna siebie zawsze pozostanie brzydka.

Gość Tom85
Masz racje kazdy patrzy na wyglad, tego nie da sie ukryc, a jak ktos twierdzi inaczej to ma jakis problem. Ale chodzi o to, zeby jednak dac szanse, chociaz mala, sprobowac sie przekonac ze nie tylko ten wyglad jest najwazniejszy...

fffvvvv Taak, ale nie dla kazdego osoba brzydka oznacza skreslona wyglad zawsze mozna porpawic, a z charakterem normami, wartosciami ? Zmiana tego praktycznie niemozliwa jest.

Gość fffvvvv
Tom85 oczywiscie,ludzie ładniejsi daj szance tym brzydszym,ale bardzo rzadko mozna spotkac ładnego faceta ktory zwiazany jest z brzydka kobieta.

Gość fffvvvv
doktor_house z aprzeproszeniem ,Ty albo nieurodziwy jestes ,albo kpiarz.Bo nei wyobrazam sobie abys był ładnymprzystojnym facetem ktory zaiazał sie z brzydka kobieta.Nie myl przyjaźni,kolezenstwa,znajomosci z zyciem w zwiazku.

Gość Tom85
no nareszcie :) tylko teraz trzeba znalezc takiego co nie patrzy, i te niby brzydkie, ja twierdze moze mniej atrakcyjne, znajda swoich adoratorow :D

Gość a szczególnie na kafeterii
ajbx j przeciez w necie same piekne i zgrabne i do tego inteligentne siedza ja też nie rozumiem

Gość Lusi64
Do Toma85..Coś mi się widzi,że wspierasz słowem rozżalone kobitki i aż dziw bierze że uczestniczysz na tej stronce niczym pan psycholog.Chwała Ci za to,ale jeśli pod tym nie kryje się jakiś spisek hihi,bo będzie nie fer..Dobrze ,że jako facet możesz tu podnieś trochę morale nasze.Chcę tylko powiedzieć jedno ku pokrzepieniu nieszczęśliwych kobiet,mianowicie to,że z pięknego talerza jeszcze się nikt nie najadł.Już nie jeden się przekonał i nawet się nie przyzna do tego że jednak wolał by skromny talerz z pysznościami niż pięknie ozdobiony bez niczego.....

Gość Tom85
A jaki to ladny facet??

fffvvvv Ja wygladam normalnie, a poczucie piekna ma kazdy inne. Zalezy to od aktualnej mody np. W Baroku rube bylo piekne. Kazdy czlowiek ma inny gust, a jesli w zwiazku najwazniejszy byl by wyglad to jak np. ktos oparzy reke i bedzie mial trwala rane, bedzie oszpecony to nalezy go zostawic?

Gość Tom85
To nie jest zaden spisek ani kpiny. Mnie matka cale zycie powtarzala, synek, z fajnej miski sie nie najesz, i chwala jej za to. Kochana mama, i moja dziewczyna tez :D

Gość fffvvvv
Lusi64 i zpieknego talerza mozna sie najesc do syta. Uwazasz,ze osoba ładna to osoba pusta,mało inteligentna.Sa osoby ładne naprawde wartosciowe,a osoba brzydka nie musi byc taka super z charakteru

Gość jesteście żałosne baby
nie rozumiem jakie macie problemy przecież na kafeterii zawsze siedzą piękne ładne zgrabne młode inteligentne majętne kobiety hahahahahaha przecież zbyt piekne zbyt cudowne żeby książę na białym koniu albo rycerz w złotej zbroi odważył się..śmiałby okazać swoje uczucia hahahahahahaha

Gość fffvvvv
doktor_house nie obracaj kota ogonem.Napisałam o tym,ze nie zwiazałbys sie z kobieta brzydlka,a nie o tym,ze w trakcie zwiazku kobieta by zbrzydła np.pod wpływem wypadku.

A jaki to ladny facet?? To zalezy od wieleu czynnikow. Gusta, moda, nakzy mediow(chodzi glownie o np. uzywane kosmetyki i takie tam:) ) itd.

Gość fffvvvv
doktor_house mezczyzna nie musi byc ładny ogolnie.Ale i Ci brzydsi mezczyźni jednak wola miec partnerke ładniejsza niz brzydsza.

doktor_house nie obracaj kota ogonem.Napisałam o tym,ze nie zwiazałbys sie z kobieta brzydlka,a nie o tym,ze w trakcie zwiazku kobieta by zbrzydła np.pod wpływem wypadku. Nie znasz mnie, nie wiesz co bym zrobil :) Juz jestem w zwiazku i to kobieta akurat pierwsza do mnie sie odezwala, a poznalismy sie przypadkiem :) Piekno zalezy od gustow wazna jest pewnosc siebie.

Gość Tom85
A, jak im tam, metroseksualni czy jakos tak...