Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta - Bi

Do kobiet - jak wyglądały wasze doświadczenia z innym kobietami?

Polecane posty

Gość Kobieta - Bi

Mam ogromne pragnienie spróbować seksu z kobietą. Najpierw jednak wolę się zapytać, czy któraś z was miała takie doświadczenia? Jak to wyglądało? Gdzie znalazłyście partnerkę do seksu i jak wyglądał cały ten seks? Czy warto? Dla mnie to zupełnie coś nowego i trudno mi się zdecydować...a tak bym chciala

Gość Kobieta - Bi
19

Gość Kobieta - Bi
Wrocław, a czemu pytasz?:)

Gość Kobieta - Bi
co uuu?:P

Gość Kobieta - Bi
Żadna z was nie ma za sobą tego typu doświadczenia?

Gość stara dupa już jestem
ale nigdy nie miałam takich pragnień ani fantazji ogólnie to jest... obrzydliwe

Gość Kobieta - Bi
No ale powiedzcie coś więcej... Truskawa, czyli rozumiem, że jeszcze nie miałaś okazji

Gość Kobieta - Bi
to co napisałam w pierwszym poście

Gość 111anakonda
tez mmi sie marzy z kobieta, ale moj facet by tego nie przelknal, a ja za bardzo go kocham zeby mu to zrobic

Gość Kobieta - Bi
Kant dupy, jak zostałas poderwana na ulicy? No i własnie nie wiem co dalej...zastanawiam się jak to wszystko wygląda. Jak wygląda bieg wydarzeń konkretnie...gadałyście? Poznawałyście się? Piłyście coś? Jak to się wszystko zaczęło? Jestem zupełnie łysa w tym temacie

Gość Kobieta - Bi
Najlepiej jakbyście obie odpowiedziały... Bo zadałam trochę więcej pytań niż 'kto to ma za sobą'... jak jedna z drugą napiszą, że się kochały z kobietą i na tym koniec, to jaką ja wiedzę z tego zaczerpnę?:D

ja swoja niunie poznalam przez neta, zakochalysmy sie w sobie a ze dzielilo nas 300 km, a ja chodzilam do liceum to nie bylo mowy o przeprowadzce wiec spotykalysmy sie raz w miesiacu raz u mnie raz u niej. sex byl niesamowity, a ten pierwszy raz cudny, najpierw pocalunek namietny i to juz samo podniecilo a potem to juz cialo samo wie co robic

Gość Kobieta - Bi
Mnie raczej nie interesuje związek... Obecnie jestem z facetem i sama się zastanawiam czy nazwać to później zdradą czy nie...z facetem nigdy bym go nie zdradziła...ale boje sie myśli, ze mam zycie przeżyć, nie kosztując tego o czym marzę....

Gość Kobieta - Bi
O może jeszcze taka kwestia...gdzie miałyście swoj pierwszy raz z kobietą i czy umyłyście się przedtem obie? Bo ja szczerze mówiąc jak pomyslę, o przechodzonej, jednodniowej 'cipce' to nie jestem już taka chętna ;)

Gość bulletforxrose
też jestem z wrocławia i bardzo mnie interesuje seks z kobietą chociaż też jestem w tym zielona ;| ps: mam 17lat.

a spruboj pogadac z facetem.... oni marza o trojkatach takze wtedy i ty bedziesz mogla zajac sie ta partnerka. a w zwiazku tez jest sex :) i to cuuuudddddnnnnnyyyyyyy z kobieta

Gość Kobieta - Bi
Ja bym nie chciała żeby on się kochał z inna...nie mogłabym na to patrzeć.

Gość Kobieta - Bi
bulletforxrose, a chcesz zrealizować swoje pragnienia, czy to tylko taka fantazja?

oczywiscie przed tem prysznic.... u mnie w pokoju... akurat siostra byla i nas nakryla :/n ale przeniosla sie do drugiego pokoju i nie bylo tematu :) a potem to juz roznie, wspolna kapiel, plaza, itp ja jetem z warszawy wiec cie tego nie naucze :)

to poszukaj sobie milej dziewczynki... naprawde swoje fantzje i pragnienia trzeba realizowac i sprobowac wszystkiego... choc nie wszystko musi smakowac...

Gość Kobieta - Bi
Trudni jest mi przeskoczyć swoją niechęć do zdrady...ale żyć z niespełnionym pragnieniem jeszcze trudniej...

Gość bulletforxrose
w sumie to tak, wszystkiego trzeba spróbować ;) też mam faceta więc jedziemy na tym samym wózku