Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werera

Mój facet i jego matka...

Polecane posty

Gość Werera

Witam...nie wiedziałam w jakim dziale umieścić ten temat, więc napiszę tutaj... Mam problem, ale zastanawiam się czy nie demonizuje... Mianowicie chodzi mi o dość dziwny kontakt mojego facet z jego matką. Jestem z nim już 3 lata i zauważyłam kilka dziwactw...choć może zaraz okaże się, że to całkiem normalne. Mamy oboje po 20 lat. Może to ja jestem jakaś niedzisiejsza, ale okropnie mnie dziwi/brzydzi jak jego matka się z nim droczy i go smyra po jajach a on się smieje... Tzn. powiedziałam mu już ze mi sie to nie podoba i dopiero wtedy powiedział matce ze juz jest za duzy na takie zabawy... (miał juz 18 lat ;/). Do tego czasami jak ona wraca troche podpita, to wchodzi do niego do pokoju, opowiada mu co sie działo na imprezie, i głaszcze sie po biuscie, zsuwa ramiączka itd... Albo jak on się kąpię, to ona mu do łazienki wchodzi i siada na kiblu i sobie oboje gadają... w momencie kiedy ona swobodnie obserwuje jego penisa.... No i 4 rzecz, ze ona swobodnie chodzi przy nim nago...raz myslala ze ja spie, i wlazła całkiem goła i cos do niego gadala . I teraz powiedzcie czy to normalna relacja matka - syn? Bo ja zaczynam sie martwic o swoją psychikę

Gość oto jaaaaaaaaaaa
zalezy od wychowania, u mnie w domu tak nie ma, ale niektórzy chyba w rodzinach się nie krępują... ale z tym smyraniem to i tak przegięcie

Gość Werera
Ale jakoś mi się mdło robi jak obserwuje tę ich relacje...nie chcę, zeby ktoś patrzył a juz na pewno nie dotykał penisa mojego mężczyzny...i nie chcę aby inna kobieta chodziła przy nim nago... Poza tym to nie to samo, co jakby ojciec dorosłą córkę dotykał 'tam', niby w zabawie?

Gość Werera
A kto tak powiedział? -.-'

Gość Werera
najbardziej mnie dziwi, ze moj facet nie widzi w tym nic 'zdrożnego'. Jak weszłam kiedyś do pokoju a ona trzymała go za penisa (przez spodnie) i niby go tak drażniła, gilgotała, nie wiem...on się smiał w niebogłosy...to normalnie poczułam jak się nogi pode mną uginają... Czy on nie powinien sie brzydzic dotyku MATKI w takim miejscu? I czy nie powinien ukrywać przed nią swoich sfer intymnych kiedy ona patrzy, wchodzi do łazienki? Pytanie do matek, czy wy oglądacie penisy dorosłych synów?! Nie krepuje was to?

Gość moim zdaniem to dziwne
.... chore!!!

Gość Werera
Dlaczego od razu prowokacja? Skoro tak trudno uwierzyć w to co napisałam, to rzeczywiście jest to chyba nienormalne...;/ Tylko jak ja mam zapobiec ich kontaktom, takim kontaktom, skoro to ona z nim mieszka nie ja...Nie wiem jak oni się zachowują jak mnie nie ma...i az boje sie o tym myslec

Gość nie lubię idiotek
i zakładanych przez nie tematów

Werrera................ ty powiedziałaś że brzydzi się widok matki dotykającej tam syna........ ale jak ojciec się tam dotyka to ci się podoba:D :D :D :D :D :D :D :D bazienka:D :D to Tobie wchodza gdy jestes w trakcie fizjologicznej czynności do kibla?:D :D :D

dziewczyno, rzuc go w cholerę bo nie wiadomo, co oni tam wyprawaiają.. oblesne :O

Gość ciekawe co by na to
powiedzial seksuolog,normalne to to nie jest:O

Gość Werera
anioł i diabłe, skoncz pierdolic...gdzie ja napisałam ze lubie gdy ojciec mnie tam dotyka? Ja nawet nie mam z ojciem kontaktu. Nie widziałam go od 6 lat, więc o czym ty do cholery pieprzysz?

Gość fdbhvgb
aniol czytaj ze zrozumieniem albo sie nie wypowiadaj jezeli znaki jezyka polskiego sprawiaja ci trudnosc w zrozumieniu tekstu :O przez ten znak zapytania na koncu zdania, autorka zapytala sie retorycznie czy nie jest to samo co ojcec dotykajacy corki ... albo na lekcji polskiego spalas albo sama bylas dotykana przez ojca, tylko nie wiem co cie tak cieszy w tym :O

Gość dfvfdvc
zrozum DOKLADNIE TSAK JAK NAPISALA: czy to nie jest TO SAMO co gdyby ojciec dotykal corke ????????????????????? co w tym jest ciezkiego do zrozumienia ?? nigdy nie widzialas ZNAKU ZAPYTANIA ??? nie wiesz do czego on sluzy i jak sie go w zdaniach uzywa ?????

Ciąganie za fiuta to moim zdaniem lekka przesada... do nagości nic nie mam , ale to... :O

Gość fdbhvgb
i przestalo mnie to juz dziwic, na kafeterii inteligentnych osob a do tego facetow jest tyle co kot naplakal :O kolejny glupi dzieciak ktory skoncyzl tylko podstawowke cieszacy sie jak glupi do sera z wlasnej ignorancji :o gratuluje :O

Gość anioł i diabeł w
jednym to chyba jakis 18letni pedał ktory siedzi na forum dla bab, gdzie wiekszosc to matki i dojrzale mężatki dobrze ze moj facet nawet nie wie co to kafeteria...a i ja musze si8e pozbyt tego nałogu

Mój też nie wie:O wstyd by mi było jakby zobaczył co czytam... np. topiki w stylu: jem kupę... ehh klasyka :P