Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad hurt

Czy 35-letni facet, ktory nie wie gdzie jest łechtaczka to prawiczek?

Polecane posty

Gość bad hurt

Nigdy nie rozmawialam o jego seksualnej przeszlosci, ale jego niewiedza na temat budowy kobiety mnie przeraza. Nie wie gdzie jest lechtaczka, nie wie, ze kobiety tam są róźnie zbudowane bo moje większe wargi go zaskoczyly, nie wiedzial, ze kobiecie rosną wlosy na wewnętrznej stronie ud i juz kompletetnie nie wie jak nalezy dobierać sie do kobiety.

Gość kolo22
to porażka nie facet :-))

Gość kolo22
jak by wyglądało gdybym nie mógł trafić językiem w łechtaczkę ?? GŁUPIO !!!

Nie wiem czy prawiczek, ale na bank miał daleko na biologie... Przecież o anatomii człowieka uczyło się w 7 klasie podstawówki. Może OHP skończył? Jak dla mnie to straszny tłuk... A to że nie umie się zabrać do ciebie to świadczy o tym że poprzednie jego kobiety (jak miał) szybko się o tym przekonały i nie miał szansy się nauczyć.

Gość . bono
raczej tak

Gość Zmeczony
Drogie panie - przy przerosnietych wargach to i jak wolabym udawac ze nic nie wiem i po prostu sie tam nie zblizac. Oczywiscie to tylko moje zdanie ( nie wiem czemu uwaza tak 99% mezczyzn)

Ja tam z jednakową przyjemnością zbliżam się zarówno do tych przerośniętych, jak i do tych niedorozwiniętych.

Widać mało uważał na biologii. Takich rzeczy uczą już w podstawówce/gimnazjum, nie mówią o liceum na profilu z rozszerzoną biologią🖐️

Gość sprit on
Napewno nim jest

Przedluzacz......elo!👋 taki facet to nie prawiczek ..ani nierozgarniety nieuk ..tylko palant ktory zawsze dbal o siebie dupczyl ale nie interesowal sie druga strona...

Gość sprit on
Miałczydełko wejdz na erotycznym jest temat 34 letni prawiczek z zasadami,

Gość sprit on
Miałczydełko wystarczy kliknąc w google 34 letni prawiczek z zasadami

weszlam -przeczytalam ...sprit ..jestes bono? wydaje mi sie ze jakos piszesz ze straconej pozycji....piszesz ze sie juz nawet nieonanizujesz...hmm ..dziwne to dla mnie...a moze po prostu taki jestes..jakos dziwnie niestworzony do kobiety....a stoi ci chciaz? bo jak nie...to pozamiatane-niestety

Gość sprit on
Przeczytałas i myslisz że jestem bono,Mylisz się Miałczydełko Jeżeli chodzi o mnie to nie mam takich proglemów jak bono

Gość sprit on
chciałem żebys się podnieciła Masz rację jestem bono

oj sprit ...Ty to chyba masz schizofrenie ....dwoch facetwo w jednym ciele...na innym topiku napisales ze miales 10 kobiet ..wiec? kim jestes? ja na pewno nie jestem napoleonem !

Gość sprit on
Miałczydełko rozgryzłas mnie gratuluję,Wiedziałas że sprit on to bono,Jestem prawiczkiem który ma z tym proglem

ja bym cie tak sponiewierala ze bys nie wiedzial na jakiej planecie zyjesz..pod warunkiem oczywiscie mocno stojacego kutasa...tudziez mokrego jezyka penetrujacego moje dziurki

Gość sprit on
Powiem ci szczerze że nie mam proglemów z erekcją,Mój kutas stoi kiedy ma stanąc,Proglem tkwi w braku zdecydowania i smiałosci do kobiet,Marzę o kobiecie takiej która by mnie sponiewierała wylizał bym jej w nagrode obie dziurki

mmm ...moglabym troszke cie zdominowac...lubie takich niesmialkow...lubie mowic co maja robic...jak maja lizac...inicjatywa wlasna rownie mile widziana

Gość sprit on
Miałczydełko nie uwierzyłaś w35 letniego prawiczka który nie wie gdzie jest łechtaczka a uwierzyłaś że ja nim jestem

internet nie jest miejscem gdzie sie komukolwiek wierzy ...wiec ...nie badz taki az za bardzo przekonany do swojej racji :)

Gość sprit on
Miałczydełko czy spotkałas kiedys tak starego prawiczka jak ja

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html