Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronka bez ogonka

Najgorsze numery wykrecone przez facetow

Polecane posty

moja koleżanka jest z facetem, który z dnia na dzień po 5,5 roku stwierdził, że muszą od siebie odetchnąć, okazało się oczywiście, że oddychał w ramionach innej, w dodatku 16latki (on sam 26, ona 14). Ona dowiedziała sie o tym przypadkiem, a on zaczął jej tłumaczyć, że małolata jest wrażliwa i nie może z nią narazie zerwać (!!!), bo zrani ją tym przeokrutnie...

Gość Vaiva
MOj ex okazal sie byc alkoholikiem :o Pomagalam mu walczyc z nalogiem - dziekowal mi za uratowanie zycia. Potem rzucil mnie argumentujac: poznalem cie kiedy pilem, wiec kojarzysz mi sie z alkoholem. Musze odejsc, zeby prowadzic normalne zdrowe trzezwe zycie. Odszedl oczywiscie do innej. A na zakonczenie uslyszalam: musisz szybko przebolec. ponieweaz potrzebuje twej pomocy

Gość tygryska22
mojego byłego poznałam kiedy był w seperacji z żoną, oboje siebie zdradzali i to była fikcja a nie małżeństwo, więc się zaangażowałam przeszło pół roku temu nareszcie się rozwiedli.%0

Gość tygryska22z
znowu mi wypowiedz ucięło ehh rozwiedli się a ja go zostawiłam kiedy się dowiedziałam że na spotkania ze swoją matką nadal wkłada obrączkę bo boi się jej powiedzieć o rozwodzie facet ma 29 lat

Gość mój ex kiedy się rozstawaliśmy
stwierdził zę napewno nie byłam dziewicą bo mało krwi było, jak się pierwszy raz bzykaliśmy:o

Gość upp
no piszcie jakich to gagatkow upolowalyscie:classic_cool::D

Gość wlaaaasnie
i posmiejmy sie z nich razem :P

Gość pod-bi-jam
:D

Gość czasowstrzymywacz
Moj pierwszy facet mial irytujacy zwyczaj. Zawsze jak sie calowalismy, to przerywal w pewnym momencie i pytal: "Jeszcze?". I tak co chwile. Normalnie szlag mnie trafial... :/

facet, z którym byłam pół roku, bez seksu. 1) namawiał mnie na wynajęcie domku na Mazurach (na mój koszt) żebyśmy się tam bzyknęli, bo jesteśmy dorośli! (ja-15 l, on-16l.) 2) pożyczał od moich koleżanek pieniądze (ode mnie się wstydził) i kupował tanie wino. 3) kilka lat później napisał mi, że kocha tylko mnie, a nie swoją partnerkę z którą mieszka, mówi że nasza to była jedyna miłość, od życia chce tylko MNIE, WIĘCEJ KASY I SEKSU :) 4) kiedy dowiedział się że wyjeżdżam na pół roku zagranicę, w dzień odlotu napisał: Wróć do mnie i będzie jak dawniej.TO TWOJA OSTATNIA SZANSA. 4) kiedy dowiedział się, że wychodzę za mąż, zadzwonił i powiedział: Wróć do mnie i będzie jak dawniej.TO TWOJA OSTATNIA SZANSA.

a ja poznalam kiedyś takiego, który na drugim spotkaniu mi powiedział, że może zauważę, że on jest egoistą. Mam wtedy się nie dziwić, bo on tyle lat był sam, ze to normalne:o przyjeżdżał do mnie w piątki po pracy, siedział do poniedziałku rano, niezbyt się rewanżując- wszystko na mój koszt. Kiedyś jego szef chciał go wezwać, a ten do słuchawki, że ma weekend w gorach:(- mieszkałam może nie na nizinie, ale:o Sam ważył 64 kilo, przy 164 wzrostu. Ja identyczne parametry, po 40-tce, a ten do mnie: ty to kawal baby jesteś:D Przyjechał kiedyś z winem. Ja nie lubiłam, on bardzo- sobie po prostu przywiózł. Nalał obojgu, ale mnie nieco więcej wyszło. Z aptekarska dokładnością odlewł nadyżkę do swojego kieliszka. I co powiecie?

---> Cindrella Różnie, ale poprosiłam, aby już nie przyjeżdżał. Mam chwilę, opiszę jeszcze jedno z nim w głównej roli. Na święta dostał w pracy jakieś bony. Wspaniałomyślnie postanowił, że mam zrobić jakies zakupy do swojego domu, bo on tu dużo siedzi i jakoś mu głupio. Pomyślałam- fakt, to jest w porządku, pojechaliśmyJ Jakoś tak idę przez sklep i nic mi nie wpada w ręce, zakupy w domu mam na bieżąco, nigdy nie byłam jeszcze w takiej sytuacji. Włożyłam do wózka jego ulubiona herbatę i idę. -O! Jaka fajna suszarka do naczyń, jak twoja! Kupiłbym sobie? -Oczywiście -Baterie! Tyle czasu takich szukałem! -To weź Wózek zapełnił się w ten sposób, ja w tej sytuacji niczego już nie dokładałam. On dumnie wydał przy kasie 400-500zł. Pod domem otwiera bagażnik i pyta, czy wszystko bierzemy do domu, bo po co jutro ma znosić przed wyjazdem swoje rzeczy. Ja na to: -Oczywiście. Weźmy tylko to, co zostaje u mnie. Chwila zaskoczenia i wyciąga spod sterty gratów swoją ulubioną herbatę i wino, którego nie lubię.:D:D:D Nie mogę opisać jego miny. Powiedzieć bezcenne to mało.

Gość Zauważyłam że........
jak już na topiku pojawi się jarek84 (jeśli 84 to rocznik urodzenia, to nawet jest w moim wieku), to już nie ma mowy o kulturalnej rozmowie i wymianie poglądów, bo zaczyna się wyzywanie i ubliżanie przez tego o to pana. Nie wiem kolego, wyłąduj się może gdzieś indziej- jakiś sport, wolontariat, cokolwiek..

Gość takze...
ja tez to zauwwazylam i popieram :/

Gość Zauważyłam że
Czyżby panu Jarusiowi skończyły się obraźliwe riposty? Pokaż tzytzki do mnie nie przemawia, chyba, że masz 15 lat, to mogłabym ewentualnie zrozumieć.

Gość takjest z nim
Dziubuś, to normalne u złotego, najpierw na kogoś włazi a potem gorąco przeprasza... uważaj na niego bo wyciągnie od Ciebie maila, gg i wejdzie CI na głowę

Gość cytuje prawde

Gość kleik83
Dziubus,gdybys byla taka jak piszesz, to nie wstawialabys tu swojej foty. Nie zrozum mnie zle 🖐️

kleik, fota nie jest na wabia, nie szukam tu nikogo, tak się składa, że jestem w szczęśliwym związku.