Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łapu czapu

Co sądzicie o tej piosence?

Polecane posty

Gość klocekkkkkkk
do aż mi wstyd: jesteś bardzo ograniczona, uważasz się za lpeszą bo słuchasz rocka czy jazzu?

Gość ładna dziewczyna
ładna piosenka - nie ma obciachu:)

Gość muzyka nie ma ograniczen
tylko ludzie sa ograniczeni ....

Co sądzicie o tej piosence - oto tytuł wątku, pytanie. Wyraziłam swoje zdanie? tak. jak się nie podoba to wynocha, bo tu mamy FORUM DYSKUSYJNE i kazdy wyraża SWOJE zdanie.

wyrazilas swoje zdanie popisujac sie ignoranctwem i ograniczeniem umyslowym :O bo wyrazilas swoje zdanie jak sie blyskotliwie przyznalas po samym tytule ...

bo tego, co teraz słuchają masy w mtv, eurowizjach i innych radiach eska nie lubię. I nie wierzę, ze mogłoby to być coś wartego uwagi, o czym się przekonałam przewijając trochę i odsłuchując kawałka. Tak trudno to ścierpieć, ze mi się to nie podoba?

mnie tam jedno, ja tylko stwierdzam fakt ... i mnie tez sie w 90% muzyka popularna nie podoba ale nie wrzucam wszystkiego do jednego wora bo czasami jedna na 100 potrafi mile zaskoczyc ... ty napisalas ze wystarczy 0:01 by dalej nie sluchac wiec wybacz ale nie jest to rownowazne z: 'przesluchalam oceniam- denna" skreslilas piosenke na podstawie napisu a 1 setna sekundy wystarcza ci by ja skreslic calkowicie.

Gość kalka fioletowa
aż mi wstyd, przestań bronić się, już się wsytarczająco skompromitowałaś. Wyraziłaś zdanie o piosence po samym tytule. Dla ciebie tylko krzesło elektryczne :O